2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
سلام بچه ها خوبین؟؟ اونایی که با ای وی اف باردار شدین سینه هاتون خیلی بزرگ شدن؟؟؟برا من خییلی بزرگ ...

سلام، مال منم چند سایز بزرگ شدن خدا تا آخر بارداریو رحم کنه فکر کنم همینطور پیش بره تا آخر بارداریم لباس زیر اندازم گیرم نیاد ولی دلیلشو نمیدونم منم پروژسترون استفاده میکنم ولی استرادیول استفاده نکردم

تو فرمی که پر میکنی تو ازمایشگاه قبل پانکچر و قبل انتقال ازت میپرسن مابقی جنین ها رو اهدا میکنی؟ شما ...

ممنون گلم میتونیمم بگیم به چه کسی بدیم یا مرکز خودش اهدا میکنه

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم روز نهم سیکل ۴بود نازک بود استرادیول خوردم روز ۱۲ سیکل ۹ونیم شد ضخامتم امروز هم دکتر گفت ش ...

ان شاء الله خیر باشه...

دکتر من ضخامت تا نه و نیم رو خیلی قبول داشت..

خدا میدونه چی میگذره تو این مراکز...

بهترین راه خوش بین بودن به اونهاست..

ولی مطمئنا خیری تو این قضیه برای خودتون بود..

انشاالله نی نی ها محکم به دل مامانشون بچسپن و۱۴ روز دیگه با خبر بتای توپ ما رو هم امید وار کنی

مرسی‌‌عزیزم

انشالله‌همه‌به‌مراددلشون‌برسن

التماس‌دعا

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام ...شما کدوم شهرین?مراکز شروع ب کار کردن?

سلام‌عزیزم

من‌ازقزوین‌اومدم‌براانتقال‌تهران‌بیمارستان‌پیامبران

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم برلت آیت الکرسی خوندم ایشالا صاحب دوقلو ناز و سالم بشی

مرسی‌دوست‌خوبم😍

داروهات چی بودن؟؟

داروهام‌زیادن

کلسیم‌دی‌روزی‌یدونه

فرتیل‌سی‌ام‌‌هر۸ساعت‌یکی

پنتوکسی‌فیلین‌هر۱۲ساعت‌یکی

استرادیول‌روزی‌۴تا

آاس‌آ‌روزی‌یدونه

اره عزیزم روز نهم سیکل ۴بود نازک بود استرادیول خوردم روز ۱۲ سیکل ۹ونیم شد ضخامتم امروز هم دکتر گفت ش ...

سلام‌نازنین‌جون

انشالله‌که‌خیره

مطمعن‌باش‌یه‌حکمتی‌‌داشته

انشالله‌دفعه‌بعد

مطمعنن‌مامان‌یه‌شاه‌پسری🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلام دوستای گلم.

خواهش میکنم هر کس تجربه داره بهم کمک کنه.من گاهی وقتا دل درد دارم که اصلا تشخیص نمیدم شبیه درد های زایمان هست یا نه ولی به دکترم که گفتم برام ایزوکسوپرین تجویز کرد.الان نمیدونم استفاده کنم یا نه؟! 

احساس میکنم دکترم زیادی حساسه

@زینبی_بابا    

داروهام‌زیادن کلسیم‌دی‌روزی‌یدونه فرتیل‌سی‌ام‌‌هر۸ساعت‌یکی پنتوکسی‌فیلین‌هر۱۲ساعت‌یکی استرادیول‌ ...

پروژسترون و هپارین ندارید؟

خیر باشه امیدوارم این دوران به خوبی بگذره براتون🤲⚘

سلام خانما من جنینم ۴ روزه فریز شدن و بلتست انتقال میدن ولی چون ۴شنبه تعطیله پنج شنبه بخوان انتقال ب ...

مامان‌ماهک‌جون‌امروز‌ینفراومده‌بودبراانتقال

۴سال‌پیش‌‌پانچرشده‌بود..۳تاجنین‌پسرداشته

۲شوانتقال‌داده‌بود‌..یکیش‌گرفته‌بودوالان‌۲ونیم‌سالشه

این‌یکی‌روهم‌اومده‌بودامروزانتقال‌بده..جنین‌هاش‌۳روزه

بودن..انشالله‌براشماهم‌‌مثبت‌میشه...🙏🏻🙏🏻🙏🏻

پروژسترون و هپارین ندارید؟ خیر باشه امیدوارم این دوران به خوبی بگذره براتون🤲⚘

پروژسترون‌و‌هم‌آمپول‌دارم‌هم‌شیاف

هپارین‌ندارم..

مرسی‌دوست‌خوبم

پروژسترون و هپارین ندارید؟ خیر باشه امیدوارم این دوران به خوبی بگذره براتون🤲⚘

پروژسترون‌و‌هم‌آمپول‌دارم‌هم‌شیاف

هپارین‌ندارم..

مرسی‌دوست‌خوبم