2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست
جدی؟ چه خوب پس چرا از دکترم قیمتو پرسیدم گفت هر دوتاش یه قیمته. ۷میلیون

خب یه قیمته ...فقط لقاح ازمایشگاهیش فرق داره

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره بابا اتفاقا خودشون مینویسم برات میگن هرجا گیر آوردی بخرش فقط بهشون بگو داروی خوب برات بنویسم وگ ...

خوبه پس

ولی اگه گیر بیاد اون خارجی ها

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
شمام مثبت شدین.کدوم شهرین.منم انگاری پرسیدم پارسال گفتن دویست.من درد ندارم ولی از بس استرس دارم میوف ...

تهران عزیزم 

بله مثبت شدم 

اگه استرس داری با بیهوشی انجام بده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خوبه پس ولی اگه گیر بیاد اون خارجی ها

اره بابا من کل تهران و گشتم نبود اومدم مرکز ناباروری بابل دکترم برام نوشت سونو و اینارو هم همین بابل انجام دادم فقط برا پانکچر رفتم رویان

تهران عزیزم  بله مثبت شدم  اگه استرس داری با بیهوشی انجام بده

سلام گلم مشکل شما فقط مورفولوژی یک بود؟کدوم مرکز قبلا میکرو کردید؟

مشکل دی اف ای که نداشتن همسرتون درسته؟

تو این مدت همسرتون داروخاص یا تغذیه خاصی مصرف کردن که طبیعی شد؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
سلام گلم مشکل شما فقط مورفولوژی یک بود؟کدوم مرکز قبلا میکرو کردید؟ مشکل دی اف ای که نداشتن همسرتون ...

سلام عزیزم بله طبق ازمایشی که تو بیمارستان بهمن انجام داد مورفولوژی بین ۲ و یک بود ولی بقیه نرمال بود خداروشکر خودمم مشکلی نداشتم دی اف ای رو عیچ وقت انجام ندادیم نمیدونم 

همسرم فقط زینک پلاس خارجی میخورد همین و پیاده روی زیاد داشت آب هویج و شیر موزم هم زیاد میخورد و اینکه فست فودم گذاشت کنار کلا تغذیش رو سالم کرد 

خدا خواست که شد وگرنه خودم ناامید بودم منتظر بودم بشه اردیبهشت برم انتقال 

ایشالا شما هم طبیعی مامان میشی و همه منتظرا 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم برات آیه الکرسی خوندم انشاالله مابقی دوران بارداریت بسلامتی بگذره و براحتی فرزندت رو در آغوش ب ...

ممنون عزیزم ایشاللع به هرچی که تودلته به زودی زودبرسی

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 

من همین الان زنگیدم رویان گفتن کار انتقال انجام نمیدن هنوز فقط کارای پانکچر و فعلا انجام میدن...پس چرا یه سری افراد میگن انتقالم انجام میشه؟؟؟میگفدت تا الان فقط یه انتقال کلا داشتیم

دروغ میگن یعنی؟؟؟!!!!!

سلام عزیزم بله طبق ازمایشی که تو بیمارستان بهمن انجام داد مورفولوژی بین ۲ و یک بود ولی بقیه نرمال بو ...

ممنون گلم ....ایشالا ...ایشالا شما هم نی نی رو سالم بغل بگیرید

بهمن ماه پانکچر داشتم بهم گفتن فروردین پریود شدی بیا برا کارای انتقال...بخاطر کرونا تا همین یه هفته ...

آره حتما باید انجام بدی یه سر قبل پریودت نوبت بگیر برو پیش دکتر.دکترت کیه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آره حتما باید انجام بدی یه سر قبل پریودت نوبت بگیر برو پیش دکتر.دکترت کیه

فردا تماس میگیرم رویان باز ببینم راجب این تست کرونا چی میگن اصلا...یعنی چی آخه پانکچر انجام میدن ولی انتقال نه خب اونم انجام بدن دیگه