2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
لیلا جون کدوم مرکز بودین که تخمکی نداشتین ؟الان دکتر نصر چه آمپولی برات تجویز کرده؟

پیش دکتر طاهری پناه بودم بیمارستان عرفان نیایش. به طاهری گفتم داروم رو عوض کن گفت داروت عالی بود چون وضعیت فولی هات خیلی خوب بود و یه دست رشد کرده بودن اما بخاطر سن احتمالا پوچ بوده یا اون آمپول اچ سی جی ایرانیه کارت رو خراب کرده. بعدم گفت من توصیه میکنم به اهدایی

راستش چون دکتر نصر به خیلی ها میگه اهدایی گفتم برم پیشش، اگه اونم گفت اهدایی که خب تکلیفم معلوم میشه. رفتم گفت حداقل دو دوره دیگه خودت رو پانکچر کنیم اگه جواب نداد اون موقع یه فکری میکنیم. پرسیدم گونال میدی گفت نه یا پرگووریس یا پیورگان میدم بهت، ببینیم اینبار چی میشه

خیلی طولانی شد ببخشید

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیش دکتر طاهری پناه بودم بیمارستان عرفان نیایش. به طاهری گفتم داروم رو عوض کن گفت داروت عالی بود چون ...

چه قدر جالبه

واقعا اینجاست که میگم هر کس حضوری بره چند جا رو بررسی کنه شاید اونجا اصلا شبیه توصیفات بقیه نباشه

عزیزم ممنونم. فقط میخواستم بگم من ۱۱ تا دارم اگه کسی به کارش میاد. راستش فکر میکردم گونال الان تو با ...

وااای خیلی سخت بود پیداکردنش من همه ی داروخونه هارو گشتم یدونه یدونه‌میدادن البته اکثر جاها ۷۵واحدی بود ۴۵۰ واحدی نداشتن اونایی هم که داشتن با نسخه پزشک معرف میدادن بالخره پیداکردیم واستفاده کردم ولی کلا ۸تاتخمک داشتم . ایشالا تواین دوره حتما نینی میاد تودلت عزیزم 😘

وااای خیلی سخت بود پیداکردنش من همه ی داروخونه هارو گشتم یدونه یدونه‌میدادن البته اکثر جاها ۷۵واحدی ...

مرسی عزیزم. همچنین شما 

منم ۳۰۰ واحدی داشتم که نداشتن ناچار شدم ۷۵ واحدی بگیرم

چه قدر جالبه واقعا اینجاست که میگم هر کس حضوری بره چند جا رو بررسی کنه شاید اونجا اصلا شبیه توصیفات ...

دقیقا. مثلا اکثرا از پیشنهاد دکتر نصر واسه اهدایی شاکی هستن اما حتی به من گفت میخوای بهت زمان بدیم شاید اصلا طبیعی باردار شدی. که من گفتم نه دکتر نمیخوام زمان بیشتری از دست بدم

یا خیلی ها از دکتر عارفی راضین، اما من از دستش شکارم

عزیزم من ۱۱ تا گونال ۷۵ دارم، تا اواخر ۲۰۲۱ اعتبار داره.نمیخوامش مرک هست دونه ای ۷۶ تومن خریدم اگه ک ...

سلام 

منم بیمار دکتر نصر هستم

میشه درخواست دوستیمو قبول کنید

من از دیروز به امید خدا آمپولام شروع شد

ببین پانکچرش الان شده ۵۸۰۰ همون روز دو تومن هم میگیرن برای فریز و انتقال. بعد چند روز هم زنگ میزنی ...

ممنون از توضیحت، پس خیلی ام بالا نیست قیمتاش

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
انصافا من که معطل نشدم‌. شاید قبلا اینجوری بوده. خیلی هم از منشی هاش بد شنیده بودم. اما این مرکز که ...

ممنون لی لا جون، خدا کمک هممون کنه زودتر نتیجه بگیریم❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام  منم بیمار دکتر نصر هستم میشه درخواست دوستیمو قبول کنید من از دیروز به امید خدا آم ...

عزیزم اگه منظورت منم که برای من هیچ درخواست دوستی نیومده. به امید خدا پس وارد سیکل شدی. انشالله سال دیگه این موقع مشغول شیر دادن به نی نی باشی