2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045702 بازدید | 684478 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه شاید بارداری عزیزم بی بی چکت که هاله داره مشخصه

فدات عزیزم آره تازه تو عکس کمتر معلومه  خودم ک نگاش میکنم کاملا واضحه

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

من این ماه مرتب اقدام  داشتم و داروی گیاهی خوردم خیلی امیدوارم خداکنه تو ذوقم نخوره و پری بیاد🤲

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
آرت دکتر نصر وقت گرفتم فقط یه روزه کارامون انجام  میشه چون باید برگردیم

همه چی تو خود مرکزه و بره شما که از شهرستان میای خیلی خوبا پس کارات سریع تر پیش میره

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
ایشالا که مثبتی عزیزم فردا صبح هم یه بیبی بزن ببین ایشالا پررنگتر میشه 

فدات خداکنه باشم دیگ خستم

فدات عزیزم آره تازه تو عکس کمتر معلومه  خودم ک نگاش میکنم کاملا واضحه

انشاله که مثبتتتتته

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
الهی به حق این شب عزیز دامن همه منتظرا سبز بشه.دعا در حق هم زودتر اجابت میشه امشب برا همتون دعا میکن ...

عزیزم از همکارام هستن که بعد من عروسی کردن و الان دو ساله بچه شون به دنیا اومده و من هنوز هیچی.منم حسودیم میشه.میگم خدایا چرا ما باید همچین مشکلی داشته باشیم که نتونیم به این زودیا حتی با میکرو نتیجه بگیریم.

خدایا شکرت  
زینبی عزیز گل پسرت خوبه بزرگ شده خدا برات نگه داره🥰🥰🥰🥰💖💞💕💕🤗

ای جااااااانم عزیزم

خیلی ممنون از احوالپرسیت، بله وروجک ما هم داره بزرگ میشه😍😍😍😍

ان شاالله قسمت همه منتظرا 🤲🤲🤲🤲

انشاالله که خوبه هر جور دکترت صلاح دیده  اره زایمان کردم  دوقلوهام ۴ ماهشونه  خدا ن ...

وای خدای من برای منم دعا کنید😍😍😍

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
بچه ها یه راهنمایی کنید من تقریبا سه سال آزمایش تکمیلی وهورمونی ندادم الان تو دفترچه یه عالمه آزمایش ...

@زینبی_بابا    

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلام عزیزم.من هر روشی رو بخوای امتحان کردم. ivf .طب سنتی.طب اسلامی ولی هنوز نتیجه نگرفتم الان هم رفت ...

انشالله نتیجه میگیری من دیروز اولین قرص و خوردم اتشالله نتیجه بگیرم منم همه راهها رو رفتم . 🌹