2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045619 بازدید | 684476 پست
به عنوان تجربه میگم اصلا از خونه نباید بره بیرون..بعدها علیه اش استفاده میشه... ولی اینکه چقدر به ا ...

آره درسته ترک محل بر علیه زن هست. اما دلم واقعا سوخت اذیت شدم خیلی...اینم یه زن هست نیاز داره شوهرش پیشش باشه خیلی دلم گرفت.به حق این شب های عزیز خدا مشکلش حل کنه😔🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره درسته ترک محل بر علیه زن هست. اما دلم واقعا سوخت اذیت شدم خیلی...اینم یه زن هست نیاز داره شوهرش ...

ان شاء الله...🤲🤲🤲

اتفاق خییییلی بدیه😣😣 ولی حالا که افتاد باید با تدبیر و حوصله حلش کرد نه احساساتی و عجولانه..

بچه ها جواب ازمایش من منفی شده 

عزیزم موقعی که گفتی بی بی منفی شد من مطمئن بودم منفی شدی چون بی بی اکثرا درسته جوابش بستگی داره به بی بی چک که خراب باشه یا تاریخ گذشته 

ناراحت نباش ماها تجریگبشو داریم بازم جنین داری؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام.رویان پذیرش بیمار رو شروع کرده.؟شلوغ بود یا خلوت؟

سلام عزیزم

بله شروع کرده حتی تو سایت زده به صورت محدود و برای مراجعه کنندگان تهران پذیرش میده اما من خیلی هارو دیدم که از شهرهای دیگه اومده بودن.

والا خیلی مراجعه کننده بود اما اونایی که قبلا مراجعه کرده بودن و تجربه داشتن میگفتن خلوته

#توصیه_های_قبل_و_بعد_از_بارداری

✅جلوگیری از زردی

🖊 مصرف خزبزه و پنیر محلی و میوه به برای مادر در ماه آخر بارداری سبب جلوگیری از #زردی_نوزاد زیبایی بچه و... می گردد.

✅ قلب نارس

🖌 مصرف مخلوط سویق گندم و جو در هفته های 3 و 4 و 5 بارداری سبب جلوگیری از #قلب_نارس جنین می شود

✅ پیشگیری از دیابت بارداری

🖊 مصرف مقدار کمی جو و سویق جو در غذاها سبب جلوگیری از دیابت بارداری می گردد

✅ زیبایی و شجاعت فرزند

🖌 مصرف سبزی کاسنی و میوه به توسط مرد و زن قبل از بارداری، سبب زیبایی و شجاعت فرزند می شود

🌺 توصیه های قبل و بعد از بارداری

✅یبوست در بارداری

🔶 اگر دچار یبوست دوران بارداری هستید کمی گیاه افتیمون تمیز شده مصرف کنید و صبح یک لیوان آب جوشانده ولرم شده میل کنید

✅ دیابت بارداری

دیابت بارداری را توسط همان سویق جو و مصرف نان جو کنترل کنید. از داروی ویژه دیابت در طب اسلامی با ناممرکب چهار  و قند بالا استفاده نمایید

✅ ویار

🔶 اگر دچار ویار شده اید حتما از میوه به استفاده کنید. داروی مرکب یک طب اسلامی هم متخصص درمان ویار بارداری می باشد

✅  نفخ در بارداری

🔷 جهت درمان نفخ زمان بارداری هر شب 1 قاشق مخلوط زنیان و مغز گردو میل کنید و مصرف آب بین غذا را تعطیل کنید

✅ افسردگی بارداری

🔶 افسردگی دوران بارداری را با مصرف انگور و مویز و کشمش و هم چنین آب انگور  درمان کنید. به ویژه انگور سیاه

۵

✅ کمبود کلسیم در بارداری

برخی در این دوران دچار کمبود کلسیم می شوند. حتما از استخوان ساز طبیعی سنجد و سویق سنجد و همچنین داروی غبیرای بدون سیاه دانه در طب اسلامی استفاده نمایید

⚠️ قرص های کلسیم داروخانه ها سبب سنگ کلیه نوزاد می گردند

✅ کم خونی و فقر آهن

فالوده سیب

شیره انگور

قرص خون امام رضا علیه السلام

داروی خونساز طب اسلامی

اسید فولیک و داروهای شیمیایی عوارض بسیاری دارند. و با وجود جایگزین طبیعی نیازی به آنها نیست.

