2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
آخه هزینه رو که گفتی کفتم شاید با تعیین جنسیت باشه که انقدر گرون شده...عزیزم من الان تو حسرت همین یه ...

پنج و خورده ای عمل پانکچر شد دو میلیون هم عمل شوهرم بقیش هم پول سونو و داروهاو هیستروسکوپی و خراش آندومتر شد.عزیزم ایشالا خدا بهت نی نی میده مزه اس میره زیر زبونت میری اقدام واسه دومی.حتی اگه خودت نخایی بچت کچلت میکنه دخترم هر کی رو میبینه که خواهر یا برادر داره بغض میکنه که چرا من ندارم یکی از دلایل اصلی اقدامم فقط تنهایی دخترم بود وگرنه حاضر به انجام ای وی اف و دردسراش نبودم مخثوصا من که تو هر بار سیکل ای وی اف هایپر میشم و مرگمو جلو چشام میبینم

لیانا جون این قرص و گرفتم گفت عالیه همیشه از این بگیرین از امروز شروع کردم بخوردن

عزیزم اینم خوبه کلا رویال ژل عالیه واسه باروری 

ایشالا که با همین انتقال صاحب یه گل پسر تپل میشی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان پودر اینوفولیکم بگید لطفا از کجا گیر بیارم @زینبی_بابا     زینبی جان میشه کمکم ...

عزیزم از دوستم پرسیدم از یه داروخانه تو ونک گرفته 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم اینم خوبه کلا رویال ژل عالیه واسه باروری  ایشالا که با همین انتقال صاحب یه گل پسر تپل می ...

لیانا جان ژل رویال رو از کی باید خورد؟

همه داروخانه ها دارن؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
صاحل جون چقدر امضامون شبیه همه منه کیست داشتم عمل کردم لوله هامم دکتر بسته فقط تنهاراه بارداریم ای ...

آره‌عزیزم‌..انشالله‌خداآرزوی‌دخترتو‌به‌زودی‌زود‌برآورده‌کنه🙏🏻

منم‌۴سال‌منتظر‌م..آخرشم‌معلوم‌نشدمشکلمون‌چی‌بود..

دارودرمانی،‌۴بارآیوآی‌‌‌،دوبارعکس‌رنگی،یبارهیسترو

دیگ‌رفتم‌سراغ‌میکرو‌

ببینم‌خداچی‌میخاد.

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
آره‌عزیزم‌..انشالله‌خداآرزوی‌دخترتو‌به‌زودی‌زود‌برآورده‌کنه🙏🏻 منم‌۴سال‌منتظر‌م..آخرشم‌معلوم‌نشدمش ...

انشالله که با میکرو حتما جواب میگیری

پنج و خورده ای عمل پانکچر شد دو میلیون هم عمل شوهرم بقیش هم پول سونو و داروهاو هیستروسکوپی و خراش آن ...

الهی من فداش بشم حتما جای من دختر نازتو ببوس ایشالا به حق بی بی فاطمه زهرا خدا بهش دوتا داداش یا آجی خوشکل و سالم بده😍😍😘 وای عزیزم چقدر داری سختی میکشی انشاالله ثمره ی سختی هاتم میبینی گلم. من یه یار رفتم تو سیکل آی وی اف واقعا سخت بود.. اما متاسفانه منفی شد ولی اشتباه کردم بیمارستان امام گذاشتم برام انجام بده 😔الان ۳تا از جنین هام مونده اونجا بخاطره کرونا میگه انتقال نمیدیم چون بیمارستان دولتیه😭😭

من الان ۲٠روزه از موعد پریم رد شده😍 ۲روز پیش رفتم آز دادم گفتن ۲۵هست مشکوک ب بارداریم ولی باید هفته ی دیگه دوباره آز رو تکرار کنم انشاالله رفته باشه بالا خیلی میترسم فقط التماس دعا میکنم 😭🙏 

لیانا جان ژل رویال رو از کی باید خورد؟ همه داروخانه ها دارن؟

اره گلم بیشتر داروخانه ها دارن من از روز اول که وارد سیکل انتقال شدم خوردم تا مثبت شدن 

ولی میگن واسه موقع پانکچر هم خوبه روی کیفیت تخمک تاثیر داره 

لیانا جان اسم داروخانشو نگفت؟

سوگل جون نگفت چون خیلی دنبالش بوده از مطب دکتر اومده بیرون داروخانه هارو گشته که اونحا داشته دوبسته خریده ببین من تو نتم دیدم که اینترنتی میبرستن 

سوگل جون نگفت چون خیلی دنبالش بوده از مطب دکتر اومده بیرون داروخانه هارو گشته که اونحا داشته دوبسته ...

ممنون عزیزم حتما میرم پیداش میکنم

الهی من فداش بشم حتما جای من دختر نازتو ببوس ایشالا به حق بی بی فاطمه زهرا خدا بهش دوتا داداش یا آجی ...

ممنونم عزبزم ایشالا خدا خودش دامنتو سبز کنه .ایشالا باردار باشب و نخای بری واسه انتقال جنینات.ولی بیمارستان آریا انتقال میدن میگم من دو روز پیش رفتم پیش خانم دکتر

ممنون عزیزم حتما میرم پیداش میکنم

سوگل جون برو‌تو این سایت داره