2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046033 بازدید | 684497 پست
بله عزیزم خیلی امون این دوران رو گذروندیم....  طبیعیه....  اما سعی کن رو خودت کار کنی و ...

😔😔خدا چرا ابنجور شدم...خیلی سخته. مخصوصا الان که بخاطره کرونا بیمارستان اجازه انتقال بهم نمیده امونم رو بریده...

اصلا از اینکه میبینم بابام اینا چقدر به بچه ی خواهرم که تازه ۴ماهشه انقدر محبت میکنن دیوونه میشم احساس میکنم من که بچه ندارم هیچ عزتی پیششون ندارم..

سلام عزیزم ...کاملا طبیعی هست ...من ازوقتی به مشکل نازایی خوردیم هییییچ جا نمیتونم برم ...تازه وقتی ...

😁😁یه لحظه احساس کردم این منم که داری ازم میگی چون منم دقیقا همینجور شدم خخخ. 

از این ناراحتم که حتی شوهرمم فک میکنه من به دیگران که بچه دارن حسادت میکنم بخدا اینجور نیست اصلا درک نمیکنه...چکار کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار خوبی کردی ...ایشالا که هم طبیعی مامان میشی هم باهمین جنینا ....من نمیدونم اگر دختر خودشونم بود ب ...

موندم چطور اسم دکتر حاذق به بعضي از اين دکترا ميدن به نظرم دکتري حاذق هست که با شرايط بيمار بتونه درمان کنه وگرنه با دور زدن همه ميتونن من اگه ميخواستم اهدايي بگيرم خوب ميرفتم پيش يه دکتره ديگه .

من همسرم بعد هشت سال راضي شد که بچه دار شم اونم پارسال تو تخمدونم يه توده دراومد و عمل کردم دکترا گفتن  بدخيم هست بعد عمل معلوم شد خوش خيمه که باعث شد اقدام کنم بهش که گفتم دکتر کفته اهدايي عصباني شد.

نميگم که خوبه يا بدچرا که براي بعضي ها واقعا زندگيشونو نجات ميده که ان شاءالله ني ني هاشونم چراغ چشمشون بشن ولي بالاخره پذيرش اهدايي برا بعضي فرهنگ ها خيلي سخته .منم ان شاءالله با همين جنينا مامان شم اگرم نشد بازم شکر هر چي خدا بخواد.

ان شاءالله شما هم به حق اين شب عزيز عيديتون از امام حسن يه ني ني سالم و صالح باشه.

خدایا شکرت
موندم چطور اسم دکتر حاذق به بعضي از اين دکترا ميدن به نظرم دکتري حاذق هست که با شرايط بيمار بتونه در ...

درست میگید ....انشااالا گلم وهمچنین شما

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
عزیزم دکتر زنان من خودش تجویز کرده بود اما من کلا چون دوست داشتم مطمئن بشم پیش ایمونولوژی هم رفتم و ...

دکترتون کی بود؟ 

ببین من کلا سابقه ام رو بگم برات بهم کمک کن، چون میخوام در کنار نصر یه دکتر دیگه داشته باشم،بنظرت پیش عارفی یا رزاقی برم یا بقول شما پیش یه ایمونولوژیست؟؟

ببین من خیلی راحت باردار میشم و من و همسرم کاملا سالمیم، دو تا باداری داشتم که فقط با یه اقدام اتفاق افتاد و تو هر دو بارداری وقتی سلامت جنین تو ۱۲ هفتگی رفتم گفتن جنین ناهنجاری و نقص داره و باید ختم‌بارداری بدی که دادم!!! بعد از ختم بارداری دوم چندتا دکتر رفتم و گفتن احتمالا بخاطر نسبت فامیلیتونه که جنیناتون مشکل دارن و باید تو یا همسرت یکدوم حذف بشین که خب حذف شدن من کار راحت تری بود که بهمین خاطر تخمک اهدایی گرفتیم و ivfکردیم، دو انتقال اولم با وجود جنین های بلاست منفی شد و ازونجاییکه دکتر نصر اعتقادی به ایمنی نداره،بصورت خودسرانه پردنی خوردم که خداروشکر مثبت شد، ولی وقتی برای سونو قلب رفتم،گفتن قلب جنین تشکیل نشده و درواقع پوچ بوده، حالا راهنماییم کن چه دکتری برم لطفا 🤗🤗

خواهش 
اخه من هیچ مشکلی ندارم از بابت این موضوع ممکنه تاثیرمثبت داشته باشه و هرتعداد ک انتقال بده بگیره درس ...

نه عزیزم، درست نیست.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
عزیزم چقد شمامهربونی راستش موضوع اینه که منو همسرم دیوانه وار عاشق دوقلوییم بینهایت و همه مشکلا و هز ...

عزیزم انشالله که به آرزوتون میرسین.... 

عزیزم خوب کلا روال کار اینطوره که شما و همسرتون اولش یه چکاپ کلی میشین و سونو و.... 

بعد بر اساس نتایج هورمونی شما فرایند تحریک تخمدان تون شروع میشه.... 

تخمکاهتونو طی به عمل ساده و تحت بیهوشی سبک میگیرن..... 

