2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
سلام ستاره جون فرقی نمیکنه بعد پاکی برو  فقط از دوروز قبلش نزدیکی نداشته باش

سلام لياناي عزيزم

مرسي

ليانا يه سوالي دارم، شوهرم آزمايشش خيلي ضعيفه، سيکل رو شروع نکنم، تا بهتر بشه،؟ به نظرت چند ماه طول ميکشه خوب بشه؟

ممنونم گلم  حتما با دکترم مشورت میکنم ببینم چ میگه..بنظرت با بی هوشی ضرری نداره؟؟؟

اصلا گلم من با چند تا دکتر مشورت کردم مثل فروتن امیری و عابدی 

خیالت راحت باشه 

اینجوری استرسم نداری 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا گلم من با چند تا دکتر مشورت کردم مثل فروتن امیری و عابدی  خیالت راحت باشه  اینجوری ...

ممنونم‌خیالمو راحت کردی فکر‌میکردم‌مثلا ضرری داشته باشه واسه جنین..خودته بارداری الان؟؟؟

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
سلام بچه ها بتای ۵۵۰ واسه روز ۱۲ انتقال کمه؟خیلی استرس دارم میترسم افت بتا پیداکنم.چون۴تاسقط دارم

عالیه گلم مباااااااااااارکه مادر شدنت خداروشکر عزیزم فکر کنم اولین مادر انتقالی گروه هستی تو کرونا 💓💓💓💓💓

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مولتی ویتامین کلسیم آهن ویتامین دی امگا

مررررسی عزیز دلم شیسا جون من ویتامین دی مشکلی نداشتم طبق آزمایش یک ماه پیشم یادمم رفت از دکتر بپرسم به نظرت بخورم یعنی یه چیز روتینگ که همه میخورن ؟ 

بله برا خيليا سيکل لانگ هست با قرص ال دي شروع ميشه بعضي ها هم ک صلاح بدونن شورت هست سيکل 

سیکل اماده سازی برا پانکچر من لانگ بود....نمیدونستم برا انتقال هم ممکنه سیکل لانگ باشه

سیکل اماده سازی برا پانکچر من لانگ بود....نمیدونستم برا انتقال هم ممکنه سیکل لانگ باشه

احتمال زياد لانگه منم لانگ بودم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
شما انتقال دادی یه بار؟؟؟

ن من پانکچر شدم قرار بود فروردين انتقال بدم نشد بهم گفته بودن فروردين پريود شدي روز پنج پريود شروع کن ال دي بخور تموم شد بيا ديگه نشد اين کارا کنم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
مررررسی عزیز دلم شیسا جون من ویتامین دی مشکلی نداشتم طبق آزمایش یک ماه پیشم یادمم رفت از دکتر بپرسم ...

نه عزیزم کمبود نداشتی فکر نکنم لازم باشه. ولی باز دفعه دیگه از دکترت بپرس.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
[QUOTE=140091819]چقد هزينه کردي خصوصي؟[/QUOپانکچر ۵تومن پی جی دی ۵تومن کورتاژ ۲و۸۰۰.... ۱۸۰ واسه لبا ...

نازنین  جان چندتا دختر و چندتا پسر واست تشکیل شد 

اگه انتقال دادی چندتا انتقال دادی؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ن من پانکچر شدم قرار بود فروردين انتقال بدم نشد بهم گفته بودن فروردين پريود شدي روز پنج پريود شروع ک ...

پس چرا به من نگفتن ال دی بخور بعد بیا...فقط بهم گفتن هایپر شدی نمیشه الان انتقال بدی برو فروردین هروقت پری شدی بیا...اگه میدونستم باید حتما ال دی بخورم همین ماه میخوردم تموم که شد می رفتم

اینا چرا اینجورین هیچی به آدم نمیگن  

نازنین  جان چندتا دختر و چندتا پسر واست تشکیل شد  اگه انتقال دادی چندتا انتقال دادی؟؟

عزیزم کلا ۵تا جنین دارم هنوز پی جی دی نشدن تاحالا هم انتقال ندادم ...چون جنینام کمه خیلی نگرانم 

سلام بچه ها بتای ۵۵۰ واسه روز ۱۲ انتقال کمه؟خیلی استرس دارم میترسم افت بتا پیداکنم.چون۴تاسقط دارم

ای جونم مبارکه نه خیلی خوبه ایشالا بسلامت بگذرونی این ۸ ماه و سالم‌بغلش بگیری 

چندتا انتقال داده بودی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
پس چرا به من نگفتن ال دی بخور بعد بیا...فقط بهم گفتن هایپر شدی نمیشه الان انتقال بدی برو فروردین هرو ...

اون موقع نمیگن عزیزمممم همیشه بعد دوتا پری بهت میگه ال دی بخور و بعدش بیا

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود