2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045084 بازدید | 684425 پست
سلام دوستای گلم. خواهش میکنم هر کس تجربه داره بهم کمک کنه.من گاهی وقتا دل درد دارم که اصلا تشخیص نم ...

به حرف دکتر گوش کن ⚘⚘

من از هفته ۱۶ تا ۳۷ روزی ۳ تا ایزوپرین خوردیم اگه تپش قلب نمیگیری بخور شکلی نیست که 

اگه با یه دونه هم تو روز دردت کمتر میشه چه بهتر یه دونه بخور 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاء الله خیر باشه... دکتر من ضخامت تا نه و نیم رو خیلی قبول داشت.. خدا میدونه چی میگذره تو این ...

اره باید بهشون اعتماد کنیم ولی من ذره ای احساس مسئولیت نمیبینم تواین دکترا ااا خدابخیر بگذرونه چون دوستمم با اشتباه دکترش کلا تخمکاش ازبین رفت  ایشالا هرچی صلاحمه همون بشه امیدم به خداست ، مرسی از دلگرمیت عزیزم 😘

سلام‌نازنین‌جون انشالله‌که‌خیره مطمعن‌باش‌یه‌حکمتی‌‌داشته انشالله‌دفعه‌بعد مطمعنن‌مامان‌یه‌شاه‌پ ...

فدات شم عزیزم مرسی ایشالا ‌که  همینطوره عزیزم ایشالا شمامثبت میشی ماهم امیدوار میشیم، مطمین باش  نینیا میچسبن به دل مامانیشون وازمایشت مثبت بشه 😘😘

من تعیین جنسیت نبودم تو مرکز بهمن که خصوصی هستش با داروها و سونو و آزمایشات ۱۵ تومن شد واسه تعیین جن ...

لیانا جون امروز ۱۱ پری بودم ۸/۲ بود ضخامتم بود خوبه برای ۱۱  پری؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
الان بیرونم  شب  برگه رو پیداکردم عکسشو میفرستم قرص یورو ویتال روش نوشته

مرسی عزیزم

منم هموگلوبینم پایینه ولی دکتر بهم قرص نداد

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
آره عزیزم ولی اونجور که میخواستم پیش نرفت ..درست دو ساعت قبل تز تخمک کشی هایپری من به اوجش رسید .و ب ...

الان حالتون بهتره ؟ 

۲۰ تا تخمک عالیه اصلا اصلا نگران نباش 

بهترین خروجی ممکن رو داشتی

قبل از پانکچر از کجا فهمیدید که هایپر شدید ؟ 

چه علایمی داشتید ؟ 

از چند روز قبل پانکچر  علایم داشتید؟

انشاالله که حالتووووون زود زود خوب بشه و دیگه درد نداشته باشید 

@313    عزیزم سلام ..جنینای فریزیت چتد روزه هستن شما؟؟

در حالا حاضر فقط 3 تا جنین دختر دارم، که چون پی جی دی شدن حتما 5 روزه هستن، وگر نه زیر 5 روز پی جی دی نمیشن

سلام ،دوستان میشه راهنمایی کنید که مرکز رویان کدوم قسمت تهران هست ؟ومحله های نزدیک به اون رو هم بگید که اگر بخوام سوییت بگیرم نزدیک باشه ،ممنونم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام خانمای عزیز 

سوال داشتم

ممنون میشم کمکم کنید....

من قبلا آی وی اف منفی داشتم با دکتر یوسف نژاد تو بیمارستان لاله تهران.

الان میخوام دکترم رو عوض کنم چون راضی نبودم

نمیدونم کجا و کدوم مرکز تو تهران یا کرج خوبه که الکی وقت و هزینه ات رو تلف نکنه.

من خودم دکتر شهناز احمدی رو پیدا کردم ولی نمیدونم چجوریه.

میشه کمکم کنین الان ۸ ساله که مشکل نازایی دارم و خیلی هزینه کردم .

همسرم گفته فقط یه بار و برای بار آخر میاد، اصلا نمیدونم کجا و پیش چه کسی برم 

مشکل خودم تنبلی تخمدانه و مشکل همسرم مورفولوژی یک درصد.

میشه کمکم کنین؟؟؟؟ خواهش میکنم 😔😔😔

این آخرین شانسم برای مادر شدنه