2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684470 پست
من توهمین نی نی سایت خوندم یه اقایی بود به اسم سامان دقیقا حرف شماروزده بودن بهش که بره اسپرم اهدایی ...

قربونت برم 5 سال هرچی بگی دادم خورده همه داروها رو مصرف کرده. خودم ناامید نیستم روحیه خودش داغونه و خیلی ناامید. برا خدا کاری نشد نداره اگه بخاد حتما میشه 

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا؟ نمیدونی چقدر ذهنمو درگیر کرده آخه خیلیا میگن دردش وحشتناکه انگار تا مغزت فرو میکنن

نه بابا، چوب پنبه رو که خیلی فرو نمی بره، از همون نوک بینی یه مقدار مخاط برمی داره بسیار بسیار راحت

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
قربونت منم باید حضوری برم ۱۰ تا که خوب بود امروز رفتم فریز کردم اون چهارتا دیگه رو گفت فردا زنگ بزن ...

مبارک باشه عزیزم خیلی خوبه ۱۲ تا ایشالا با اولین انتقال مامان میشی 😍😍راستی چرا حضوری میرید برای فریز کردن 🤔

قربونت برم 5 سال هرچی بگی دادم خورده همه داروها رو مصرف کرده. خودم ناامید نیستم روحیه خودش داغونه و ...

دقیقا حتمامیشه به نظرمن عجله نکن 

شایدخودش نتونه بااین قضیه اهدایی کناربیاد بازم تلاش کن نذرکن 

خدایابه امیدخودت🌺
کسایی که هایپر شدن بجز سفیده تخم مرغ چی خوبه؟؟ میشه راهنماییم کنید؟؟

دوغ پرنمک...گوشت ومرغ کبابی...آبمیوه طبیعی

من روزی دوتا بطری دوغ میخوردم خیلی خوب بود البته منم مث تو اونقدرا حالم بد نبود خداروشکر...

به سلامتی انشاله.فکرکنم اونجاهزینش کمتربشه .خبرداری کلاچقدرمیشه؟

۴ میلیون پانکچر واسه من حدود دوتومن داروها ۳۰۰ عمل همسرم و ۲ میلیون انتقال ولی سه بار آزمایش کرونا میگیرن ۲میلیون و ۴۰۰.ما تا الان کل آزمایشا و ویزیت و همه چی بجز انتقال ۹ و خورده ای خرج کردیم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

کشک، ماست چکیده، گوشت کبابی، ماهی و میگو، اینا رو برای من دیروز تو برگه نوشته بودن، گرچه خودمم درگیر هایپر شدم صبح تا الان گلاب به روت سه بار بالا آوردم و معده درد شدید گرفتم عصری میخام برم دکتر

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

دوغ پر نمک و رژیم پر پروتئین. کباب گوشت و کباب مرغ. منظورم جوجه هست. و اگه لازم شد سرم آلبومین. هم آلبومین همونیه که تو سفیده تخم مرغم هست

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
لیلا جان تا الان دیگه فکر کنم بسلامتی انتقال دادن گل پسراتو....الهی دوتا پسر ناز خدا بهت بده و دلت ش ...

زی زی جون من دیشب یادم رفته استرادیول بخورم .مشکلی پیش نمیاد برا جنینام؟

قربونت برم 5 سال هرچی بگی دادم خورده همه داروها رو مصرف کرده. خودم ناامید نیستم روحیه خودش داغونه و ...

این شستشوی بیضه با آب یخ رو چی؟ یا اینکه شبی یه ربع همسرتون از رو لباس زیر یخ بذارن. شلوار لی و لباس زیر تنگ و گرما ممنوعه. لپ تاپ رو پاشون نذارن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
زی زی جون من دیشب یادم رفته استرادیول بخورم .مشکلی پیش نمیاد برا جنینام؟

نه عزیزم منم پارسال که انتقال داشتم یه بار یادم رفت البته من از این سوتیا زیاد دارم🙈روزی چندتا میخوری؟؟؟