2777
2789

پسرم میگ من دیگ این مدرسه نمیرم. پیش دبستانیه امسال. همش تومدرسه گریه میکرد مدیرشون بداخلاق یکم سرشون داد زده ودعواش کرده. هر دفعه منو میبین میگ پسرتو لوس کردی وبا دعوا فرستادمش تو کلاس . پسرم اگه اضطراب جدایی داشت چرا ده پانزده روز اول خوب بود بعدا ایتطوری شد . همش از خواهرم که پرستار میپرسید مدیر شما هم بداخلاق .. جلو چشم خودم سر بچه ها دادمیزد که دستتو نکن دهنت چرا کاپشنت تنت دربیار . مشاور بردم گفتن اضطراب نداره ولی تومدرسه گریه میکنه همش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه پیش دبستانی رو که دعوا نمیکننالبته بهشون قوانین رو یاد میدن و باهاشون جدی رفتار میکنن

تا جایی که من میدونم تو پیش دبستانی درست و حسابی با بازی و شعر و شادی قوانین رو یاد میدن و عزت نفس بچه براشون مهمه

حتما عوض کن.. وگرنه اضطراب مدرسه تو وجودش موندگار میشه.. فقط توجیهش کن که همین یکبار میشه جابجا کنم چون براش عادی بشه برا کلاس اول هم ممکنه به مشکل بربخوره.  بعدم اول برو مدرسه جدید صحبت کن بعد پرونده بگیر

حتما عوض کن.. وگرنه اضطراب مدرسه تو وجودش موندگار میشه.. فقط توجیهش کن که همین یکبار میشه جابجا کنم ...

مدیر زنگ زد گفتم بعش گفت مشکلس نداره بیا وسایلشو ببر

به نظرم کارمدیرواقعازشته ولی شماهم نمیخوادمدرسه روعوض کنی همیشه ک نمیتونی یکاری کنی کسی بچتو دعوانکنه واین باعث میشه بزرگ ک بشه یه ادم ضعیف وگوشه گیر بشه بالاخره ابتدایی مدرسشو عوض کنی دبیرستان چی دانشگاه چی فردا رفت توجامعه سرکار چی؟ 

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40