2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
نازنین جون به نظرم یه خیریتی توش هست اصلا عجله نکن اشکالی نداره ماه بعد میدونم سختته ولی من به حکمت ...

اره عزیزم حتما همینطور بوده خودمم دارم جابجا میشم خونمو عوض میکنم یعنی اگه قراربود انتقال بدم باید کارگر میگرفتم وکلا بحث استرسی بوده چون خونمونم فروختیم صاحب جدید میخواد خونه رو مجبوربودیم که حتما بریم خانواده ام خبرندارن میومدن و من نمیدونستم چی بهشون بگم لابد اینطوری به صلاح بوده ...اتفاقا هرچی به شوهرم گفتم جابه جابشیم وماه بعد انتقال بدیم بهم میگفت توکاریت نباشه برو هروقت آماده بودی انتقال بدن که اینم اینطوری شد مطمیئنم توخونه جدید با روحیه بهتر و استرس کمتر میرم انتقال وایشالا که مثبت بشم بادعای همه ی شما دوستای خوب 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به سلامتی  خودتون مشکلی ندارین فکر نکنم لازم باشه عزیزم دیدم نوشتین دو تا دختر با اولین اقدام ...

لیانا جان میدونی دلیلش چیه که بعضی دکترا اول فریز میکنن بعد پی جی دی و بعضی ها اول پی جی دی بعد فریز؟؟

کدوم بهتره ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
من تعیین جنسیت نبودم تو مرکز بهمن که خصوصی هستش با داروها و سونو و آزمایشات ۱۵ تومن شد واسه تعیین جن ...

عزیزم من بهمن میرم برای ۵تاجنین اول ۵تومن دادم جنینای بعدی دونه ای ۵۰۰ میگیرن 

مرسی عزیزم منم هموگلوبین خونم پایین بود دارو خوردم فردا جواب آزمایشمو میگیرم تیرویدمن کم کار هستش فر ...

نازنین جون واسه هموگلوبین پایین چه دارویی بهتون دادن ؟؟

چند بود عددش؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
لیانا جان میدونی دلیلش چیه که بعضی دکترا اول فریز میکنن بعد پی جی دی و بعضی ها اول پی جی دی بعد فریز ...

ببخشید من جواب میدم جنینای منم پی جی دی نشدن دکتر گفت اولین علت اینکه بعد از پی جی دی که فریز کنن کیفیت جنین یکم پایین میاد ودوم اینکه بخاطر هزینه احتمال داره اون جنینی که هزینه کردید روش پی جی دی شده از فریز سالم بیرون نیاد ومجبور بشید هزینه ی جدا برای پی جی دی های بعدی بدید ولی من خیلی استرس دارم خیالم راحت نیس همش فکر جنینام که  چندتا دخترن چند تا پسر 

دوستان شمایی که اطلاعات دارید جنینای من سه روزه ان الان سه روز پروژسترون استفاده کردم قراربودامروز ب ...

نازنین جون کنسل شد انتقالت؟؟

تو که ضخامتت کم بودچی شد که الان میگن بالاست؟ 

ای بابا!!خیییلی ناراحت شدم..

خیر باشه ان شاء الله ، توکل کن به خدا، شاید صلاح به این بود..

آره عزیزم ولی اونجور که میخواستم پیش نرفت ..درست دو ساعت قبل تز تخمک کشی هایپری من به اوجش رسید .و ب ...

انشاءالله با همین تخمکا جنینای سالم و ناز تشکیل شه و به زودی دامنت سبز شه گلم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
یعنی میشه من جنین دختر داشته باشم ونخوامشون به مرکز بگم اهدا کنه به زوج ها چون من برایه پسر ای وی اف ...

تو فرمی که پر میکنی تو ازمایشگاه قبل پانکچر و قبل انتقال ازت میپرسن مابقی جنین ها رو اهدا میکنی؟ شما میتونی بله رو انتخاب کنی..

انشاالله گل پسرتو به سلامتی به دنیا بیاری ...بار اول باردار شدی؟فقط برایه تعیین جنسیت ای وی اف کردید ...

ممنون جانم؟ بله عزیزم خدارو شکر، بار اول نتیجه گرفتم، آی وی اف هم برا تعیین جنسیت هم برا تشخیص یه سری بیماری‌های ارثی و کروموزومی

نازنین جون کنسل شد انتقالت؟؟ تو که ضخامتت کم بودچی شد که الان میگن بالاست؟  ای بابا!!خیییلی ن ...

اره عزیزم روز نهم سیکل ۴بود نازک بود استرادیول خوردم روز ۱۲ سیکل ۹ونیم شد ضخامتم امروز هم دکتر گفت شده ۱۳ کلفته واحتمال داره انتقال بدم ونگیره ، نمیدونم  احساس میکنم خودشون کوتاهی کردن با بیمارستان برای جنینا هماهنگ نکردن چون باید بلاست بشن وپی جی دی کنن زمان میبره شایدم واقعا شرایط رحمم طوری نبود که انتقال بدن ایشالا هر چی به صلاح وخیره همون میشه و هممون به خواسته ی دلمون میرسیم