2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
عدد رو یادم نیست اما میدونم از تعداد نرمال یه مقدار پایین تر بود

بسلامتی انشالا❤ پس اینطور که متوجه شدم اینقدر میگن فقط مورفولوژی مهمه، خیلی درست نیست تعداد هم نقش داره.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این ۱۴ یعنی چی؟

مامان ماهک منکه بهت کامل توضیح دادم خواهر، گفتم مثلاً میخوای حساب کنی تا امروز چند هفته ای؟ از روز انتقال تا امروز رو حساب میکنی +14 میکنی بعد تقسیم بر 7 که کنی هفته ت بدست میاد، مثلاً مال شما میشه 33 روز تقسیم بر 7 میشه 4 هفته و 5 روز، الآن اوکی شد؟؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
مامان سبحان گل چی میبینم؟؟؟ 😍😍😍😍😍😍 مبارکههههههههه  بگو چی شد؟ چه طوری؟ طبیعی یا انتقال؟؟ ...

سلام زينبي جون ، ممنونم عزيزم ان شا الله قسمت همه منتظرها ، طبيعي عزيزم تازه اون هم با بلوتوث . 😍😍😍 به دكترم ميگم خانم دكتر آخه چطوري من اولي رو با آي وي اف باردار شدم بعد اين ٢ تا اينطوري ميگه در ديگ ديگه باز شده . 😄😄😄😄

دوستان من این مطلبی که میزارم رو دوس دارم بخونید، منظورم با شخص خاصی نیست، حرفمو کلی میزنم 

بچه ها همه ی ما دوس داریم که بچه دار بشیم و این بچه هم از خودمون باشه، حتی دوس داریم کاملاً طبیعی و بدون هیچ‌گونه دارویی باردار بشیم ولی واقعاً بعضی وقتها نمیشه، یکی مجبوره تخمک اهدایی بگیره، یکی جنین و یکی هم رحم اجاره ای بگیره، یکی هم با هیچکدوم ازینا مادر نمیشه و مجبوره بچه ای رو از بهزیستی به سرپرستی قبول کنه، بنظرم هیچکدوم ازینا بد نیست انگار سرنوشت ما اینجوری رقم خورده، واقعاً ذخیره تخمدان پایین خییییییلی شانسی میتونه چند تا تخمک خوب بده و جنین بشه، بچه ها یکم واقع بین باشیم، این داروهایی که برای تحریک تخمدان میزنیم، الکی و ساده نیست، خطر سرطان تخمدان در آینده برای هممون هست، همش هورمون وارد بدن میشه، حالا مثلاً یکی که ذخیره تخمدانش 2 یا 3 دهم هست چرا باید اینهمه هورمون وارد بدن خودش بکنه که مثلا 3 تا تخمک بده که ازین 3 تا، 1 یا 2 تاش جنین بشه، بعد فقط شانس یک بار  انتقال رو داره، یعنی می ارزه اینهمه از لحاظ جسمی و روحی و اقتصادی خودتو به مضیقه بندازی فقط بخاطر اینکه میخوای تخمک از خودت باشه؟ پس اون بدبختی که کارش ازین حرفها گذشته و باید بره بچه از بهزیستی بیاره باید چی بگه؟ چجوری فامیل و خانواده شو قانع کنه؟؟ این حرفها رو زدم که بگم میشه با همین هزینه بدون اینکه اینقدر هورمون وارد بدنتون بشه که بعدها اثرش مشخص بشه، تخمک اهدایی بگیرید، مثلا طرف 20 تا تخمک میده که حداقل 10 تا جنین میتونی داشته باشی و 5 بار شانس انتقال، هیییییییچ کس هم اینو نمیفهمه، مگر خودتون بگید، من خودم با ذخیره 3 دهم، تخمک اهدایی گرفتم و انتقال هم دادم ولی متأسفانه منفی شدم، مجدداً تخمک گرفتم، پول هم به حساب واسطه واریز کردم ولی معجزه خداوند شامل حالم شد و طبیعی باردار شدم، احساس میکنم خدا وقتی دید من به تقدیرم راضی هستم برام معجزه کرد، بچه ها بخدا چیز بدی نیست، اینقدر مقاومت نکنید، بنظرم کسیکه مشکلش با تخمک یا جنین اهدایی حل میشه بازم چند قدم جلوتر از کسیه که مجبوره رحم اجاره ای بگیره، چون عقل مردم تو چشمشون، رحم اجاره ای بچه مال خودته ولی تو رحم کس دیگه ای بزرگ میشه، اما متأسفانه مردم ما میگن طرف دروغ میگه، بچه خودش نیست، اما تو تخمک و جنین اهدایی چون تو رحم خودت بزرگ میشه هیچکس نمیتونه حرفی بزنه و تا همیشه مثل یه راز بین خودتون و شوهرتون میمونه، ببخشید خیلی طولانی شد، اگر غلط املایی هم داشتم به بزرگواری خودتون ببخشید، چون تندتند نوشتم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
خانما تو دوران انتقال برای اینکه بدونیم بارداریم حتمن باید لک ببینیم؟ یعنی کسی بوده بدون لک باردار ش ...

