2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
سلام بچه ها خوبین؟؟ شما هم توی ماه پنج پادرد داشتین؟؟؟؟من از پادرد و گرفتگی پا اصلا شبا خواب ندارم. ...

سلام عزیزم، خودت خوبی‌؟ 

بله طبیعیه ولی نیاز نیست تحملش کنی، بالش بارداری بگیر گلم، بعدش یه نفس راحت میکشی

من که تا آخر بارداری بدون درد بودم و راحت میخوابیدم، اصلا بی خوابی سراغم نیومد 

اما قبل از خرید بالش واقعا اذیت میشدم

تریجحا نوع U شکل بگیر که موقع پهلو به پهلو شدن نیاز نباشه بالش رو جابجا کنی

سلام خانومای مهربون.خوبین.من این ماه رفتم دکتر گفت واکسن ام ام آر بزن یه ماه دیگه بیا.همه کارها هم ا ...

عزیزم این واکسن سرخک و سرخجه هست و هنوز معلوم نیست سیکل شما چه نوعی باشه

فقط به خاطر پر عوارض بودن و پر هزینه بودن سیکل ivf، سازمان بهداشت جهانی گفته فعلا هیچ کس انجام نده مگر اونهایی که شرایط خاص مثل سن بالا یا ذخیره کم تخمدان و... دارن، انجام بدن

برای بقیه فعلا گفتن اصلا انجام نشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم این واکسن سرخک و سرخجه هست و هنوز معلوم نیست سیکل شما چه نوعی باشه فقط به خاطر پر عوارض بودن ...

یعنی انجام نمیدن؟؟

آخه گفت برو واکسنو بزن ماه دیگه بیا واسه شروع😔😔

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
رویان باز نشده؟ برای انتقال بعد از هایپر بازم باید امپول بزنم؟

عزیزم از رویان خبر ندارم 

ولی کلا برای انتقال برای همه افراد آمپول نیاز هست، حالا یه عده بيشتر یه عده کمتر 

بستگی به نوع سیکل انتخابی برای شما داره

والا به مرکزت و اوضاع کرونا بستگی داره  فعلا که به لطف بی تدبیری صعودی شده😔😔😔😔

دیروز با ماشین رفتم شیر بخرم از کنار یه پارک رد شدم مردم انگار نه انگار.اومده بودن پیک نیک

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دیروز با ماشین رفتم شیر بخرم از کنار یه پارک رد شدم مردم انگار نه انگار.اومده بودن پیک نیک

دقیقا همه فکر میکنن کرونا تمام شده، تازه میخوان تالارها رو باز کنن و عروسی راه بندازن🤐🤐🤐🤐

فکر نمیکنن این جوری یه عده زیادی اسیر میشن، نمیدونن تا وقتی واکسن نیومده اوضاع عادی نیست

خدا خودش رحم کنه

دقیقا همه فکر میکنن کرونا تمام شده، تازه میخوان تالارها رو باز کنن و عروسی راه بندازن🤐🤐🤐🤐 فکر ن ...

واقعا😔😔

سلام دوستان،در مورد بازگشایی رویان: من برای ۱۵ اردیبهشت، رویان وقت گرفته بودم، قبل از مراجعه هم توی ...

منم وقت گرفتم تو خرداد اولین باره شوهرمم باید آزمایش بده البته کیلینیک مام هم وقت گرفتم ببینم کدوم بهتره همونجا ادامه بدم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم این واکسن سرخک و سرخجه هست و هنوز معلوم نیست سیکل شما چه نوعی باشه فقط به خاطر پر عوارض بودن ...

واقعا ما داریم میریم برای شروع هم رویان وقت گرفتم هم مام پس فعلا برامون پرونده درست کنن فکر کنم 

توکل به خدا ان شاء الله تا اون موقع واکسنش بیاد خیلیا مثل مامان های منتظر اینجا اسیر شدن

واقعا انشاالله واسه ما که چند ساله منتظریم یک روزم یه عالمست

نه بابا. من ک ب بچه هام شبا اصلا شیشه نمیدم. حال ندارم پاشم. دو بار پا میشن مثلا ، شیر خودمو میدم ...

ممنون از راهنماییهات مرجان جون..

دوربرم هر کی یه چی میگه

برای وسایل بهداشتی و حموشون.برای کریر و کالسکه.براگهواره و پتو و سبد و..😥😥

ولی به نظرم فقط کسی که دوقلو داره درک میکنه و میفهمه  چی لازمه چی غیر ضروری

ببخش من خیلی سوال میپرسم😐

این آخریشه😆

سزارین کردی دیگه؟تا چند روز و چند ماه به کمک نیاز داشتی؟ البته اگه اشتباه نکنم الان بچه هات دو سه ماهه باید باشن؟؟!

من دلم میخواد بعد ده روز برگردم خونه خودم و خودم از پس بچه ها بربیام.البته رو کمک شوهرم خیلی حساب کردم.ولی اگه بیام خونمون کسی نیست بیاد کمکم

قراره بعد زایمان برم خونه مادرشوهرم.میگن تا یکی دو ماه بمونین

ولی میترسم بچه هام رو بد عادت کنن.مثلا بغلی بشن!

سلام عزیزم به سلامتی و دل خوش😍😍😍😍 گلم اول از همه بگم قبل از خرید شیشه برو پیج اینستاگرام مربوط ...

ممنونم زینبی جون از راهنمایی هات😙😙

اتفاقا دنبال یه کتاب خوب در این مورد میگشتم.چون هر کی یه چیزی میگه و واقعا سردرگمم.از سیسمونی گرفته تا باید ها نبایدهای بعد زایمان

ممنون معرفی کردی.