2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام دوستان من میخوام ماه بعد دوباره انتقال بدم . دکتر گفته قبل از انتقال ی تست کرونا انجام بدم . بی ...

من هم اواسط تیرماه باید برم برای سیکل انتقال...کم دردسر و خرج داریم ما، هر روز اضافه هم میشه..تست کرونا چی بود دیگه؟؟😭😭هزینه اش زیاده؟؟

من هم اواسط تیرماه باید برم برای سیکل انتقال...کم دردسر و خرج داریم ما، هر روز اضافه هم میشه..تست کر ...

ستاره جون من زنگ زدم آزمایشگاه دنا انجام میده گفت حدود ۱۵۰ تومن

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وگرنه من و بقیه دوستان از بارداری همدیگه قطعا خوشحال میشیم چون همدردیم ودرک خیلی خوبی از حال همدیگه ...

دقیقا همینطوره...

این تاپیک جای دلگرم کردن های الکی اطلاعات ناقص دادن نیست..

واقعیت ها رو باید گفت دوست من هم ۳۵ سالگی یائسه شد با علائم تاخیر در پریودی و گرگرفتگی اطرافیان و حتی دکتر خیلی ساده گرفتن ماجرا رو دو ماه بعد یک دکتر دیگه رفت ازمایش هورمونی نوشت و دید بله هورمون fsh بالاست و تو اقدام بارداری بود..دکتر گفت اگه دوماه پیش میومدی سریع میفرستادمت پانکچر برای فریز تخمک هات ولی الان دیگه تخمکت به درد نمیخوره و پیشنهاد اهدایی داد و هنوز دوستم میگه کاش یک نفر صادقانه به من اطلاعات میداد به جای دلگرم کردن های الکی..

سلام؛ من که ۱۴ روز مهرم رو روی میز ناهارخوری میگذاشتم ایستاده نماز میخوندم ولی سجده ام رو میز بود ک ...

نه هنوز انتقال ندادم

میخوام بدنم میتونم نمازم رو مثل همیشه ایستاده بخونم و خم شدنم اشکالی نداره ؟؟؟

عزیز حرف شما خیلی سنگین بود یه لحظه به این فکر کن که شما پریود نشده باشی بعد یکی مستقیم در بیاد بهت ...

اصلا ناراحت نشو اینجا بعضی ها آخر خط هستند تجربه شون زیاده و خیلی چیزها تو رفت و امدهای مراکز ناباروری شنیدند و دیدند و چشیدند..واقعا من و دوستمون فقط هدفمون راهنمایی بود که سونو برو خیلی تاخیر ننداز خداشاهده همون روز پستت رو خوندم دعا کردم برات که یا باردارباشی و یا زودتر پریود بشی..بهترین ها رو برای اعضای این تاپیک از خداوند خواهانم⚘⚘

اولا اینکه خدا نکنه. دوم اینکه جای اینکه بگی انشاالله بارداری میگی یائسه شدم؟ ممنون از روحیه دادنتون ...

دکترا منو که نابود کردند با بی خیالیشون و قوانین الکیشون...من یکی از دکترهامو خییلی لعنت و نفرین میفرستم و از اعماق وجودم میخوام مشکلی که برای من به خاطر کوتاهیش به وجود اومد سر دخترش بیاد..

سلام من تازه کارم توی ivf و اولین باره که میخوام انجام بدم آزمایش‌ها و عکس رنگی رحم رو پریروز گرفت ...

سلام خیر باشه عزیزم...

ان شاء الله کارت به آی وی اف نکشیده باردار بشی طبیعی🤲🤲

معمولا ازمایش های انعقادی رو بعد از دو سقط مکرر میدن به خاطر گرونی و ..

به دکتر پیشنهاد بده شاید قبول کنه..من سقط کردم و سنم هم ۳۹هست ازمایش انعقادی ننوشت برام..

نه هنوز انتقال ندادم میخوام بدنم میتونم نمازم رو مثل همیشه ایستاده بخونم و خم شدنم اشکالی نداره ؟؟؟

آهان فک کردم میگی روز ۱۴ انتقال هستم..

من برای سجده خم نمیشدم میترسیدم شما هم احتیاط کن، یک سری دکترها هم توصیه میکنند خم و راست نشید...

کی انتقال داری؟ ان شاء الله خیر باشه برات...

سلام عزیز دلم 🤩🤩🤩  ممنووووون فدات بشم مررررسی خدا واسم معجزه کرد ❤️❤️ انشاالله گل پسرت رو ...

خدارو شكر كه طبيعي باردار شدي، 🙏😍💗بارداري با اي وي اف واقعا خيليييي سخته

انشالله همه مامانا به سلامتي و به موقع زايمان كنن🙏🌹

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
ان شاء الله که بارداری😍😍 به زودی خبر خوش رو بگذاری تو گروه...🤲 خدا حفظ کنه مادرت رو، چه جالب تو ...

آره من اصلا به مامانم نرفتم حتی بقیه خواهرامم بعد از دوماه اقدامشون باردار میشدن من نه🙄😔 

به نظرم شانسیه خدا نخواسته ما خوشحال باشیم شایدم یه حکمتی درش هست.. من که آرزومه فقط یه بار آزمایش بتام مثبت بشه خسته شدم از بس جواب آزمایشم 0/۵شده 😐

اصلا ناراحت نشو اینجا بعضی ها آخر خط هستند تجربه شون زیاده و خیلی چیزها تو رفت و امدهای مراکز نابارو ...

ممنون خواهر گلم😔😔واقعا دیگه توان مشکل دیگه ای ندارم امیدوارم هیچ کس مث من بغلش خالی نمونه داغ بی بچه ای قلبمو آتیش زده دیگه...

آره من اصلا به مامانم نرفتم حتی بقیه خواهرامم بعد از دوماه اقدامشون باردار میشدن من نه🙄😔  به ...

ان شاء الله به حق قران به زودی زود خبر بارداریت رو تو این تاپیک به ما میدی...

امیدوارم همه ی منتظران این تاپیک باردار بشن امسال د دلشون شاد بشه و باردارها هم بچشون به سلامتی به دنیا بیاد و ارامش واقعی رو تجربه کنند ..🤲🤲