2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045620 بازدید | 684476 پست
بخدا اصلا یادم نیست..بعد سقط هر چه اثار مربوط به بارداری بود رو از بین بردم..ولی شاید از دوسه روز قب ...

بعد یهو قطع نکردی که؟ میدونی که باید بصورت نزولی کم بشه و قطع کردن یکدفعه ش ضرر داره

خواهش 
بعد یهو قطع نکردی که؟ میدونی که باید بصورت نزولی کم بشه و قطع کردن یکدفعه ش ضرر داره

نمیدونم والله دکترم بعد سقط گفت قطع کن پرسیدم یک دفعه گفت اره..(البته دکتری که ای وی اف انجام دادم نه یک دکتر دیگه) و من هم قطع کردم..توکل به خدا...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلی اون مراحل هم تماما دکتر میگفت چی کار کنن، فقط چون شلوغ بود به ماما میگفتن و تو پرونده مینوشتن و ...

آره واقعاً امیدوارم به زودی تمام مراکز به روال عادی برگردن و همه منتظرا به خواسته دلشون برسن انشالله

سلام عزیزم به سلامتی  خیلی هم عالی  عزیزم منم دو تا فیبروم داشتم هیچ آزاری هم نداشتن چون ...

ان شالله همینطور باشه عزیزم ، والا فشاری بودن یا نبودنو نمیدونم ، رسیدم خونه عکس میگیرم ممنون میشم راهنماییم کنید ، فقط میخوام مطمئن بشم برای جنین خطرناک نباشه 

نمیدونم والله دکترم بعد سقط گفت قطع کن پرسیدم یک دفعه گفت اره..(البته دکتری که ای وی اف انجام دادم ن ...

خداروشکر دکتر من در این مورد یه نظر داد 😂😂😂و گفت حالا که مصرف کردی با این دستور قطع کن،یک هفته یک روز درمیون نصفه و یک هفته دو روز درمیون نصفه و یک هفته سه روز درمیون نصفه و ...

خواهش 
میدونی چرا میخوام ببینم مال بقیه چطوره؟ چون دکترنصر اصلا به مشکل ایمنی اعتقادی نداره و میگه انقد انت ...

ولی خیلی ریسک کردی...من حتی یک مسکن بدون تجویز دکتر نمیخورم.‌بسیار محتاطم تو مصرف دارو..

ولی تقدیرم براین شد کیلو کیلو دارو بخورم برای بچه😭😭

راضی ام به رضای خدا..

میتونی بایک دکتر دیگه مشورت کنی..به عنوان دکتر کمکی...

دکتر من تو زمینه ی انتقال دقت بالاست ولی اصلا ازت نمیپرسه تیروئید قند داری یا نه و یا مشکلات جسمی دیگرت...باید خودت تحت نظر یک دکتر چکاپ بشی..هر کی یک سبکی دارن برای خودشون...خدا خودش رحم کنه به ما..

آجی معمولا دکتر مرمضی بیماراش بار دوم باردار میشن چون دختر دایی خودم زیر نظرش بود بعد از ۱۶سال باردا ...

چرا به نظرت یکی از فامیلای خودمونم بار دوم براش گرفته یه میتونه علتی داشته باشه

ولی خیلی ریسک کردی...من حتی یک مسکن بدون تجویز دکتر نمیخورم.‌بسیار محتاطم تو مصرف دارو.. ولی تقدیرم ...

منم دقیقا مشکلم همینه دیگه

نصر هم فقط انتقالش خوبه و هیچ چیز دیگه رو چک نمیکنه

حتی بعد از دو انتقال منفی،گفت بازم انتقال بدیم تا ببینیم چی میشه،لااقل دکتر شما یه پردنی داد بهت،نصر همونم نداد 😔

خیلی هم خودسرانه نبود،خودم دکتری کردم تو نی نی سایت گشتم و خداروشکر مثبت شد 😂😂

خواهش 
چرا به نظرت یکی از فامیلای خودمونم بار دوم براش گرفته یه میتونه علتی داشته باشه

این دلیل بر این نیست که دکتر خوبی نباشه ولی زیاد برای بیمارش محکم کاری نمیکنه بعضی از دکترا خیلی از روش ها به کار میبرن بذای مثبت شدن این زیاد به خودش زحمت نمیده.ولی در کل اکثرن بار دوم باردار میشن ربطی هم به پزشک فک نکنم داشته باشه ولی من از دکتر خودم که این سوال رو پرسیدم گفت داروهایی که قبل از انتقال میدیم خیلی تأثیر دارن بعضیا باید از دوز بالاتری براشون استفاده میکنم. چه دارویی بهت داد قبل از انتقال؟

سلام دوستان من ۳۱ سالمه یه پسر۹ ساله دارم و۴ ساله اقدامیم برا دومی و نمیشم خودمو شوهرم تمام آزمایشات دادیم و مشکلی نداریم ولی بی دلیل نمی شیم متاسفانه تصمیم گرفتم ivf کنم دو ماه دیگ برام دعا کنین دوستان شاید دعای یکی از شما گرفت واسم'

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
سلام خانما كسي بوده با انتقال ي دونه جنين بلاست باردار بشه امروز فقط ي دونه بلاست برام انتقال دادن ...

نا امید نباش عزیزم از حالا ب این فکر کن ک مامانی😍دوست من با یدونه جنین ی پسر ۴ ماهه داره

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