2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
عزیزم احتمالا یه کم هورمونات به هم ریختن نگران نباش....  تست بارداری دادی؟  شاید مامان ش ...

بعدش اینکه من همشه لکه بینی رودارم ولی بعدخونریزیم شروع میشه،،اینماه نه معلوم بود لکه بینیه نه پریودی؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم ذخیره تخمدان من ۳ هست.خوبه یا نه

عزیزم ذخیره 3 ذخیره خوبیه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا دکتر همسر منم گیلانی بود تو رویان هرچی میگفتیم میکرو بنویس من وهمسرم سنمون داره میره بالا میگ ...

عزیزم شما دراخر کدوم مرکز میکرو کردین وپیش کدوم دکتر؟بامورفو ودی اف ای چند؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
نه عزیزم من این واکسنو.نزدم.اسمشم.نشنیدم.براچی هس اصلا؟  اخی عزیزم پسرت حساسیت ب پروتئین گاوی ...

اره متاسفانه حساسیت نشون داده بود، من از یه ماهگیش لب به لبنیات گاوی نزدم و پدرم دراومد😁 حالا الان احساس میکنم که رفع شده باشه  یا خیلی کم شده باشه حساسیتش، چون یکم پنیر خوردم ولی تغییری حس نکردم، حالا میخوام ماست و شیر هم بخورم، از اون ورم با این وضعیت کرونا نمیشه با خیال راحت دکتر رفت... 

والا منم نشنیده بودم رفتم یه دکتری وقتی پسرم 4 ماهه بود گفت یه واکسنیه که اضافه بر واکسنای دیگس و تقویت سیستم ایمنی و جلوگیری از عفونت گوش و اینا، حالا نمیدونم چه کنم

من امپرازول میدادم خیلی تاثیرش خوب بود براپسرم ولی تاحدود 5ماهگی بسختی بهش دادم..چون بچم. خیلی سخت م ...

منم نکسیوم میدم، الان خیلی بهتره، حالا خودم سرخود یکم دوزش رو کم کردم، میخوام آخر ماه برم دکتر، میترسم یهو قطع کنم قرصای معده رو 

سلام انا جون خیلیییی خوشحالم بازم اینجایید وجواب میدید راستش یه سه ماه ونیمه انا جون من مرتب پودر ا ...

عزیزم من تو بارداریم خونریزی داشتم چه برسه به لک بینی.... 

هیچی غیر ممکن نیست.... 

به نظر من همیشه وقتی نظم پریود به هم بریزه اولین کار باید تست بارداری باشه.... 

بودن کسایی که حتی برا بارداری طبیعی تو دوران بارداری موقع پریودی لک بینی داشته باشن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ان شاالله که باردار باشی ، لطفا خبر بارداری رو بهم بده خوشحال میشم

ممنونم

ایشالا

برام دعا کن

دو بارivf کردم نشد

یه بارiui کردم نشد

دیگه شوهرم نمیاد و همکاری نمیکنه

دیگه گفت فقط طبیعی

دیگه امیدم به این طبیعیه

پریود نشدم ولی اصلا هیچ علایمی هم ندارم

بی بی چک که روز ۳۰ پری زدم منفی شد

حالا صبر میکنم دو روز دیگه باز بی بی میزنم

راستی عزیزم یه سوال در مورد همسرت....  کجا آزمایش دادن مرکز ناباروری یا آزمایشگاه‌های معمولی؟& ...

آزمایشگاه دانش . ۲۲ اردیبهشت وقت گرفتم رویان گفتن اون روز خودشون دوباره تست اسپرم میگیرن ازش.

سلام دوستان وقت بخیر  من قبل ازدواج رفتم چکاپ . سونو گفت تنبلی تخمدان داری و دکتر هم تایید کرد ...

عزیزم ذخیره تخمدان ۱۶ یعنی تنبلی تخمدان 

ایشالا که طبیعی مامان بشی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
لیانا جونم خیلی ازتون ممنونم که پاسخ دادین ممنون از دعای قشنگتون. بهترینا رو براتون آرزو دارم

ممنون مهربونم❤️❤️ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم ببین ذخیره بالا یه خوبیایی داره یه بدیهایی اما تو فقط +هاشو ببین..... ذخیره بالا که داشته باش ...

پس من از فردا روزی دوتا سفیده تخم مرغ میخورم زرده اش رو نباید مصرف کنم؟

رژیم پروتئین رو باید از اینترنت بگیرم یا به دکتر تغذیه مراجعه کنم؟ 

باشگاه هم که نمیشه رفت از فردا میرم پیاده روی قدم ۱۶۰ هستش وزنم ۶۶

عزیزم لطفا دقیقا بفرمایید کدام از این موارد مشکل شماست؟؟

۰۰۰ پریودی نامنظم؟

۰۰۰ یائسگی زودرس

۰۰۰ کم یا زیاد بودن مقدار پریودی

۰۰۰ لکه بینی

۰۰۰ کیست و فیبروم تخمدان؟

۰۰۰ کیست و فیبروم سینه؟

۰۰۰ تنبلی تخمدان

۰۰۰ تخمدان پلی کیستیک؟

۰۰۰ عفونت؟

۰۰۰ فولیکول کوچک و یا نداشتن تخمک?

۰۰۰ آیا قصد بارداری دارید?

دوستان من خیلی وقت نمی کنم تو نی نی سایت بیام. لطفا اگر مشاوره رایگان  خواستید در تل گ رام و واتس اپ پیام بدید هم راهنماییتون کنم و هم پیام خانمهایی که جواب گرفتن رو براتون بفرستم اطلاعاتتون زیاد بشه.

۰۹۱۷۴۴۴۴۲۶۱