2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045227 بازدید | 684438 پست
سلام عزیزم مشکل از همسرم آزواسپرمی هست پیش دکتر رستمی دوبار میکرو کردم  قبلش هم دوبار ای وی ا ...

سلام عزیزم
مشکل همسر منم آزواسپرمیه
شما با وجود آزئ بازم میکرو کردین؟
دکتر گفت جواب میده؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر شرایطتون عین من بوده منم مورفو یک ودی اف ای ۳۶...امیدوار شدم ....مرسی گلم 

اره بابا خیالت راحت شوهرت حتما باید دارو‌مصرف کنه امپول و قرص

زیر نظر مرکز ناباروری باشین کاراتون زودتر و‌بهتر پیش میره

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
بار چندم انتقال مثبت شدی؟

بار چهارم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

سلام به همگی خانما دعا چی خوبه که از روز انتقال رو یه ورقی بنویسم و با خودم باشه ؟؟ 

یه چیزی بگم شاید باور نکنین من حاملگی دومم که قلبش ایستاد یه شب تو خونه مامانم مونده بودم خواستیم بخوابیم دخترم رفت پیش خواهرم منم تو یه اناق دیگه خوابیدم مامانم گفت در و نبند زن حامله میگن خوب نیست تنها درم ببنده خلاصه من گفتم مامان این چه حرفیه عادت دارم جایی برم باید در و ببندم می خوام بخوابم خلاصه خوابیدم نصف شب با سر  و صدا زیاد پاشدم دیدم یک عالمه ادم کوتوله با هم حرف میزنن ولی اصلا نترسیدم گفتم اه چقدر حرف می زنین بخدا دیدم بعد رفتم دستشویی اومدم بیرون دیدم نیستن پشت درم وایساده بودن اینو من برای مامتنم اینا تعریف کردم میگفتن واا خواب دیدی در صورتی که می دونم دیدم خلاصه اصلا نترسیدم و نمی ترسم که بعد چند وقت فهمیدم قلب بچم ایستاده چند هفته پیشم تو حموم بودم حوله پشت در خیلی تکون خورد تا زوم کردم روش وایستاد 

اینارو که میگم خودم اصلا نمی ترسم فقط نمی دونم چرا به دلمه باید قران همراهم باشه اگه باردار شدم و دوست دارم از روز انتقال یه دعایی چیزی باهام باشخ ولی چی باشه رو نمی دونم خواستم کمکم کنین

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم میشه فاکتورهای اسپرم رو بدونم؟تعداد حرکت ومورفو چند هست که منفی میشه؟تو میکرو که تعداد مهم نیس ...

عزيزم اصلا يادم نيست فاكتوراي اسپرم چون من آخرين بار دوسال پيش پانكچر كردم سه بسته داشتم 

دوبار تا حالا پانكچر سدم چهاربار انتقال كه بار آخر مثبت شد ولي قلب تشكيل نشد

شما انتقالت منفی میشه یا اصلاجنین تشکیل نمیشه؟ اگرجنین تشکیل میشه چطوری دکتر از اول گفته نمیشه؟؟؟

جنين تشكيل ميشه همه هم گريد آ بودن 

سه انتقال منفي فقط آخري مثبت همه فني رو هم روم پياده كردن

ولي دكتر اقصي ازاول گفت من انجام نميدم چون نميشه ولي من قبول نكردم و جاي ديگه رفتم كه گفتن انجام ميديم شانست رو امتحان كن

الان ميگن احتمال ژنتيكش مشكل داره

اره خیلی میسوزوندموقع تزریق. اح بیخیال بیابه چیزای خوب فکرکنیم. توچندکیلوشدی؟ قدت چنده؟ برای من امضا ...

والا من 72-73 هستم قدم 163، یه ده کیلویی اضافه دارم هنوزم اقدام نکردم برای لاغری، حلقه خیلی خوبه ها حیف تنبلیم میاد البته هیچی به اندازه ی کم خوردن موثر نیست

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مرسی چجوری نخود خام پخته کاسنی معده خالی بعد دقیقا یک ماه کنجد آسیاب  شده ؟

نخود پخته من میدادم ....کاسنی اخرشب ....کنجد معمولی روزی یک قاشق

من خرما هستشو بیرون میاوردم با دارچین کنجد زنجبیل چهار مغز...پودرنارگیل ...کمی روغن زیتون ...قاطی میکردم گردالی میساختم روزی دو تا میخورد....اره سر یکماه

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
عزيزم اصلا يادم نيست فاكتوراي اسپرم چون من آخرين بار دوسال پيش پانكچر كردم سه بسته داشتم  دوبا ...

چقدر شرایطت مثل منه با این تفاوت که من هرچهاربارش منفی شدم، دوبارم پانکچر شدم بار دوم 15تا جنین a داشتم، ولی رشدشون که میدن به بلاست نمیرسن همونجور ضعیف شده برام انتقال میدن که نتیجه ام نداره

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
منم قبلا خیلی استرس داشتم وخیلی هم ناراحت بودم که چرا همه بچه دارن ما نداریم.یه جورایی واقعا انگشت ن ...

آره منم با این وضعیت کمتر شده استرسم ولی خب باز نمیشه دست رو دست گذاشت توکل به خدا باید رفت دنبالش 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
چقدر شرایطت مثل منه با این تفاوت که من هرچهاربارش منفی شدم، دوبارم پانکچر شدم بار دوم 15تا جنین a دا ...

برايمن حتي به بلاست هم ميرسن ولي نميشه ديگه

الان خيلي فكرم درگير كاري هست كه ميخوام بكنم ولي از آينده ميترسم با اينكه همسرم راضي هست و ميگه حداقل نصفش از خودمونه

چون من ديگه تصميم داشتم از پرورشگاه بيارم ولي همسرم قبول نكرد

گفتم تا ٤٠ سالگي به خودمون فرصت بديم شايد خدا خواست برامون

چقدر شرایطت مثل منه با این تفاوت که من هرچهاربارش منفی شدم، دوبارم پانکچر شدم بار دوم 15تا جنین a دا ...

حتما ازمایش دی اف ای بده همسرت ...دلیل منفی شدن رو پیگیر باش بعد وارد سیکل بشو

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد