2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست

سلام به همگی❤

من امروز رفتم دکتر آمپول واریوپپتیل بهم داد گفت پریود شدی بیا هم خراش بدم برات هم استرادیول رو شروع کنم، وای از الان استرس گرفتم بخاطر خراش، انتقال اولم خراش دادم خییییلی درد کشیدم سریای بعد قبول نکردم دیگه امروز گفت حتما باید انجام بدی😔😔😔 به نظرتون چیکار کنم دردشو کمتر حس کنم؟ دکترم گفت نیم ساعت قبلش یه دونه مسکن بخور، بعید میدونم یه دونه مسکن کاری کنه😥

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

عزیزممم😍😍😍 مبارک باشه دست راستت رو سر منم😅❤ مامان ماهک برام دعا کن منم این سری مثبت بشم...

@مامان_ماهک10    

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزممم😍😍😍 مبارک باشه دست راستت رو سر منم😅❤ مامان ماهک برام دعا کن منم این سری مثبت بشم...

مرسی عزیزمممم

حتما خدا اندفعه انتقالتو مثبت می کنه عزیزمممم❤❤❤

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مرسی عزیزمممم حتما خدا اندفعه انتقالتو مثبت می کنه عزیزمممم❤❤❤

قربونت

الهی آمین عزیزم😙😙😙

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام به همگی❤ من امروز رفتم دکتر آمپول واریوپپتیل بهم داد گفت پریود شدی بیا هم خراش بدم برات هم است ...

واي خدا کمکت کنه نميشه خراش رو با بيهوشي انجام بدي؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
فردا صبح تخمک کشی دارم عزیزم.دعا کن

عزیزم انشالله فردا همه چی به خوبی برات پیش بره و کلی تخمک باکیفیت و عالی خواهی داشت والبته جنینای عالی تر...موفق باشی برات دعا میکنم حتما

فدات شم منم تازه واردم ولی خیلی ازدوستان تو چندتا تاپیک راهنماییم کردن خدا خیرشون بده  

من انتقال چهارمم.چون طبیعی انتقال نداشتم مردد بودم.دیگه با حرف شما مطمئن شدم

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
ببین نمی خوام بد گویی کنم از کسی از نظر علمی و سواد دکتر حمدی و دکتر قاسم زاده عالی هستن از نظر جن ...

عزیزم بدگویی چیه؟بالاخره اینجا هستیم تا از تجربیات هم استفاده کنیم.خواستم ببینم شما چه تجربه ای داشتین.اگه تمایل ندارین بگین دیگه اصرار نمیکنم.ممنونم ازتون.

خدایا شکرت