2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

خانوما لطفا راهنماييم كنيد 

امروز روز پنج انتقالم بود سه تا جنين انتقال دادم 

روز دوم لك صورتي داشتم و از فرداش درد داشتم 

و الان خيلي پاهام و بيخ رونم درد داره 

ا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما لطفا راهنماييم كنيد  امروز روز پنج انتقالم بود سه تا جنين انتقال دادم  روز دوم لك ...

مبارک باشه نگران نباش اون لک ماله اینه که دستکاری شده رحم ایشالا بزودی با خبرا خوب خوشحالمون کنین

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
الهی بگردم لیلا جون...خدانکنه دلت بشکنه...خدا بیامرزه مادرگلتو... یاد حرف جاریت افتادی، مامان من ...

مرسی عزیز دلم. خدا نگه داره خانواده ات رو برات. راستش اینو گفتی  ناراحت شدم برات، آخه آدم هرچند سالش هم باشه باز دلش میخواد لوس مامانش باشه و مامانش بهش توجه کنه. مطمئنم تو یه مامان نازنین و قوی برای بچه هات هستی و امیدوارم همیشه سلامت و شاد و خندان در کنارشون باشی و از موفقیت هاشون لذت ببری.

من عاشق دخترم اما همسرم به من میگه تو پسری هستی. میگه دختر دار بشیم تو دختر منو میکشی ! من بیچاره 😂😂 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مرضی جونم من روزی که پانکچر شدم بهم نگفتن چند تا تخمک دارم صد بار زنگ زدیم جنین شناسی یه روز مونده ب ...

من میفهمم مرضی جون چی میگه باهاشم موافقم اما حال تو رو درک میکنم. ببین تقریبا مورد مشابهی برای منم اتفاق افتاد، گفتن ۴ تا جنین. یکیشون خیلی کیفیتش خوبه و بلاست هست انتقال میدیم. گفتم اون سه تای دیگه چی؟ گفتن نه خوب نیست انتقال بدیم این بلاست خوبه رو هم خراب میکنه. بعد انتقال یک میلیون بود اولش همسرم رفت پرداخت کرد، بعد انتقال صداش کردن گفتن برو صندوق ۵۰۰ تومنت رو پس بگیر! اونم بیمارستان بهمن!

بعد یه سال و خورده ای نشستم فکر کردم کلا به شک افتادم که اصلا جنینی بوده که انتقال داده باشن؟! راستی دکتر عارفی هم دیر اومد دیر پانکچرم کرد کلا پنج تا تخمک مونده بود!

اما با تمام این تفاسیر امیدت به خدا باشه. به قول مرضی جون تا خدا هست از هیچی ناامید نشو

انشالله که با یه بتای تپل سجده شکر بجا میاری

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم