2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045396 بازدید | 684464 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی ماهک جون.البته من توی دوتا انتقال قبلیم اونقدر علائمم متفاوت بود که نتیجه گرفتم اصلا علائم ملاک ...

خخخ اره ملاک نیست ولی خوب ادم همش دنبالشه دلشو خوش کنه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم مگه کی انتقال دادی من که تا بعد سونو قلب هییییییییییچی علائم نداشتم  ولی چند روز ب ...

زینبی جون من کمر دود دارم‌استرس میگیرم طبیعیه؟؟ تا سونو قلب نرم استرسم کم نمیشه😥😥😥

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم حرف مردم همیشه هست از بیکاریه منم ۱۰ سال تموم حرف شنیدم حتی از پدر و مادر خودم انشاالله خدای م ...

دورت بگردم من خدا انشاالله به همین زودی زود دلتو روشن کنه 😍😘 آره واقعا سخته ولی هیچ کاری جز صبوری نمیشه کرد

عزیزم شما دفعه سوم و چهارم که تو نیکان انتقال داشتی میدونی گرید جنیناتون چی بود؟؟؟

عزیزم این گزارش انتقال سومم که منفی بود.

اینم گزارش انتقال چهارمم که مثبت شد.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
ایشالا مثبت شی عزیزم اخه من ۱۰ تا جنین داشتم نزدیک ۴۰۰ شد یکی دیگه ۵ تا داشت ۸۰۰ شد.یعنی هر چی جنین ...

هزینه جنین بستگی به تعداد نی داره

که داخل هر نی چندتا جنین فریز میکنن

مثلا یکی هشت تا جنین داره واسش داخل دو نی میزارن ارزون تر میشه نسبت به کسی که هشت تا نی جدا باشه و هر جنین داخل یک نی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دوستان من این مطلبی که میزارم رو دوس دارم بخونید، منظورم با شخص خاصی نیست، حرفمو کلی میزنم  بچ ...

خیلی عالی و درست گفتی مرضی جون.ولی من همیشه یه سوال تو ذهنمه:توی تخمک اهدایی این امکان هم هست که قیافه بچه شبیه پدرش هم نشه؟

الان یعنی مرکزتون تعطیل شده؟ 

ن دیروز ک باز بود فک نمیکنم تعطیل باشه این خانوم دکتر عتیییقه یکسره میبنده حالا قبل ورود ب مطبشم ی ازمایش خون کرونا میگیره ها

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
ن دیروز ک باز بود فک نمیکنم تعطیل باشه این خانوم دکتر عتیییقه یکسره میبنده حالا قبل ورود ب مطبشم ی ا ...

انشاالله صاحب دو تا گل پسر میشی ..کی به سلامتی انتقال میدی اخه من شنیدم اگه هایپر نشی چند روز بعد از تخمک کشی برات انتقال میدن

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
خیلی عالی و درست گفتی مرضی جون.ولی من همیشه یه سوال تو ذهنمه:توی تخمک اهدایی این امکان هم هست که قیا ...

شبیه پدرش میشه چون با اسپرم همسرتون لقاع داده میشه 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
عزیزم این گزارش انتقال سومم که منفی بود. اینم گزارش انتقال چهارمم که مثبت شد.

داخل انتقال چهارم جنین بلاست داشتین و کیفیتشون بهتر بوده

انتقال سوم جنین مولار بوده

هردو انتقال هم هچینگ شدن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود