2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684466 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فردا به امیدخدا میرم سونو و وارد سیکل میشم

ان شاالله، پس از همین الان باید رژیم هایپری را رعایت کنید، آب فراوان، خوردن گوشت کبابی و مرغ کباب وماهی کباب، پیاده روی داشته باشید حداقل روزی نیم ساعت، ان شاالله اینهارو رعایت کنید هم رو کیفیت تخمک‌ها اثر میذاره و هم عوارض هایپری را کمتر میکنه

ان شاالله، پس از همین الان باید رژیم هایپری را رعایت کنید، آب فراوان، خوردن گوشت کبابی و مرغ کباب وم ...

ممنون عزیزم، توکل به خدا،انشاءالله همگی حاجت روا شیم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
دوست‌خوبم‌‌من‌فرداصبح‌انتقال‌دارم میشه‌بااون‌دل‌پاکت‌‌منم‌دعاکنی خدابهم‌نظرکنه.. مرسی‌خواهری

حتمن برات دعا میکنم برای مثبت شدنت  آیه الکرسی میخوندم و خدای مهربون رو به طفل شش ماهه امام حسین قسم میدم که ناامیدت نکنه فقط آرامش داشته باش

هیشکی نیست که اینجا تعیین جنسیت کرده باشه چرا کسی جواب نمیده

سلام عزیزم،تعداد محدودی هستن که تعیین جنسیت کردن و باید پیامتون رو ببینن که  جواب بدن،سوالی دارید بپرسید ،اگر دوستان بتونن راهنماییتون میکنن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنون میشم برا منم دعا کنید .وان شاء الله خدا خودش شما و باقی دوستان رو حاجت روا کنه

آرزو حونم برات آیه الکرسی خوندم انشاالله حاجت روابشی عزیزم و به هر چی که میخای برسی

اخه میدونی من به دارو خوب جگواب نمیدم، برای همین برای تغییر دوز دارو میگه هفته ای. دو سه بار بیا سون ...

عزیزم اگر سن و سالت کمه و ذخیره تخمدان خوبی داری بهتره صبر کنی 

اگر نه که سعی کن ساعت های خلوت سوار مترو بشی مثلا صبح خیلی زود ساعت 5 و نیم

و گاهی با همون اسنپ برو و بیا تا هم هزینه هات کمتر بشه هم ریسک ابتلا بیاد پایین

متاسفانه سهم وسایل حمل و نقل عمومی در انتقال کرونا 25 درصد هست، خلاصه خوب فکراتو بکن، چون باردار هم بشی بالخره ویزیت و آزمایش و سونو باید بری و اگر همون اطراف خونتون جای خوب نباشه صلاح نیست تو بارداری سوار مترو شد حتی تو حالت عادی دیگه چه برسه به شرایط الان

دوست‌خوبم‌‌من‌فرداصبح‌انتقال‌دارم میشه‌بااون‌دل‌پاکت‌‌منم‌دعاکنی خدابهم‌نظرکنه.. مرسی‌خواهری

خانما صب صاحل ۱۳۶۹ انتقال جنین داره برای آرامشش و برای اینکه انتقال خوبی داشته باشه هر کسی میتونه براش آیه الکرسی بخونه انشاالله دعاهای شما گره از کار ایشون باز کنه و بخاطر قلب پاکتون خدای بزرگ بشما هم نظری بکنه

اگه موافق باشین برای هر کسی که انتقال داره بخونیم