2777
2789
عنوان

اخلاقای باحال شوهراتون چیه

854 بازدید | 60 پست

برا من معلمه عادت داره ادای بعضی بچه هار. درمیاره😂

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهربون و عاطفی بودنشه. اینکه بلده بهم ابراز احساسات کنه رو خیلی دوسدارم.

و یکی اینکه چشم پاکه

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠

میشه برای منم دعا کنی اینماه حامله باشم؟

بله عزیزم

ناامید نباش

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

عادتای باحال زیاد داره😂

آدم خیلییییی شوخیه و فقط مسخره بازی در میاره 

اونم فقط پیش کسایی ک دوسشون داره 

محل کارش خیلییی جدیه

کاربری از اوایل مهر به بعد دست منه💛
گاهی اوقات تو بازی می برمش فشاری میشه😂😂😂

عااااا

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

قربون صدقم میرفت 

به خانوادم خیلی خیلی احترام میزاشت در حدی که روشون غیرتی هم میشد 

هرچقد من بی احترامی میکردم اون با آرامش آرومم میکرددعوا و فوشامو با محبت جواب میداد

پرتلاش

روراست بود و مخفی نمیکرد چیزی رو 

همیشه حواسش بهم بود چه پریودی چه(من بهم تجاوز شده خیلی خیلی خیلی هوامو داشت)

اخلاقای بدش

عاشق مادرش بود 

میگفت اول مامانم بعد تو 

به خانوادم احترام بزار همیشه 

تو سکوت کن هرچی گفتن خودم هواتو دارم 

و سرانجام او رفت😊🙂

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر
یکی اینکه موقعی که میرم تو بازار هر چیزی که میگم قشنگه فوری برام میخره. یکی دیگه که ابراز علاقش رو ج ...

عزیزم پایدار باشید 

قربون صدقم میرفت به خانوادم خیلی خیلی احترام میزاشت در حدی که روشون غیرتی هم میشد هرچقد من بی احترام ...

جدا شدید؟متاسفم