2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
حتما نظری می کنههه دل شکستن خیلی بده خیلیییی

مامان ماهک الان خوندم ک امروز قراره آزمایش بدی 

انشاله مولود امشب عيديت رو با ی بتای عالی میده 

و انشاله خیلی زود بحق آقا امام رضا همه منتظرای این تاپیک  خبر خوش بارداری شون رو میان و میگن🙏🌷😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااااااه چه پرروان مردم...من جای تو بودم دمار از روزگار اون جاری در میاوردم میگفتم اگه خدایی نکرده ب ...

زی زی جون یه وقتایی دیگه کم میارم باورت میشه؟ خیلی سواستفاده میکنه از بچه نداشتن ما. یعنی بخوام بگم چه حرفایی میزد و چه کارایی میکرد که منو بچزونه میشه مثنوی هفتاد من. الانم این حرفا رو به خواهرشوهرم گفته. خدارو شکر از شب یلدا به اینطرف اصلا ندیدمش. یه جایی هم هستیم با شوهرم حرف میزنه شوهرم جواب نمیده، اصلا محل بهش نمیده

امیدوارم دعای خیرت در حقم مستجاب شه به زودی. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام بچه ها خوبین؟ من الان دارم از رویان برمیگرده خونم ،،سونو شدم بهم گفتن یه کیست خفن داری نمیتونی ...

عزیزم وای چقدر ناراحت شدم خداااایا این همه موندی تا کرونا لعنتی اوکی بشه حالا هم کیست. اعصابم خورد شد عزیزم حتما یه حکمتی داره انشاالله خدا بهت یه ۲قلو سالم بده 🙏🙏😍

سلام شاینا جونم خوبی؟؟پسری خوبه؟ میتونم بپرسم مشکل شما چی بود؟آخه ما خیلی امیدداریم که بار اول بگیر ...

سلام عزیزم .ممنونم 😘 انشالله که واسه شما هم همون بار اول میگیره نی نی های تو هم میان تو دل مامانشون🤲❤❤

مورفولوژی همسرم یک درصد و تحرک  ده درصد بود خودمنم این اواخر تنبلی خفیف گرفته بودم 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
قربون دلت بشم دردت بخوره تو سر همشون واقعا چرا خانواده های شوهر اینطورین خدا لعنتشون کنه فقط کارشون ...

شوهرم پشتمه خدارو شکر. هرکاری کردن از زیر زبونش بکشن که مشکل از منه همسرم بروز نداد. کلا خیلی ساکت و اروم و کم حرفه، مخصوصا تو خانوادش اهل جواب دادن نیست، اما همیشه سعی میکنه یه جوری رفتار کنه که اونا حد خودشون رو بدونن. اما خب این جاریم خیلی پررو هست، قصد جدا شدنم نداره ها

مامان ماهک الان خوندم ک امروز قراره آزمایش بدی  انشاله مولود امشب عيديت رو با ی بتای عالی م ...

مرسی عزیزمم ایشالا ایشالااا همه دلشون شاد میشه شک نکنین خدا خیلی دوسمون داره🤗🤗🤗😘😘

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
شاینا جون از کی حرکات نی نی رو فهمیدی ؟ 

از هفته هجدهم یه چیزایی شبیه حباب زیر شکمم حس میکردم که دکترم گفت همون حرکت نی نیه 😍😍❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
جنین دارین؟ جنین اهدایی بگیرین , یا رحم اجاره ای

همسرم به اهدایی راضی نیست. البته جنین اهدایی که نمیخوایم همون تخمک کافیه اما یه بار مطرح کردم میگه من فقط بچه تورو میخوام. اگه شد که خدارو شکر نشدم نشد دیگه

البته من خیلی رو خودم کار کردم الان خودم با تخمک اهدایی مشکلی ندارم

زی زی جون یه وقتایی دیگه کم میارم باورت میشه؟ خیلی سواستفاده میکنه از بچه نداشتن ما. یعنی بخوام بگم ...

انشاالله به حق امام حسین حتما جواب میگیری برا خدا کاری نداره قربونت برم بهش فکر نکن دکتر نصر دکتر فوق العاده ایه حتما پیشش جواب میگیری و روسیاه میشن بدخواه های دور و برت...

سلام بچه ها خوبین؟ من الان دارم از رویان برمیگرده خونم ،،سونو شدم بهم گفتن یه کیست خفن داری نمیتونی ...

عزیزم.

میدونم حق داری میخوره تو پر آدم. اما حتما خیری پشتش هست که تو ازش بی خبری. منم شهریور احتمالا پانکچر کنم اگه فرش انتقال بده بچه هامون هم سن میشن زی زی جون

انشاالله به حق امام حسین حتما جواب میگیری برا خدا کاری نداره قربونت برم بهش فکر نکن دکتر نصر دکتر فو ...

فداات عزیز دلم. سپردم به خدا، خودش حتما بهترینارو برای بنده هاش میخواد. فقط دلم گرفته و دپرس شدم کلا