2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045244 بازدید | 684441 پست
همسر من هم همینطور...نه اهل سیگاره و نه هیییچی دیگه.. فضای کاریش هم استاندارده.. برای همسر من هییی ...

سلام عزیزم ..خوبی ..چیکارا کردی کی میخوای به سلامتی انتقال بدی ..انشالله تا قبل اون خدا بهت نی نی بده🤲🤲❤❤

..دقیقا زالو درمانی و طب سنتی هم واسه همسرمن تعداد و بالا برد ولی رو مورفو و تحرک بی تاثیر بود..اینم بگم همسرم متاسفانه  یکم استرس داره 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی گلم  کلیسم جدا نداری دیگه ؟ امگا ۳

سلام عزیزم انشالله به سلامتی این دورانو بگذرونی خداروشکر طبیعی مامان شدی😍😍😍 انشالله قسمت همه مامانای آینده تاپیک🤲🤲 ...بعد از غربالگری دکتر به من امگا سه داد وقرص Apovital prenavit   وEisen+Jod+Folsaureو قرص جوشان کلسیم و یدو فولیک❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
سلام خانما 🌹 آی وی اف چه فرقی با میکرو داره؟ کدوم بهتره؟

عزیزم توآی وی اف اسپرم و تخمک کنار هم میزارن تا خوشون طبیعی با هم لقاح داشته باشن ولی میکرو خود دکتر  اسپرم رو به تخمک تزریق میکنه تا جنین تشکیل بشه ولی من از رویال سوال کردم گفت ما واسه همه میکرو انجام میدیم ولی خوب میگیم آی وی اف

چشمت بی بلا عزیزم ببین پیاده روی عالیه، و معجزه میکنه، خودت و همسرت یه ساعت هایی که خلوته برید پارک ...

ممنون از توضیحاتت زینبی جون

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
کپسول فرتیل اید خیلی عالیهههه برا کیفیت تخمک من قبل پانکچر خورم البته من دنبال اوابوست بودم چون پیدا ...

ممنونم زیزی جونم خیلی لطف کردی

انشالله خدا دلتو شاد کنه

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
عزیزم توآی وی اف اسپرم و تخمک کنار هم میزارن تا خوشون طبیعی با هم لقاح داشته باشن ولی میکرو خود دکتر ...

چرا به من قرص نداده 😐😐بهش گفتم گفت فعلا نیاز نیست 🤦‍♀️

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
چرا به من قرص نداده 😐😐بهش گفتم گفت فعلا نیاز نیست 🤦‍♀️

دکتر من از اول  تا الان که پیشش رفتم همش به من مکمل میده با اینکه آزمایش خونمم نرمال بوده  😑😑  معلوم نیست  روش کدوم پزشک درستتره 🤔❤❤ تازه یدو فولیک و دی ۱۰۰۰هم  سه روز یدونه میخورم 🤔

ممنون عزیزم که توضیح دادی😍😘

خواهش میکنم گلم❤❤

منم خوبم قربونت به سلامتی انشاالله، منم تصمیم دارم یه بار انتقال بدم اگه نشد بیام پیش نصر چه مرحله ...

عزیزم من پیش نصر پانکچر کردم

ماه بعد انتقالمه

مامانم رفت😔🖤 و من موندم و خاطره هاش🥀دوست داشتی یه صلوات برای مامانم بفرست🙏