2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
سلام، یادآوری کنم که ورودی رویان تب سنجی می کنن، استفاده از دستکش و ماسک تازه (فروشی) اجباری (بهتر چ ...

نگار جون جواب سوال بالامو میدی

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واای کپی برابر اصله شوهرمه نفس جون.فقط زحمتش موند گردنم 😂😂گفتم این دغله قربونش برم 😂😍

پس پیش بینیات درست درامد😂

الهی عکسشو.الان دیدم ماشاءالله😍 

خداحفظش کنه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

. آنتی اکسیدان ها اثر منفی رادیکال های آزاد را کاهش می دهند که به کاهش آسیب سلولی در بدن منجر می شود. اغلب در ترکیب با ویتامین E در مطالعات پژوهشی، ویتامین C نشان داده است که سلامت اسپرم را بهبود بخشیده و آسیب دیدگی های DNA اسپرم را کاهش می دهد.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مركز واقعًا شلوغه ولي سيستم نوبت دهی قويه و چون با نوبت قبلی میری خیلی معطل نمیشی من فقط به خا ...

چقدر زیاد برای سونو میگیره😐😐😐 اونوقت چندبار سونو میکنه مثلا برای پانکچر؟ دکتر من برای پانکچر سه بار انتقالم سه بار

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم الان نگاه کردم صورتحساب بیمارستانو.هزینه سزارین با دکتر امیری و سهیلا اکبری با اتاق وی ای پی و ...

ممنونم مهربون❤❤😘

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
ممنون عزیزم نمیشه گفت هیچی درد نداشتم.دو روز اول کلا یه خرده سخته.بعد عمل اون داروهایی که میزنن واس ...

خداروشکر عزیزم عملت خوب بوده ک میتونی خودت کاراتو انجام بدی

منکه خیلی. عذاب کشیدم بعدش وحشتناک درد داشتم تا یکهفته شد یکم بهترشدم اصلا فراتر از تصورم بود سزارین

نمدونم.ب بدن ادم مربوطه یا دست دکتر..هر چی ک بود فکرشم.تنمو.میلرزونه😫

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دوستان گلم که رویان رفتید برای روز اول چقدر پول همراهم باشه؟ کل ازمایش هارو همون روز ازم میگیرن؟ س ...

سلام،
- برای پذیرش اولیه، شناسنامه و مدارک پزشکی قبلی (جدیدترین آزمایش خون،پاپ اسمیر، عکس رنگی، سونو سینه ....) همراه تون باشه
- رویان دولتی نیست ولی هزینه هاش به نسبت سایر مراکز خیلی پایین تره (هزینه ویزیت ۳۹، سونو ۳۹ تومن، تست کرونا ۴۰۰)
- اگر مدارک پزشکیتون جدید و معتبر باشه، قبول می کنند، اگر هم کم و کاستی باشه یا نیاز به بررسی بیشتر باشه، کارشناس توضیحات، براتون توضیح میده و نسخه می کنه (مثلا ارجاع میده به متخصص داخلی، غدد، قلب، جراح ....) که برای نوبت بعدی آماده کنید
- آقایون توی همون روز ویزیت اولیه، ارجاع میشن آزمایشگاه رویان برای نمونه اسپرم، معمولا ۳ تا ۴ ساعته جوابش آماده میشه و مجدد میرن پیش دکتر برای بررسی نتایج
- هزینه روز اول، دو تا ویزیت و یه ازمایش اسپرم و احتمالا آزمایش amh برای شما (تقریبا ۳۰۰-۴۰۰ تومن)

سلام، - برای پذیرش اولیه، شناسنامه و مدارک پزشکی قبلی (جدیدترین آزمایش خون،پاپ اسمیر، عکس رنگی، سونو ...

من تا حالا سونو سینه ندادم

بعد به من گفتن ۹ اونجا باشم وقتی رفتم بازم باید اونجا نوبت بگیرم؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم