2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
البته تغذیه هم مهمه اما با بلایی که سر من اومد شانس از همه چیز مهمتره

انشاالله که به یه بتای توپ تاپیکو میترکونی ....بعد از چند روز از تخمک کشیت برات انتقال دادن؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
نمیدونم والا گفتن خیلی آلاف میکنه آدم رو و کارش تیمی هست و خودش دیگه کار انجام نمیده یه سری متخصص تو ...

عزیزم من پیش مددی رفته بودم دو سال پیش که جواب نگرفتم. الان پیش عمویی میرم. شما کجا می خوای بری؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ميخاي پريود بشي عزيزم شايذ تا امشب شايد فردا شدي

خیلی ترسیدم.اخه گفت اگه وسیله سنگین بلند کنی تخمدانت پیچ میخوره منم دیشب جاروبرقی رو جابجا کردم.

ممنونم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
فداتشم عزیزم ...قبل ازانتقال جواب پی جی دیم نیومده بود از استرس تلف شده بودم به قول همسرم ویکی ازدوس ...

دیگه وقتی پی جی دی شدن و موندن حتما هردوتاشون برات میمونن انشالله من که دلم برات روشنه....دخترای قوی و ورزشکاری هستن اصلا نگران نباش که مثبتی به امید خدا😁😁😂

انشاالله که به یه بتای توپ تاپیکو میترکونی ....بعد از چند روز از تخمک کشیت برات انتقال دادن؟

فدای مهربانیت عزیزم برای پی جی دی حتمن باید جنین ها بلاست بشن روز ششم برام انتقال دادن

بچه ها برای amh کم شما چیکارا می کنین؟ من سیکل بعدیم باید داروهای تخمک کشی رو شروع کنم. الان روزی 4 ...

AMH از وقتی دختر متولد میشه مشخصه و با هیچ چیزی زیاد نمیشه و با بالا رفتن سن کمتر میشه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم انشاالله زودتر مشکلات حل بشه و در بهترین شرایط مامان بشی نی نی جانت بیشتر از همه یه مامان سالم ...

ممنون عزیز دلم انشاالله

انشالله با جواب مثبتت هفته دیگه بیای بهمون روحیه و امید بدی😍❤

سلام عزیزای دل میگم بهترین دکتر برای ivf کجا هست من شیرازم رفتم پیش خانم دکتر گویا مددی همه کارهام ت ...

عزیزم تو هم بیا پیش دکتر صدیقه عمویی. منم پیش مددی بودم جواب نگرفتم با یه آی وی اف و دو تا آی یو آی. حالا دارم میرم پیش دکتر عمویی. دو تا دکتر تو آشناهامون گفتن برو پیشش. بازم از اینور اونور تعریفشونو شنیدم. ایشون دانشیار دانشگاهه و استاد متخصصای زنان شیراز. من توکل کردم به خدا و ماه بعد قراره شروع کنم. ببین تو فقط لازمه یه معرفی نامه از یه دکتر زنان که اسم دکتر عمویی حتما توش ذکر شده باشه بیاری و تاریخچه همه کارهایی که تا الان کردیو بیاری. سونوها و آزمایشای خودت و شوهرت و برگه ها تخمک کشی و انتقال و اینا. که دکتر بدونه قبلا چه اتفاقاتی افتاده. معمولا موردای ivf رو دکتر عمویی زود پذیرش میکنه از یک هفته تا یک ماه

ممنون.شوهرم میگه یه دوستاش که شرایطش مثل مابود سال ۹۳میگفت ۸ملیون هزینه کردم میگم اگه اینجورباشه الا ...

والا خواهرشوهر خودمم سال ۹۴ میکرو کرد همشم میگفت ۲۰ میلیون هزینه کردیم تازه اونا همشو قرض کرده بودن...ولی میدونم اونا پول دارو و دکتر و رفت و آمد و حتی غذایی که خوردن همه رو حساب کردن شده ۲۰ تا در طی اون یک سال...

به طور کلی بخوام حساب کنم من پول یه دوره داروم فقط شده ۲و نیم و پول داروی تقویتی و سونوها و آزمایش و پانکچر و انتقال و همه چی و حساب کنی میشه حدودا۱۲ میلیون هردوره....

من که تو این سه سال ۶۰ تا شایدم حتی بیشتر خرج کردم

والا خواهرشوهر خودمم سال ۹۴ میکرو کرد همشم میگفت ۲۰ میلیون هزینه کردیم تازه اونا همشو قرض کرده بودن. ...

وای چقدر زیاد انشالله ایندفعه نتیجه میگیری مامان میشی.چراهزینه تون اینقدرزیادشده؟مشکلتون چی بود؟

یا رب العالمین
عزیزم من پیش مددی رفته بودم دو سال پیش که جواب نگرفتم. الان پیش عمویی میرم. شما کجا می خوای بری؟

از عمویی راضی هستی عزیزدلم من تازه داروها قطع کردم نمیدونم کجا برم شما اگه از عمویی راضی هستی منم برم اونجا هزینه ها چطوری هست؟ دارو چی بهت داده؟ 

خیلی ترسیدم.اخه گفت اگه وسیله سنگین بلند کنی تخمدانت پیچ میخوره منم دیشب جاروبرقی رو جابجا کردم. مم ...

ن بابا فکرو خيال نکن استرس خودش سمه من دقيق ده روز بعد پانکچر پريود شدم

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...