2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045686 بازدید | 684477 پست
ببین گوشت گوسفند و گوساله هیچ کدوم خوب نیست مگر اینکه بتونی گوشت دامی علفخوار گیر بیاری که دراون صور ...

😢معلومه چند روز اولش خیلی سخته برای من شکمو 😑

خیلی محبت کردی عزیزم توضیح دادی انقدر انشالله به همه خواسته هات برسی 

از دکتر نصر اطلاعاتی داری؟؟ایران پیش کی میخوای بری؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
😢معلومه چند روز اولش خیلی سخته برای من شکمو 😑 خیلی محبت کردی عزیزم توضیح دادی انقدر انشالله به هم ...

از من شکمو تر و دله تر نیستی

من ده روز اول داشتم دیووووونه میشدم

به شدت به شدت عصبی بودم ولی بعدش بهتر شدم الان هم عالی هستم

بله با دکتر نصر نوبت گرفتم اطلاعات چندانی ندارم

فقط میدونم کارش خوبه

یکی از دوستام بعد از چند بار ivf ناموفق از دکترهای دیگه  پیش ایشون رفتن و دوبار ای وی اف کردن برای دوتا بچشون هر دوبار همون‌بار اول مثبت شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از من شکمو تر و دله تر نیستی من ده روز اول داشتم دیووووونه میشدم به شدت به شدت عصبی بودم ولی بعدش ...

امیدوارم دستش برای ما هم خوب باشه ❤️من ماه دیگه میرم پیشش 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
لطف کردی عزیز دلم  ممنونم ویتامین ای رو به من روزانه دادن یعنی ضرر داره؟

اهان اگه دوز روزانست مشکلی نداره واسه من ۶۰۰ بود 

خواهش میکنم گلم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم فست فود رو بزار کنار تغذیت رو سالم کن پیاده روی داشته باش مصرف مایعات رو ببر بالا  هروز ...

سلام. عزیزم بنظرتون قبل از انتقال، مصرف کپسول رویال برا خانومایی ک مشکلی ندارن خوبه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم فست فود رو بزار کنار تغذیت رو سالم کن پیاده روی داشته باش مصرف مایعات رو ببر بالا  هروز ...

قبل از پانکچر منظورم بود نه انتقال

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
شیرخشک اپتامیل میدم بهش.خیلی نفخ میکنه چند روزه.امشب داره گریه میکنه 😣 دلم میسوزه براش. چه شیرخشکی ...

سارا جان ببخشید من جواب میدم 

همکارم دقیقاً بچه ش مشکل شمارو داشت، شیر گیگوز دکتر گفت بهش بده و خداروشکر خیلی زود نفخش برطرف شد 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیز دلم انشاالله جواب آزمایشت مثبت بشه با یه بتای تپل کی انتقال دادی جنین چند روزه بود؟

ممنون گلم
جنین 3روزه
5تیر انتقال دادم
امروز شده 10 روز از زمان انتقال

ببین باید ۳ ماه کارایی که میگم رو حتما انجام بدی من خودم هم دارم همین کارو میکنم من نمیدونم چ ...

روی کیفیت اسپرم چطور؟ تاثیر میزارن؟