2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045744 بازدید | 684483 پست
به زور تحمل کردم نگفتم  گفتم بزار با مشاور حرف بزنم قبلش بعد تصمیممو بهش بگم

خییییلی کارخوبی کردی هنوز بهش نگفتی فکراتو بکن عزیزم مشاور برو تصمیمتو بگیرکار  عاقلانه انجام بدی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته هر بار که قران باز کردم و اینا همش دراومده یه زن تو زندگیته که شوهرتو یاد میده و نسبت به تو سر ...

عزیزم خدا بزرگه خودتو ناراحت نکن گلم حتما یه فکر اساسی بکن نمیشه این موضوع رو به روش نیاری اما طریق گفتنش رو حتما حتما طی این چند روز برو پیش یه مشاور راهنماییت کنه که چجوری بهش بگی...به این فکر نکن که بهش نگی..فقط هرچه زودتر برو پیش یه مشاور اگه واقعا زندگیت برات مهمه..عزیزم خیلی ناراحتتم

خانوادش ادم نیستن ،هر کار بدی هم بکنه پشتشن بعد تو لپ تاپم ریختم چون میدونم پاکشون میکنه فقط موند ...

برادر نداری کسی و نداری بگی اخه اینطوریم که نمیشه اصلا این مدل زندگی که خیانته اشتباهه ادامه زندگی چون احتمال اومدن بچه زیاده 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
آجی الان درکت میکنم کاملا روحیت خراب شده الکی تصمیم به توافقی نگیر...به هیج عنوان..بذار انقدر بیاد د ...

اون هنوز شک داره که کار من بوده یا نه

اخه اصلا حوصله دادگاه و اینارو ندارم

میگم بهش بگم که بیا یه بخشی از مهریمو بده برم از این خونه 

اگر قبول نکنی منم میشم مثل خودت و بهت خیانت میکنم حتی اگه با یه پسرم دیدی ناراحت نشو

مثل هم زندگیمونو میکنیم(البته الکی چون من اهل خیانت و اینا نیستم)

هر بار انتقال اگ جنین فریز باشه چقد هزینه میشه؟ برا من انتقالم با بیهوشی بود حدود یک ملیون و هشتصد ...

عزیزم منم اهوازم پیش کدوم دکتر انتقال دادی؟ مثبت شد؟ از اول آی وی اف تا انتقال چقدر شد هزینه ات گلم ممنون میشم بهم بگی😍

خییییلی کارخوبی کردی هنوز بهش نگفتی فکراتو بکن عزیزم مشاور برو تصمیمتو بگیرکار  عاقلانه انجام ب ...

خیلی سخته

اصلا یک درصدم احتمال خیانت نمیدادم

واقعا علت کارشو نمیفهمم

خیلی خیلی اعتناد داشتم

بعد ۵ روز هنوز فکر میکنم خواب و کابوسه

عزیزم خدا بزرگه خودتو ناراحت نکن گلم حتما یه فکر اساسی بکن نمیشه این موضوع رو به روش نیاری اما طریق ...

اره به زور تحمل کردم

باید بهش بگم وگرنه دوباره تکرار میکنه

اخه از اون ورم این مادر و پدرش نمیزارن بیاد خونه

اصلا از وقتی مادرش دعوا انداخته با من نه حرف میزنه نه به خونه خرید میکنه نه رابطه ای هیچی هیچی

تا حالا سابقه نداشته ۳ هفته قهر باشیم

نهایت یه روز بود قهرمون

ببین چطوری نسبت به من سردش کردن که حاظر شده با یه نامحرن رابطه برقرار کنه به زن خودش یک ماهه دست نزده

در حالی که قبلا ما اصلا تو رابطه مشکلی نداشتیم

هر روز یا یه روز درمیون بود

الان یک ماه شد که رابطه نیست

پدرو مادرش خیلی دخالت میکنن

ما خودمون همیشه خوب بودیم ولی وقتی اونا دخالت نیکردن همیشه دعوا مینداختن

باهم بودنم اینطوریه دیگه

تازه الان اون طلبکاره

برعکسه

برادر نداری کسی و نداری بگی اخه اینطوریم که نمیشه اصلا این مدل زندگی که خیانته اشتباهه ادامه زندگی چ ...

چرا برادر دارم ولی هرکسی تو زندگی خودشه دخالت نمیکنن

منم سرد شدم

در حالی که با عشق زیاد ازدواج کردیم

الانم موندم چطوری بهش بگم

اکه بدتر طلبکار بشه بگه خوب کردم بهش چی بگم

خانوادش ادم نیستن ،هر کار بدی هم بکنه پشتشن بعد تو لپ تاپم ریختم چون میدونم پاکشون میکنه فقط موند ...

ببین این چجور زندگی هست که حتی نمیاد بالا پیشت؟ ارزش خودتو زیر سوال نبر.. تو از کجا میدونی که دختره جریان رو به شوهرت نگفته؟ میدونی بهترین کار چیه؟ چیزاتو جمع کن آماده بزار کنار. بعد با مدرکات که از خیانتش داری برو پایین جلوی خانوادش رو کن بعد بگو هیچ مشکلی نیس من میرم خونه بابام اینا دادگاه میبینمت. ببین بذار بدونه بذا خودت ارزش قاعلی

ببین این چجور زندگی هست که حتی نمیاد بالا پیشت؟ ارزش خودتو زیر سوال نبر.. تو از کجا میدونی که دختره ...

به پدرو مادرش بگم بدتر طلبکار و شاخ نیشن

قبلا یه بار به باباش گفتم مشروب میخوره که بهش بگه نخوره

بدتر به من گفت میخوره که میخوره اصلا دوست داره و به تو ربطی نداره

میخوام به خودش بگم یا بیا جدا شیم

من امتحانمو پس دادم و ۵ سال زندگی رو با چنگ و دندون حفظ کردم دیگه بیشتر از این نمیتونم

یا اگه جدا نشیم منم میشم مثل خودت و خیانت میکنم

البته مشکل شوهرم مهریه اس

اگه مهریمو ببخشم رو هوا طلاقم میده

نقطه ضعفش پوله

بعدم من نمیخوام ببخشم

خیلی سخته اصلا یک درصدم احتمال خیانت نمیدادم واقعا علت کارشو نمیفهمم خیلی خیلی اعتناد داشتم بعد ...

میفهممت خیلی سخته ولی به مردا نمیشه اعتماد کرد بهترین زن دنیارو هم داشته باشن بازم چشمشون به یکی دیگه اس 

اره به زور تحمل کردم باید بهش بگم وگرنه دوباره تکرار میکنه اخه از اون ورم این مادر و پدرش نمیزارن ...

خیر نبینن الهی نگا چقدر زجرت دارن میدن مشخصه اینکارو میکنن که تو بری...مشخصه که تمایل به جدایی داره و معلومه به خاطره پول عست یا هرچی زیر سلطه ی خانوادشه..