🔶 مصرف سبزی کاسنی و دم کرده آن و به ویژه داروی ترکیبی کاسنی اگر مرد مصرف کند سبب افزایش احتمال پسردار شدن و اگر زن مصرف کند سبب افزایش احتمال دختردارشدن می گردد.

🔰 جهت راحتی زایمان ، چند روز قبل از موعد زایمان، میوه به مصرف شود و همچنین مقدار کمی آب زعفران و شربت زعفران میل شود

📌 پیاده روی متعادل ، چند روز قبل از زایمان نیز برای زنان مفید است

📚 بعد از تولد نوزاد بهترین تغذیه برای مادر مصرف خرما می باشد

🔷 عقیقه دادن برای نوزاد بسیار مفید می باشد

🔶 بهترین زمان جهت ختنه کردن نوزاد در آخر هفته اول بعد از تولد می باشد.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

دوستان تو تهران کدوم مرکز ivf اختیاری انجام میده؟

من ذخیره تخمدانم ۱۶ بود رنج آزمایشگاه زده بود زیر ده.

دکتر خودم منو به رویان معرفی کرد و گفت برو برای فریز تخمک و ivf و گفت iui فایده نداره

دیروز رفتم رویان میگه فعلا که ما ivf و iui رو متوقف کردیم به خاطر کرونا

گفتم میخوام دوقلو  ivf کنم اما کلی ناراحت شد و گفت بارداری دوقلو خیلی بده و این حرفا بعدشم گفتم خب تک قلو برام ivf کن که دختر باشه ، گفت نه تعیین جنسیت احتمال سقط رو میبره بالا

میگم خب تعیین جنسیت نکن فقط ivf کن میگه نه اول 3 بار iui کن اگر نشد ivf کن

کلا همه جوره دوست داشت فقط به خواست خودش توجه کنه

البته خیلی خوب به حرفا گوش میکرد و دقیق آزمایشارو بررسی میکرد

خوبی؟ شاینا؟ چه خبر؟ نی نی در چه حاله😍؟؟

سلام عزیزم ممنونم 😘..خودت خوبی 😍..چیکارا میکنی .....به امید خدا زودتر خبر بارداریتو بشنویم ❤❤❤انشالله شنبه میرم غربال گری ببینم در چه حاله 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
سلام عزیزم ممنونم 😘..خودت خوبی 😍..چیکارا میکنی .....به امید خدا زودتر خبر بارداریتو بشنویم ❤❤❤انشا ...

خیر باشه ان شاء الله....امیدوارم همیشه خوب باشی و سرحال⚘⚘

من هم خوبم شکر..فعلا درگیر پاکسازی رحم هستم..دعا کنید..

بچه ها یچیزی بگم منو دعوا نکنید😓 من رفتم واسه آزمایش غربالگری تو برگه ننوشتم که با میکرو باردار شدم ...

به سلامتی خدارو شکر نی نیت سلامت بود....من دوست ندارم کسی بفهمه ولی دکترم تو نسخه نوشته ☹میخوام بعدش نسخه رو سر به نیست کنم😁

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
خیر باشه ان شاء الله....امیدوارم همیشه خوب باشی و سرحال⚘⚘ من هم خوبم شکر..فعلا درگیر پاکسازی رحم هس ...

فدات شم عزیزم❤❤خداروشکر  که خوبی ..امیدوارم  به حق این شبای پر برکت نی نیت یهویی بیاد تو دلت و غافلگیرت کنه 🙏🙏❤❤

دوستان من شیافت و واژینال استفاده میکنم چندساعتم دراز میکشم ولی باز بیرون میزنه همش باید لباس زیرم ر ...

آره عزیزم 

سلام بچه هاخوبین من توهفته ۵بارداری خونریزی کردم الان توسایت داشتم میگشتم دیدم که نوشته توهرخونریزی ...

سلام عزيزم من گروه خونى ام A- هست و دخترم A+
تو هفته ٣٠ ام بهم آمپول رگام زدن و بعدى رو همون وقتى دخترم به دنيا اومد

الان براى شما خيلى زوده اين آمپول رو زدن

اصلا استرس به خودت نده و نگران نباش