2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم. من بارها پنجم. در کمال ناباوری. مثبت شدم و الان. در پایان ماه ششم بارداری هستم. و منتظر ...

ب سلامتی.

چرا تیکرت آبیه پس؟

من اول صورتی گذاشتم ، معلوم شد پسرن آبیش کردم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیز دلم اینقد نا امید  نباش  این جا اینهمه دوستان بعد چند سال با کلی ای وی اف منفی طبیعی ...

واقعا به خدا خدا نگذره،

واسم دعا کن ایشالله این دفعه بشه

اگه بشه حتما میام اینجا و یه کاری برای کسی که مثل خودم بوده انجام میدم

مرسی جانم .یعنی ضرر نداره؟ مامانم همش میگه نباید رو شکم میخوابیدی. ناخوداگاه ادم بعد منفی شدن فکرش ب ...

نه، ضرر نداره. مگه کلش چقدر طول میکشه آخه؟ به یک دقیقه هم نمیرسه...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
دوستان من ازمایشهای انعقادیم رو بهار دادم دکتر زرنانی رفتم برای نوشتن ازمایشهای ایمنی چون دکتر خودم ...

منم کاج دادم، زرنانی همه رو میفرسته کاج.

عزیزم مبارکت باشه. اگه دوست داشتی میتونی روالت با دکتر نصر رو بگی؟من تازه رفتم پیشش. برای انتقال گفت ...

عزیزم دکتر من نصر نیست، ۴ تا انتقال داشتم برای هیچکدومش از اون آمپولها نداشتم. فقط با استرادیول شروع میکردم و چند روز قبل از انتقال پروژسترون اضافه میشد. 

دوستان عزیزم نذر کردم برای ۴۰ نفر آیه الکرسی بخونم هر کسی منو لایق میدونه بهم بگه تا براش بخونم انشا ...

سلام عزیزم اگه زحمتت نمیشه برای منم بخون انشاله نفست حق باشه

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
واقعا به خدا خدا نگذره، واسم دعا کن ایشالله این دفعه بشه اگه بشه حتما میام اینجا و یه کاری برای کس ...

حتما میشه عزیزم استرس نداشته باش به امید خدا ایندفعه  مامان یه جفت نینی گوگولی میشی 😍😍تویه تاپیک دیگه یه دوستمون بعد از ۸سال طبیعی باردارشده این معجزه  اس 

خانما کسی تو سیکل انتقال جنین در رویان هست؟؟؟خبر دارید کی رویان کار انتقال جنین و شروع میکنه؟ من فر ...

سلام.رویان هم انتقال رو شروع کرده.باید اول وقت ویزیت بگیری اگه دکتر تشخیص بده که زمان خوبی برای سونو هست همون روز سونو هم میشی.زنگ زدی بگو برای انتقال جنین فریز وقت می خوام.

عزیزم دکتر من نصر نیست، ۴ تا انتقال داشتم برای هیچکدومش از اون آمپولها نداشتم. فقط با استرادیول ...

مرسی عزیز دلم. انشالله به خوبی و خوشی زایمان کنی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
واقعا به خدا خدا نگذره، واسم دعا کن ایشالله این دفعه بشه اگه بشه حتما میام اینجا و یه کاری برای کس ...

عزیزم فقط میتونیم بسپاریم به خدا. دکتر عارفی با ویتامین د 12 برای من انتقال داد، در صورتیکه میبینم سطح نرمال ویتامین د توی لانه گزینی موثره!!!

خدا آخر عاقبت هممون رو ختم به خیر کنه. انشالله اینبار مامان میشی عزیزم. من که دو سه روز دیگه میشه 42 سالم و هنوز اندر خم یک کوچه هستم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستان عزیزم نذر کردم برای ۴۰ نفر آیه الکرسی بخونم هر کسی منو لایق میدونه بهم بگه تا براش بخونم انشا ...

ممنون دوست خوبم .منم شمارو دعا میکنم.اسمت اگر همین اسم کاربریته، توی دعاهام به یادت هستم.