2777
2789
عنوان

اخلاقای باحال شوهراتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 61 پست
اینکه مثل مامانم مواظبمه 😁و بعضی وقتا هم مث یه پسربچه میشه واقعا

مردا همشون بچن

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هنوز شوهرم نشده ان شاالله میشه بزودی 

خیلی شوخ و جنتلمنه توی رفتارش با مادرش و خواهرش 

کارای خنده دار زیاد میکنه 

خیلی خوب حرص میخوره چشماشم درشته وای یعنی دیدن داره قیافش چشماشو درشت میکنه دندوناشو محکم فشار میده بهم قرمز میشههه رگ پیشونیشم میزنه بیرون 😂😂😂

کلا همه حرفاش خنده داره ادم کنارش پیر نمیشه ماشاءالله 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
بچه هام معلما رو مسخره میکنن😂

دقیقاااا شوهر من یه روز من خونه نبودم جورابش رو پیدا نکرده بود آخر سر اشتباه دو رنگ نزدیک بهم رو پوشیده بود میگفت  لحظه ای که پا گذاشتم سر کلاس سوژه شدم تا آخر تا یک هفته ام ادامه داشت

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

هنوز شوهرم نشده ان شاالله میشه بزودی خیلی شوخ و جنتلمنه توی رفتارش با مادرش و خواهرش کارای خنده دار ...

عزیزم ان شالله 

پایدار بمونید 

کلاس چندمن؟

نهم

نه خدا نکنه اون حق داره خوشبخت باشه تو زندگیش سختی زیادی کشیده بود 

اما مثل اینکه برای همه خوب بود 

این ۱۰ درصد خوبیاشم نبود 

ی شب باهم تا ۴ صبح حرف زدیم 

بعد من ساعت ۹ بیدار شدم اون عادت داشت روزای بیکارش اگ شب بیدار باشه تا ۱۱ اینا بخوابه

دیدم هنوز بیداره گفتم چرا دوستش ک واقعا آدم مطمهنیه و هنوزم بدوستم میگفت گفته من بدون این دختر میمیرم تا صبح با تصور نداشتنش به خودم لرزیدم و خوابم نبرده

مطعنم راست میگفت 

ولی چجوری فراموشم کرد 

اخ از چیزایی که به گوشم میرسه آخخخخ جیگرم آتیش میگیره 

یکی ار دوستام میگفت گفته تاطه عشق زندگیمو پیدا کردم 

من چی بودم لنتی

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر
آهان چیزای بامزه...

اره عزیزم مثلا تعریف میکنه با لحن خودشون 

طلاق؟

نه عزیز دلم نامزد بودیم عقد نبودیم هنوز

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر
قربون صدقم میرفت به خانوادم خیلی خیلی احترام میزاشت در حدی که روشون غیرتی هم میشد هرچقد من بی احترام ...

چرا رفتتتت 

داشت خوب پیش میرفتااا

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
قربون صدقم میرفت به خانوادم خیلی خیلی احترام میزاشت در حدی که روشون غیرتی هم میشد هرچقد من بی احترام ...

چرا رفتتتت 

داشت خوب پیش میرفتااا

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم