2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
راستش دقیق نمی دونم چه فرقی دارن ولی اکثرا بعد انتقال انوکسا میدن، فقط میدونم تزریقش راحتتره چون اما ...

فرقش توی مکانیسم رقیق کنندگی خونش هست .

و انگار مدت زمان ماندگاری اثرش.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما منا راهنمایی کنید.بنظرتون حسودم.با جاریم تو یه آپارتمانیم رو برو هم اون الن ۶ماهشه و من ۵سال منت ...

نه عزیزم شما هم دلت بچه میخواد خب طبیعیه حسودی نیست شاید یه جور قبطه خوردن با حالش احساس آدم بعضی وقتا بالا پایین میشه خدا بچشو حفظ کنه به شما هم بچه سالم صالح بده ان شاءالله 

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

سلام دوستان،در مورد بازگشایی رویان:

من برای ۱۵ اردیبهشت، رویان وقت گرفته بودم، قبل از مراجعه هم توی سایت رویان پرسشنامه کرونا رو تکمیل کردم و بعد از تکمیل با پذیرش رویان تماس گرفتم و با توجه به ویژه بودن شرایطم، بهم وقت دادن،

در حال حاضر رویان برای استان تهران و کرج پذیرش داره

و پذیرش بیشتر مربوط به کسانی که مراحل ثبت و پرونده باز کردن اولیه رو دارن انجام میده (سایر قسمتها هنوز کار نمی کردن)

موضوع مهم اینکه حتی با توجه به شرایط خاص و فوریتی من، که از قبل پرونده و جنین فریز دارم، دکتر توصیه کرد، که فعلا دست نگهداریم، برای اینکه ممکنه رویان دوباره تعطیل بشه و سیکل ناقص بمونه (حتی Ld  هم به من نداد) البته برای دوشنبه این هفته گفتن که دوباره تماس بگیرم و پیگیری کنم

موضوع بعدی در مورد قرص اوابوست که دوستان دنبالش می گشتن، توی کوچه رویان، یه داروخانه جدید باز شده و مکمل ها رو داره، من اوابوست و فرتیل اید مردانه ازش خریدم (هر کدوم ۵۴۸ تومن)

در ضمن حین ورود به رویان، پک دستکش و ماسک (اجباری و فروشی) و طب سنجی انجام میشه  

انشالله که هر اونچه که خیر و صلاح برای همگی مون پیش بیاد  

سلام خانومای مهربون.خوبین.من این ماه رفتم دکتر گفت واکسن ام ام آر بزن یه ماه دیگه بیا.همه کارها هم ا ...

سلام ، نمیدونم این واکسنی که گفتید چیه ولی سیکل من که لانگ بود اینطوری بود که گفتن روز 2 یا 3 پری باید می رفتم سونو بعد از روز 5 پری بهم قرص ال دی دادن که17 روز بعد از مصرف قرص ال دی باید آمپول بوسرلین رو شروع به تزریق میکردم بعدشم خودشون تاریخ زدن که سونو بعدی کی برم که از اون به بعد سونوها سریالی شدن و آمپول اچ ام جی و سینال یا گونال شروع شدن تا وقتی که تخمک ها به اندازه مناسب رسیدن و امپول آزادسازی دادن ،اینها برای سیکل پانکچر بودش

شما منا راهنمایی کنید.بنظرتون حسودم.با جاریم تو یه آپارتمانیم رو برو هم اون الن ۶ماهشه و من ۵سال منت ...

چه حسودی عزیزم!! خیلی طبیعیه که دلت بخاد مادر بشی..ان شاء الله که به حق این شبهای عزیز به زودی زود دامنت سبز میشه و دلتون شاد 🌹🌹

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مرسی عزیزم جواب دادی.فقط انوکسا بهتره یاهپارین؟ چون مرکز دولتی میرم خیالم راحت نیست

عزیزم تو هر مرحله ممکنه یکی رو براتون تجویز کنن

بابت دولتی بودن هم نترس، هر چی اونجا تجویز کنن درسته گلم، خاطرت جمع

این جور مراکز جون شلوغ هستن و ارزون اغلب حس اعتماد به آدم القا نمیشه در حالیکه واقعیت امر اینه که کارشون رو بلدن

