2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
ازدکترم سوال کردم گفت نخور .مرسی 

آهان پس دیگه دوره درمان کامل شده. منظورم این بود اگه تا آخر قراره بخوری نگران نباش. انشالله به سلامتی زایمان بکنی. 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان وقت بخیر 

من قبل ازدواج رفتم چکاپ . سونو گفت تنبلی تخمدان داری و دکتر هم تایید کرد.درحالیکه ۶ ماه پیشش اصلا چنین مشکلی نبود ، دوسال افتادم پی درمان تا خداروشکر توی سونو پاییز ۹۸ گفتن که دیگه نمای تنبلی تخمدان ندارم.

از تیر ۹۸ تو اقدام هستم.به درخواست خودم‌ عکس رنگی رحم انداختم خداروشکر خوب بود. آز همسرم هم خداروشکر خوب بود مورفولوژی ۵۵ و درصد تحرکش هم در مجموع خوب بود فقط دارو دادن بابت تقویت.

اسفند رفتم دکتر گفتم میخوام ivf کنم نذاشت گفت زوده و این خط آخر درمانه و روحیت خراب میشه. گفت تا تیر ۹۹ که میشه یک سال ، اقدام کن بعد ۳ بار iui , اگر نشد برو ivf.

ماهم قبول کردیم.

۱۹ فروردین قرار بود پریود بشم نشدم تا اینکه رفتم آز بارداری بدم که اگر نیستم ، دکتر بهم آمپول بده پریود بشم.

باردار نبودم اما تو آزمایشات فهمیدم ذخیره تخمدانم ۱۶ هستش و دکتر گفت به طرز معناداری خیلی بده. همین الان برو رویان و فریز کن تخمکتو. گفت iui هم بی نتیجه اس . وقت هدر نده

۲۲ اردیبهش وقت گرفتم از رویان و توکلم به خداست.

فقط به هرکی میگم ذخیره تخمدانم ۱۶ هستش میگه خوبه چرا دکتر اونطوری گفته

خب خدا رو شکرررر، واقعا رفلاکس سخته، بچه اذیت میشه، بعد اینکه چون پسر من موقعی که من لبنیات میخوردم ...

نه عزیزم من این واکسنو.نزدم.اسمشم.نشنیدم.براچی هس اصلا؟

اخی عزیزم پسرت حساسیت ب پروتئین گاوی داره ک ب لبنیات حساسه؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
راستی دارو ام برای رفلاکس پسرت میدادی؟ 

من امپرازول میدادم خیلی تاثیرش خوب بود براپسرم ولی تاحدود 5ماهگی بسختی بهش دادم..چون بچم. خیلی سخت میخورد وهروقت بهش میدادم عق میزد اعصابم.خردمیشد براش

منم دیدم رفلاکسش بهتره بهش ندادم دیگه. چون میگن غذاخوربشن رفلاکس تقریباخیلی  بهتر میشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستان وقت بخیر  من قبل ازدواج رفتم چکاپ . سونو گفت تنبلی تخمدان داری و دکتر هم تایید کرد ...

متأسفانه ذخیره خیلی بالا نشون دهنده تنبلی تخمدان هست. منم مثل شما بودم. عدد دقیقش رو یادم‌ نیست البته ولی خب بالا بود خیلی...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

سلام بچها خوبید؟میگم من ۱۰/۱۲/۹۸ پریودشدم دهم عید حالا یه چند روز اینور اونورشو باید میشدم ولی یادم نیست ببینم پریود شدم یا نه اخه من تاریخ همه پریودیهامو مینویسم ولی این ماه یادم رفت با برج۲که اولش تا دوسه روز لکه بینی داشتم وتموم،تا دهم که دوباره لکه بینیم شروع شد البته وقتی راه میرفتم یا کار میکردم میومد امروز که دیگه پاک شدم ورفتم حموم،،حالا بنظرتون علتش چی میتونه باشه،،توروخدا راهنمایی کنیدممنون

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام دوستان وقت بخیر  من قبل ازدواج رفتم چکاپ . سونو گفت تنبلی تخمدان داری و دکتر هم تایید کرد ...

ذخیره تخمدان بالا نشانه پلکیستیک هست نگران نباش ذخیره بالا بهتره پایینه به نظر من صد البته که نرمالش خوبه ولی ذخیره های بالا به داروهای محرک تخمک گذاری سریع جواب میدن و تعداد تخمک زیادی میتونن ازتون بگیرن همسرتون هم که خوبه یه کلی جنین تشکیل میشه 

تو این چند ماه دکتر بهت لتروزل ، کلومفین و متفورمین نداد ؟ احتمال داره شوهرت اوکیه با این داروها باردار بشی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ذخیره تخمدان بالا نشانه پلکیستیک هست نگران نباش ذخیره بالا بهتره پایینه به نظر من صد البته که نرمالش ...

سلام عزیزم مرسی که وقت گذاشتی و پاسخ دادی. والا از تیرماه ۹۸ که تو اقدام هستم، تو هر سیکل دارو میخورم تخمک هم دارم تا ۲۷ هم رسیده تخمک هام. اما باردار نشدم