2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
😔خودشون میگن ۴٠درصد احتمال موفقیت هست واقعا ناراحت شدم چون خیلی هزینه میکنیم و این همه استرس و آمپو ...

نه والا استراحت مطلق نبودم نسبی بودم تا پنج شش روز بعدم اشپزی و ظرف شستن رو انجام میدادم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بهترین نیست تازه فک کنم فوق تخصص نازایی هم نیست! من پیشش قبلا پرونده داشتم ولی وقتی دیدم تا میرم ...

الان واضح شد خوندم ولی روند کارش الان این طور نیست یه نفر یه نفر میفرسته داخل مشاورم فقط برای دارو 

سلام عزیزم خدا رو شکر اونم خوبه خودت خوبی‌ عزیزم؟  گلم راستش من تو شرایط قبل از کرونا زایمان ...

دستت درد نکنه عزیزم از راهنمایی های مفیدت.من میخام فقط همسرم باشه.چون مادرم جزو گروههای حساسه.نمیخام ببرمش به عنوان همراه.خیالم راحت شد که پرستارها حواسشون هست.

شیر هم اگه نداشته باشم شیرخشک میدم.الان که هیچ اثری از شیر نیست.سینه هام سفت هم نشده..ممنون گلم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام بچه ها من ۲۱ ام موعدم بود.بیبی زدم منفی بود.۲۳ که میشه دیروز بیبی زدم بعد ۲۰ دقیقه هاله خیلییی ...

منم هاله زیاد دیدم.بعد 5 دقیقه معتبر نیست.منفیه متأسفانه.

یکی از دوستام که ماماست میگه حتی با آب خالص هم بعد یه مدت ممکنه هاله بیفته ممکن هم هست نیفته.ربطی به احتمال بارداری نداره.

اینایی که میگن هاله دیدیم و باردار بودیم اشتباها اون هاله رو ربط میدن به بارداری.

😢😢 پس یعنی کیفیت جنینام خوب نیس ،حتی اگه تا فردا رشد کنن و انتقالم بدن فک نکنم بمونن برام😔😔 چقد ...

نه اینطوری فکر نکن.منم بعد پانکچرگفتن 3تاجنین تشکیل شده بقیه اش رو نگه میداریم ببینیم رشد میکنن یا نه.که چندین تا رشد کردن.من هرروز زنگ میزدم پیگیری میکردم پدرشونو درآوردم ولی فهمیدم واقعا درطول زمان احتمال داره رشدکنن.

دوستان میشه منو راهنمایی کنید الان سیکلم متوقف شد و از پریود بعدی برام سینال اف و اچ ام جی و ستروتا ...

منم تمام آمپولام تولید داخل بود و23 تا فولیکول تشکیل شد.البته 4تاش بالغ نبود ولی 19تاش گفتن کیفیتش خوبه.

ماماناي گلي كه تو بارداري پرلوتون زديد

خارجي زديد يا ايراني؟!

واقعا از نظر كيفيت خيلي باهم فرق دارن؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
ماماناي گلي كه تو بارداري پرلوتون زديد خارجي زديد يا ايراني؟! واقعا از نظر كيفيت خيلي باهم فرق دار ...

عزیزم خوبی

گل پسرت خوبه؟ 

برای چی میخواهی پرولوتون بزنی

همه چی میزونه؟

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
دوستان میشه منو راهنمایی کنید الان سیکلم متوقف شد و از پریود بعدی برام سینال اف و اچ ام جی و ستروتا ...

عزیزم منم فقط hmg داشتم و سینال اف .

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
ماماناي گلي كه تو بارداري پرلوتون زديد خارجي زديد يا ايراني؟! واقعا از نظر كيفيت خيلي باهم فرق دار ...

من ایرانی زدم. اون موقع که باید میزدم خارجیش رو پیدا نکردم هرچی گشتم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...