2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی لطف میکنی من زیاد اطلاعات نداشتم مرداد ماه سقط کردم دکتری که کورتاژم کرد گفت برم ابن سینا ولی ه ...

پس تا الان کلی ماجراها داشتین، ان شاالله همه ی اینه ختم به خیر بشه و به زود نتیجه بگیرید و همه این سختیا فراموش کنی🙏😍

خانمها الان دارم پسرم رو شیر میدم، برای همتون دعا میکنم که توی این راه به خواسته دلتون برسین، همونجو ...

چه خوب عزیزم، تبریک میگم، از زایمانتون هم بگید تا از تجربتون استفاده کنیم، ان شاالله همیشه خوش خبر باشی

وایی قوریون دهنت ایشالا توم‌مامان میشی اندفعه دل مهریون

فدات عزیزم.انشالله هردومون.وهمه منتظرا

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
چه قد هزینه کردی عزیزم؟

کل پروسه توی نیکان شد ۱۸ با  هیستروسکوپی، داروها و ... و آزمایشهای ایمنی و انعقادی که خودم خواستم برام بنویسه دکترم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
بله عزیزم من و چندتا دیگه از دوستان هستیم...

وای خداروشکر یکم جون گرفتم 

میدونی چون توبعضی تایپیکامیگن که ای وی اف کردن وسقط شد و....

تازه این تایپیکو پیداکردم

خداروهزارمرتبه شکرنتیجه گرفتی گلم.

عزیزبارچندم گرفت؟چندتاانتقال دادی چندتاش موندبرات؟

استراحت مطلق بودی؟

ببخش سوال میکنم چون شاغلم میخوام بسنجم🙏🙏🙏🖐

خدایابه امیدخودت🌺
ان شالله اولین و اخرین بار تو رویان باشه، چه بد  بزار فردا صبح زنگ بزن بهشون ببین قضیه چیه&nb ...

انشاالله...همینطور برای تو عزیزم

آره میزنگم فقط امیدوارم چیز مهمی نباشه...

بله نیکان انجام دادم و راضی بودم. من کلاً ۲ بار تخمک کشی شدم و ۴ بار انتقال جنین داشتم. دومین بار ت ...

عزیزم شما دفعه سوم و چهارم که تو نیکان انتقال داشتی میدونی گرید جنیناتون چی بود؟؟؟