2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684468 پست
عزیزم من روزی یه ساعت پیاده روی میکردم وخوراکی های مقوی و سالم استفاده میکردم دقیق نمیدونم تاثیر گذا ...

عزیزم می خوام حلقه بزنم.واسه رحم که ضرر نداره؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم، ان شاء الله این بار مامان بشی من که پیاده روی و رژیم غذایی سالم و مقوی داشتم و میوه خیل ...

عزیزم اینایی که میگی چند وقت قبل انتقال انجام دادی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما
مگه اعلام نکردن بخاطر کرونا فعلا هیچ کس نمیتونه بره واسه ای وی اف؟
من مشهدم
مرکز نوین گفت هنوز بهمون اجازه انجام ای وی اف و ندادن مگر واسه موارد خاص
الان شماها دارین میرین واسه انتقال؟
یعنی به من الکی گفتن؟

سلام خانوما مگه اعلام نکردن بخاطر کرونا فعلا هیچ کس نمیتونه بره واسه ای وی اف؟ من مشهدم مرکز نوین گ ...

مثل اینکه سازمان جهانی بهداشت هشدار داده بخاطر همینم بعضی مراکزفعلا دست نگه داشتن.ولی بعضی جاها مثل ابن سینا تو تهران شروع به کار کردن ولی تست کرونا و تب سنجی انجام میدن.

بنظرم برای 12خرداد ازالان وقت بگیر.دکترهم هستش اون روز.واحتمال خیلی زیاد پری شده باشی وروز اولت باشه ...

وای به منم دفعه قبل اینطوری استرادیول داد اره وقت میگیرم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
کدوم قرص و؟؟

ال دی.

میخواستم بگم اگر شب میخوری، تو این چندروز باقیمونده کم کم ساعت خوردنشو بیار عقب تر.چون اگر صبح بخوری احتمال اینکه 12 خرداد پری شده باشی بیشتر میشه چون زودتر قرصت تموم میشه.

سلام خانوما مگه اعلام نکردن بخاطر کرونا فعلا هیچ کس نمیتونه بره واسه ای وی اف؟ من مشهدم مرکز نوین گ ...

وزارت بهداشت بهشون اجازه داده برای بالای 37 سال رو شروع کنند چون گفتند کرونا ممکنه دو سال طول بکشه و افرادی که سنشون بالاست زمان رو از دست میدند

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
اره طبیعیه نگران نباش  چیزای گرم نخور مثل دارچین و زعفران و آویشن

سلام لیانا جون خوبی خواهر؟

مثل اینکه که اکثر قدیمیها خداروشکر مادر شدند و مشغول بچه داری هستند 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
وزارت بهداشت بهشون اجازه داده برای بالای 37 سال رو شروع کنند چون گفتند کرونا ممکنه دو سال طول بکشه و ...

من 27سالمه
چقدر بد شد
دوسدارم هرچی زودتر برم تو پروسه و انشالله ی نی نی خوشگل بیاد بغلم

@bahari97   سلام گلم خوبی؟ خبری ازت نیست تو فکرتم. انشاالله مشکلت حل شده باشه به حق این ماه ع ...

سلام

نه متاسفانه حل نشد

مادرشوهرم قبل اینکه من از شوهرم بابت خیانتش بپرسم یه دعوای بزرگ انداخت 

دیگه زندگیم تمومه

تو کر چی بودیم چی شد

فکر میکردم تنها مشکلم بچه دار شدنه

دیگه نمیدونستم مادرشوهر عوضیم زندگیمو بهم میزنه

سلام نه متاسفانه حل نشد مادرشوهرم قبل اینکه من از شوهرم بابت خیانتش بپرسم یه دعوای بزرگ انداخت&nbs ...

سلام گلم خیلی ناراحت شدم...عجب آدمایی هستن. آجی ناراحت نشی ولی خیلی ساده بازی در آوردی باید خیلی زودتر از اونا اقدام میکردی. چرا گوش ندادی اخه. اون ماجرای خیانت رو به مادرش گفته بود مادرش زرنگی مرد دست پیش گرفت یه جریان دیگه رو انداخت جلو که تو اونو به روشون نیاری..اصلا نباید میموندی تا اونا اقدام کنن. انشالله به حق این ماه خدا مشکلتو حل کنه. انشاالله هرکس که داره زندگیتو بهم میزنه خدا نابودش کنه..الان کجایی؟ موندی همونجا؟؟ 

ال دی. میخواستم بگم اگر شب میخوری، تو این چندروز باقیمونده کم کم ساعت خوردنشو بیار عقب تر.چون اگر ص ...

جدی!ساعت ۹ شب اخه دکتر گفت شبی ۱ عدد

از فردا صبح بخورم اشکالی نداره؟؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام به همگی من وارد سیکل میکرو شدم از روز سوم پریودی آمپول گونال ومنوتروپین  باید بزنم. دکتر ...

سلام عزیزم 

ایشالا تا انتقال خودت طبیعی مامان بشی 

تا اونجا که میدونم این قرص واسه ایمنی بدن حالا نمیدونم واسه چی دکترتون تجویز کرده 

فقط عوارضش اینه قند خون رو میندازه مواظب باش 

سرگیجه و تهوع هم از عوارضشه 

دکترت نگفت واسه چیه ؟ بزن مرکزی که دکترت هست بپرس بعد بخور 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام لیانا جون خوبی خواهر؟ مثل اینکه که اکثر قدیمیها خداروشکر مادر شدند و مشغول بچه داری هستند  ...

سلام تارا جون خوبی کم پیدایی گلم 

منم خوبم خداروشکر 

بله خداروشکر بیشتریا مامان شدن سرشون شلوغه 

ایشالا همه منتظرا این لحظه ها رو ببینن 

خودت چکارا میکنی ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