بله عزیزم اصلاً ربطی به لک نداره گلم، اصلاً دنبال علائم نباش، لیلا جان یه چیزی بگم، حتی بارداری های یه زن میتونه کاملاً متفاوت باشه باهم، چه برسه به دوتا زن، پس اصلاً خودتو درگیر علائم نکن، من تو انتقال دومم لک هم دیدم ولی منفی شدم 

عزیزم خیلی ناراحت شدم انشاالله زود مشکلاتت حل بشه خواهری😔 منم کلا سیکل آی وی افم کنسل شد همه چیزم ...

چه میشه کرد عزیزم قسمت ماها هم اینه دیگه باید کنار اومد...منم مث خودتو اگه یه بچه داشتم الان بیخیال نشسته بودم تو خونم اگه ده سالم این پروسه طول میکشید بازم خسته نمیشدم...اما الان خستگی از انتظار یه طرف شنیدن مزخرفات و سوالای اطرافیان هم یه طرف بیشتر اینه که من و شوهرمو اذیت میکنه وگرنه میدونم خدا خودش بهم یه نینی جیگر میده بالاخره😍😍😍

انشاالله خدا به ما هم نظر کنه هر چه زودتر طعم مادرشنو بچشیم من که فقط توکلم به خودشه...امیدوارم شمام هرچه زودتر مشکلت حلشه وامت جور بشه انتقال بدی هرچه زودتر...خدارو چه دیدی شایدم موقعی که اصلا انتطارشو نداری یه نی نی ناز بهت داد❤😍

سلام به همگی.من امروز رفتم ابن سینا برای تعیین جنسیت.بعد از مشاوره ژنتیک رفتم دکتر زنان که گفتن بعد ...

سلام عزیزم به سلامتی ایشالا بری وچند ماه دیگه با یه پسمل خوشگل تودلت بیای 😍😍 من اسم دکترتونو نشنیده بودم خودتون نمیتونید انتخاب کنید کدوم دکتر ویزیتتون کنه ؟ عزیزم من اولین روزی که رفتم مطب خود تنظیم کرده بودم ۱۴ سیکلم بود گفتم دکتر برام سونو کرد که ببینه تخمدانام درچه وضعیه ...بعدش هم که ازمایش نوشت برای خودم وهمسرم وعکس رنگی ازمایش خودم ۱و۲۰۰شد عکس ازمایش هارو همون دیشب اینجا فرستادم برای یه دوست دیگه نمیدونم صفحه ی چنده یکم زیاد بود تیتراش  چون من تازه سقط هم کرده بودم ازمایشهای مربوط به سقط هم نوشته بود دکترم 

سلام‌دوستان یکی از دوستام میکرو کرده روز ۱۳ انتقالش خونریزی جزئی کرد که با پروژسترون قطع شد و ۱۴ انت ...

طفلکی....باید سونو کنه دکتر چطوری میگه اخه . باید ببینه اگر خارج از رحمی هم هست کجا لانه گزینی کرده

سلام به همه مامانای اینده منم ۵ سال پیش با نهایت ناامیدی و سختی تو همین تاپیک با دوستان همدردم حرف ...

خداروشکر. همون ابن سینا مادر شدین 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار