2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045246 بازدید | 684441 پست
ای جونم عزیزم.نگران نباش میخوره هنوز فک.کرده توشکمته .قد و وزنش هم خداروشکر خوبه کم نیست ک عزیزم ر ...

واای کپی برابر اصله شوهرمه نفس جون.فقط زحمتش موند گردنم 😂😂گفتم این دغله قربونش برم 😂😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سارا جان  قدم گل پسرت مبارک باشه🌷😍  انشاله همیشه تندرست باشه🙏

مرسی سارا جون..ان شاء الله به زودی زود ،خدا خواهر و برادر خوشگل قسمت دخترگلت کنه 👼🏻👼🏻😍😍

اره عزیزم.راضی بودم.راحت باش هرسوالی داری بپرس.همراه فقط یه نفر میزارن.ملاقات ممنوع بود .همراه من هم ...

مرسی عزیزم

ممنون از توضیحات کاملت

ببخشیدا گلم با پمپ درد و اناق خصوصی حدودا چقدر شد؟ من تلفنی  پرسیدم گفتن ۹-۱۰ اینا میشه

جسارتن چقدر شد اگه دوست داشتی بگو🌺

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
نه متاسفانه مطب میرم و میگه برو خودت پیدا کن. کلینیکی هم که پانکچر میکنند رفتم دو تا شماره گرفتم ولی ...

سلام عزیزم منم اهدایی گرفتم ...البته اول خودم پیدا کردم دکترم گفت بهتره نشناسی خودش معرفی کرد درخواست دوستی میدم قبول کن تا بگم با تحقیق از کجا میتونی پیدا کنی 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
سلام عزیزم.اره قربونتون برم.امروز ظهر دنیااومد 💙الان بغلم خابیده مهراد کوچولو.اولین نفراتی که واسشو ...

سلام عزیزم قدم مهراد کوچولو مبارک. به ناز پدر و مادر بزرگ بشه. ممنون عزیز دلم از دعایی که در حقم کردی ❤❤❤❤❤❤❤❤

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه متاسفانه مطب میرم و میگه برو خودت پیدا کن. کلینیکی هم که پانکچر میکنند رفتم دو تا شماره گرفتم ولی ...

اینستا داری عزیزم؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
سلام عزیزم قدم مهراد کوچولو مبارک. به ناز پدر و مادر بزرگ بشه. ممنون عزیز دلم از دعایی که در حقم کرد ...

ممنون لیلا جان.ان شاء الله قسمت همه منتظرها 👼🏻👼🏻

اره عزیزم.راضی بودم.راحت باش هرسوالی داری بپرس.همراه فقط یه نفر میزارن.ملاقات ممنوع بود .همراه من هم ...

ای جان دلم .فدای گل پسرت .تبریک میگم سارا جون .قدمش پر خیر وبرکت باشه براتون .ببوسش عوض من

مرسی عزیزم ممنون از توضیحات کاملت ببخشیدا گلم با پمپ درد و اناق خصوصی حدودا چقدر شد؟ من تلفنی &nbs ...

خواهش گلم 

شده ۹ تومن اگه خاستی بگو برات عکس بگیرم از ریز جزییات بفرستم .تو داروهام یه ۶۰۰ تومن هست یه ۹۰۰ تومن.نمیدونم کدوم واسه پمپ درد بوده!

ای جان دلم .فدای گل پسرت .تبریک میگم سارا جون .قدمش پر خیر وبرکت باشه براتون .ببوسش عوض من

ممنون آرزوجان.ان شاء الله قسمت همه منتظرها 👼🏻👼🏻

ای جون عکس پروفایلت پسرته خداحفظش کمه براتون 

اره گلم.جوجه اردک زشت منه 😍😍 عکس یه روزگیشه 😁 ممنون گلم.خدا بچه هاتو برات نگه داره 😍😍