2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
خدا کنه منم اینبار باردار بشم 

ان شاالله حتما عزیزم فقط توکلت بخدا باشه ، حدیث کسا رو مداومت داشته باشین برای خوندنش خیلی تاثیر داره 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
ان شاالله حتما عزیزم فقط توکلت بخدا باشه ، حدیث کسا رو مداومت داشته باشین برای خوندنش خیلی تاثیر دار ...

درست نتونستم بخونم نوشته آمپول میکرو رلین 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم، اره واقعا همه چیز رو با استرس میخوریم، بعد نمیدونم چرا وزارت بهداشت کارت واکسن بچه ها رو ...

سلام خانمی در مورد اون واکسن سرچ کردم ولی فقط به این نتیجه رسیدم متخصص اطفال باید نظر بده

این واکسن برای جلوگیری از پنومونی هست که توسط باکتری پنوموکوک ایجاد میشه و نگران تایمش هم نباش کلی فرصت داری

سلام خانمی در مورد اون واکسن سرچ کردم ولی فقط به این نتیجه رسیدم متخصص اطفال باید نظر بده این واکسن ...

سلام زینبی جون گل پسرت خوبه 

میگم دکتر به من گفت ال دی بخورم ۲۱ قاعدگیمم نصف آمپول میکرولین بزنم برای چی هست این ؟

درست نتونستم بخونم نوشته آمپول میکرو رلین 

اره عزیزم همونه ، واسه من زولادکس بود ، اینا یه نوع دارو هستن کارشونم مهار تخمدانهاست ،یجور یائسگی موقت داره ، من اونموقع خیلی نگران بودم که زینبی جان دقیق توضیح دادن خیالم راحت شد ، فکر کنم اثرش خیلی خوب بود 

اره عزیزم همونه ، واسه من زولادکس بود ، اینا یه نوع دارو هستن کارشونم مهار تخمدانهاست ،یجور یائسگی م ...

ااا جدی خوب خداروشکر منم به دکتر گفتم اندفعه دوتا انتقال بدم موافق بود ماهه پیش ۱۸ پری شدم ایشالا فردا پری بشم که برنامم بهم نریزه

ااا جدی خوب خداروشکر منم به دکتر گفتم اندفعه دوتا انتقال بدم موافق بود ماهه پیش ۱۸ پری شدم ایشالا فر ...

ان شاالله که بزودی پسرای خوشگلت میان بغلت 😘😘😘

نه خوب عزیزم تعارف نداریم که من آخرین زایمانم 97 بوده یعنی درمانم برمیگرده به سال 93-94.... تقریبا ...

عااااالللیییی....مرسی از وقتی که برام گذاااشششتتتیییدددد

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
ان شاالله که بزودی پسرای خوشگلت میان بغلت 😘😘😘

مرسی عزیزم امیدوارم 

گفت برو برای انتقال برگه امضاع کنم نوشته بود دوتا جنین ۴ روزه یکیشaیکیشab

سلام عزیزم دوباره سیکل لانگ انتقال برات در نظر گرفته، فکر کنم همون دیفرلین باشه

اره گفتم میشه نخورم گفت باید دوهفته یه آمپول تو بازوت بزنی منم گفتم وای سخته بعد گفتم هرطور شما صلاح می دونین گفت اذیت میشی ال دی می خوری گفتم نه گفت پس بخور اونطوری سخته 

چرا سیکل لانگ در نظر میگیره؟

سلام زینبی جون گل پسرت خوبه  میگم دکتر به من گفت ال دی بخورم ۲۱ قاعدگیمم نصف آمپول میکرولین بز ...

آمپول میکرورلین  ( تریپتورلین) سبب مهار تولید هورمون­های جنسی می­شود. بنابراین، برای متوقف کردن روند فعالیت غدد جنسی، مانند تخمدان و بیضه به کار می­رود.

موارد کاربرد امپول میکرورلین:

درمان بلوغ زودرس در کودکان و نوجوانان
درمان هیپرآندروژنیسم و نئوپلاسم بدخیم پروستات
درمان آندومتریوز برای کاهش درد و جلوگیری از گسترش بیماری
درمان برخی موارد فیبروم
درمان برخی بیماری­های پستان
درمان کمک­ باروری

می باشد.

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام به همگی من رفتم امروز دکتر و گفتم میشه ال دی نخورم گفت میشه فقط باید دو هفته یه امپول بزنی تو ب ...

آخ راست میگه سیکلش سخت بود بااینکه کوتاه بود.من هرروزصبح که داشتم میرفتم سرکار اول صبح خودم یه آمپول تو بازوم میزدم بعدمیرفتم سرکار.جاش یه کم سفت میشد ودرد میگرفت.

توسیکل بلند دیگه آمپولی بجز همون میکرورلین نداریم؟