من صلاحیت ندارم بگم کدوم بهتر هست برای شما

زينبي جون پرولوتن خارجي با ايراني چقدر از نظر كيفيت باهم فرق دارن؟

عزیزم از فرقشون خبر ندارم، که اصلا فرقی دارن یا نه 

اما اینو بدون از لحاظ عملکرد هر دو یکسان هستن، تنها تفاوت ممکنه عوارض اونها باشه، مثلا مثلا ممکنه نوع ایرانی تو محل تزریق بیشتر قرمز بشه و نوع خارجی کمتر، ولی اصل عملکرد طبق قانون مجوز تولید دارو یکی

سلام ، نمیدونم این واکسنی که گفتید چیه ولی سیکل من که لانگ بود اینطوری بود که گفتن روز 2 یا 3 پری با ...

این واکسن سه گانه سرخک سرخجه و اوریون آزمایش هایی که دادم دکتر گفت آنتی بادیت پایینه.

ممنونم بابت توضیحاتتون❤❤❤

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام زینبی جون خدا بخواد دارم به مرحله شیرین سیسمونی نزدیک میشیم😁😁.ان شالله روزی همممممه مامانا ...

سلام عزیزم به سلامتی و دل خوش😍😍😍😍

گلم اول از همه بگم قبل از خرید شیشه برو پیج اینستاگرام مربوط به انجمن شیر مادر رو ببین کامل تا ترجیحا تمام همتت بشه شیردهی از خودت، 

اما اگر روزهای اول بعد از زایمان شیر نداشتی مثل من قبل از اینکه بلایی که سر من اومد سرت بیاد باید به بچه شیر خشک بدی ولی نه با شیشه، با قاشق یا قطره چکون یا sns و... اگر شیشه بدی دیگه میتونم بگم هیچ وقت سینه هات رو نمیگیره اگر هم بگیره غلط میگیره و... 

اما مارک اونت عالیه، اگر مثل من اتفاقی افتاد برات که مجبور شدی شیشه بدی ولی همچنان دوست داری از خودت هم بخوره، نوع مشابه سینه مادر که انعطاف بالا داره بخر (باز تاکید می‌کنم حتی اگر اینو بخری هم، خیلی سخت سینه خودت رو میگیره) 

پستونک هم طبق گفته متخصص اطفال نباید داد چون مرحله تکامل دهانی رو خراب میکنه و اصلا برای بچه خوب نیست، نهایتا اگر دادی به بچه حتما تا قبل از 3 ماهگی باید ترکش بدی 

یه چیز دیگه گلم دلم نمیاد بهت نگم، حتما برو پیج اینستاگرام دکتر خدیجه ظریفی رو فالو کن و کتاب من و کودک من دکتر جواد فیض رو بخر 

از الان مطالعه کن خیلی کمک کننده است برات 

بعدا وقتی موقع تولد بچه ات تسلط داری و توصیه های غلط اطرافیان رو راحت انجام نمیدی 

حتی دکتر ظریفی کتاب داره، اونها رو بگیر تو جلد اول در مورد سیسمونی خریدن نوشته

اگر سلامتی خودت و بچه ات مهمه برات اینا که گفتم انجام بده وگرنه یهو چشم باز میکنی و میبینی الکی کلی سردی بهت دادن و کلی اینو نخور بهت گفتن و ضعیفت کردن بعد از زایمان، می بینی بچه ات زردیش با درمان های خانگی که همه غلط هستن خوب نمیشه یا الکی الکی بچه ات شیر خشکی میشه و... 

میگم من اصلا ازمایش انعقادی ندادم،برای مصرف ضدانعقادی باید به دکتر بگم ازمایش بنویسه؟

عزیزم اگر تا الان دو یا سه میکرو منفی یا دو تا سقط بیشتر داشتی حتما بگو برات آزمایش های ایمنی و انعقادی رو بنویسن تا چک بشی 

بله اگر آزمایش موردی رو نشون داد حتما بهت دارو میدن تا کنترل بشه و دوزش هم با افراد عادی فرق داره، مثلا من فقط آسپرین داشتم اما کسی که مشکل انعقادی داره ممکنه انوکسا هم در کنار آسپرين بهش بدن که دیگه تعیین دوز به نظر پزشک متخصص بستگی داره