2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045344 بازدید | 684460 پست
برايمن حتي به بلاست هم ميرسن ولي نميشه ديگه الان خيلي فكرم درگير كاري هست كه ميخوام بكنم ولي از آين ...

اگه بلاست میشن که جنینای خوبی هستن، مطمئنی مشکل از جنیناست؟ هیستروسکوپی شدی برای رحمت؟ یا مثلا لوله هات هیدرو نیستن؟

انشاالله که خودت باردار بشی عزیزم، خدا بزرگه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اگه بلاست میشن که جنینای خوبی هستن، مطمئنی مشکل از جنیناست؟ هیستروسکوپی شدی برای رحمت؟ یا مثلا لوله ...

شادن جون واسه منم هر سه تا بلاست بودن نشدن وهیستروسکوپی ولاپاراسکوپیم قبلش کرده بودم 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما ازمایش دی اف ای بده همسرت ...دلیل منفی شدن رو پیگیر باش بعد وارد سیکل بشو

راستش خودمم شک کردم احساس میکنم مشکل از اسپرم باشه تا حالا آزمایش دی اف آی نداده شوهرم ولی خب الان 6تا جنین دارم بازم، مگه برای پانکچر بعدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برايمن حتي به بلاست هم ميرسن ولي نميشه ديگه الان خيلي فكرم درگير كاري هست كه ميخوام بكنم ولي از آين ...

واسه همین می خواید اسپرم اهدایی بگیرید؟از کجا می دونید مشکل از اسپرمه؟

شادن جون واسه منم هر سه تا بلاست بودن نشدن وهیستروسکوپی ولاپاراسکوپیم قبلش کرده بودم 

خب عزیزم شما بار اولت بود، آی وی اف هر بار فقط سی درصد شانس مثبت شدن هست بازم باید ادامه بدی انشاالله دفعه ی بعد مثبت میشی، من خیلیارو دیدم بار دوم سوم مثبت شدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راستش خودمم شک کردم احساس میکنم مشکل از اسپرم باشه تا حالا آزمایش دی اف آی نداده شوهرم ولی خب الان 6 ...

نمیشه ۶تا جنینو باهم انتقال بدی چطوری قبلا بعضیا چندتایی انتقال میدادن

خب عزیزم شما بار اولت بود، آی وی اف هر بار فقط سی درصد شانس مثبت شدن هست بازم باید ادامه بدی انشاالل ...

درسته دکتر قبلیمم همینو می گفت 😕

اگه بلاست میشن که جنینای خوبی هستن، مطمئنی مشکل از جنیناست؟ هیستروسکوپی شدی برای رحمت؟ یا مثلا لوله ...

همه رو انجام دادن نه يه جا چندجا

هيچ مشكلي نداشتم

آزمايش دي اف اي هم نميتونستن انجام بدن رو اسپرم

هيسترو شدم

خراش هم دادم 

دوبار عكس رنگي 

سرم هم زدن برام

همه رو انجام دادن نه يه جا چندجا هيچ مشكلي نداشتم آزمايش دي اف اي هم نميتونستن انجام بدن رو اسپرم ...

خدا کمک هممون کنه واقعا هیچی به اندازه ی این بد نیست که مشکل مشخص نباشه اقلا معلوم باشه آدم میره دنبال درمانش

اینو متوجه نشدم چرا نتونستن دی اف آی انجام بدن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دكترا تشخيص دادن ديگه

یعنی با اینکه جنینتون بلاست بود تشخیصشون این بود ببخشید چندبار آی وی اف انجام دادید که این تصمیمو براتون گرفتن؟

نمیشه ۶تا جنینو باهم انتقال بدی چطوری قبلا بعضیا چندتایی انتقال میدادن

والا به دکترم گفتم یا اینبار برام سه روزه بذار حداقل میخوان ضعیف بشن تو بدن خودم بشن یا اینکه هر دو بسته رو ذوب کنین شاید خدا خواستو یه دونش بلاست شد اقلا، گفتم من این بسته رو انتقال بدمو نشه بعدی رو واقعا نمیخوام دیگه، اونم گفت برای تو بهتره دو مرحله ای انتقال بدیم یعنی یه دونه یا دوتا سه روزه، بقیه رو هم رشد بدیم اگه بلاست شد یه دونه ام بلاست، البته اینم گفت مرکز همدان اینجوری انجام ندادن تا حالا گفت بذار با جنین شناس صحبت کنم ببینم قبول میکنن یا نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقدر شرایطت مثل منه با این تفاوت که من هرچهاربارش منفی شدم، دوبارم پانکچر شدم بار دوم 15تا جنین a دا ...

به شما نگفتن تخمک یا اسپرم اهدایی بگیری؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
جنين تشكيل ميشه همه هم گريد آ بودن  سه انتقال منفي فقط آخري مثبت همه فني رو هم روم پياده كردن ...

چرا PGD که بررسی ژنتیکی اسپرم هست رو انجام نمیدین؟

آخه وقتی جنین با گرید آ تشکیل میشه که دیگه نمیشه بگی مشکل اسپرمه.درست نمیگم؟

حالا باز خوبه جنین گرید آ داری.من از 23تا فولیکول که 19تاش بالغ و خوب بود فقط 6تا جنین تشکیل شد وهیچکدوم گرید آ نبودن.واقعانمیدونم چرا.خودشونم توضیح دقیقی ندادن.

من فکرمیکردم همینقدر که جنین تشکیل شده یعنی مشکل اسپرم رو پشت سر گذاشتیم وفقط مونده پذیرش جنین تو بدن من.الان که میگی دکترت اینطوری گفته واقعا مردد شدم برای ادامه.کاش یه دکتری درست توضیح میداد.

والا به دکترم گفتم یا اینبار برام سه روزه بذار حداقل میخوان ضعیف بشن تو بدن خودم بشن یا اینکه هر دو ...

کاش اینکارو کنن راحت میشی حداقل یبار انجام میدی همه رو با هم انتقال میدی انشالله یکی دوتاش برات نینی میشه🙏🏻🙏🏻