بعد از همسرتونم اسپرم میگیرن و لقاح میدن.... 

حالا که جنینا تشکیل شدن چون تعیین جنسیتم میخوایین میره پروسه تعیین جنسیت.... 

اگه جنین مطلوب داشته باشین از اونا براتون انتقال داده میشه.... 

اما در کل اینکه چند تاش بگیره دیگه واقعا نمیشه چیزی گفت..... 

چون خیلیا مون بیشتر از یکی انتقال دادن برامون اما مثلا یکی گرفته و بودن کسایی که مثلا 2 تا انتقال دادن اما 3 تا شده باشه!!!! 

یعنی یکی از جنینا تبدیل به دوقلوی همسان سده باشه..... 

یعنی دیگه واقعا این قسمتش دست شما با دکترت نیست.... 

و اما در مورد بالا بردن شانستون..... 

اولا تغذیه سالم..... 

تغذیه متناسب با طبع و مزاجتون بدون تقلید کورکورانه از تقلید هیچ کسی.... 

اگه همسرتون طبعش گرمه گرمی زیادی براشون خوب نیست کلا رعایت اعتدال خصوصا برا همسرتون بهترین راهه... 

شمام اگه طبعتون گرمه همون اعتدال خوله اما اگه طبعتون یا رحمتون سرده گرم کردنش با تغذیه درست براتون خوبه چون رحم گرم باشه (نه تنور!!! ) برای پذیرش جنین شانسش بالاتر میره!!! 

کلا سعی کنین نه از اون ور بوم بیفتیم نه این ورش.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم چقد شمامهربونی راستش موضوع اینه که منو همسرم دیوانه وار عاشق دوقلوییم بینهایت و همه مشکلا و هز ...

ورزش خوبه اما ورزش زیاد برا همسرتون خوب نیست کلا کاری که باعث گرم شدن ب ی ض ه ها بشه خوب نیست براشون..... 

سونا و جکوزی و دوش داغ و... 

شلوار و لباس زیر تنگ... 

اینا هیچ کدوم براشون خوب نیست..... 

کلا شستشو با آب سرد برای ب ی ض ه ها خوبه.... 

میوه و سبزیجات و پروتئین و کلا تغذیه سالم برا هر دوتون خوبه..... 

روزی حداقل 2-3 لیتر آب.... 

بازم چیزی به ذهنم برسه میگم اما بازم سوال خاصی بود بپرسین در حد توانمون در خدمتیم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اخه من هیچ مشکلی ندارم از بابت این موضوع ممکنه تاثیرمثبت داشته باشه و هرتعداد ک انتقال بده بگیره درس ...

به هیچ وجه در مورد تعداد نمیتونین مطمئن بشین.... 

آناجون عزیزم من بیبی چک هم زدم منفی بود آخه ۷ ام ماه پیش زدم ۱۶ هم پریود شدم این ماه نشدم 

عزیزم طبیعیه خوب سیستمت رو مهار کرده حالا بدن با بدن فرق داره.... 

نگران نباش.... 

عزیزم انشالله که به آرزوتون میرسین....  عزیزم خوب کلا روال کار اینطوره که شما و همسرتون اول ...

چطور بفهمم طبع و مزاجم سرده یا گرم یاهمینطورطبع و مزاج همسرم... و اینکه باز چطوربفهمم طبع رحمم گرمه یاسرد؟؟؟؟؟؟؟

خداجون شکرت🙏
دکترتون کی بود؟  ببین من کلا سابقه ام رو بگم برات بهم کمک کن، چون میخوام در کنار نصر یه دکتر د ...

عزیزم همسرتون کامل بررسی شدن؟ 

آز اسپرم تو مرکز ناباروری؟ 

کاریو تایپ دادین هر دو تون؟ 

خوب اینکه با اولین اقدام باردار میشی دال بر سالم بودن همسرتون نیست عزیزم!!!! 

من مورد دیدم با اولین اقدام باردار شدن اما بعدا معلوم شده مشکل اسپرم داشتن.... 

حالا نمیگم شمام مشکل ندارین نه..... 

منظورم اینه استدلالتون میتونه درست نباشه!!! 

من جای شما باشم یه بررسی کامل انجام میدم.... 

ایمنی انعقادی کاریوتایپ دی اف آی برای همسرتون و.... 

من خودم زیر نظر ط ر ا ز ی بودم..... 

کلا دکتر بروزیه.... 

لااقل من باهاش رابطه خوبی داشتم.... 

زیر نظر ت و ک ل ی ها هم بودم! 

را حله و مر یم تو کلی! 

آنکولوژ و ایمونولوژ هستن.... 

عزیزم همسرتون کامل بررسی شدن؟  آز اسپرم تو مرکز ناباروری؟  کاریو تایپ دادین هر دو تون؟&n ...

بله از اسپرم شوهرم عالی، dfiعددش ۱۱، کاریوتایپ هردو سالم، فقط مونده این ایمنی لعنتی،البته دکار نصر گفته پوچ پیش میاد و بزار به حساب بدشانسیت و شانست رو باز امتحان کن، ولی چون فقط یه نی دیگه دارم میترسم 

خواهش