2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045619 بازدید | 684476 پست
من رژیم گرفتم ولی رژیم اصولی و تو رژیمش روزی نیم ساعت پیاده روی باید بکنی که می کنم خوبه بنظرتون؟

ماهک جان منم ایندفعه قبل انتقالم باشگاه میرفتم ،یکماه روزی چهل دقیقه ورزش میکردم ،به نظر خودم خیلی تاثیر داشت

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
ماهک جان منم ایندفعه قبل انتقالم باشگاه میرفتم ،یکماه روزی چهل دقیقه ورزش میکردم ،به نظر خودم خیلی ت ...

جدی منم ۲کیلو و خورده ای کم کردم تا اون موقع که بخوام انتقال بدمم باز میام پایین ایشالا انتقالم اگه دکتر ال دی نده تو خرداد میشه نمی دونم چیکار دیگه باید بکنم تا اون موقع

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهک جان منم ایندفعه قبل انتقالم باشگاه میرفتم ،یکماه روزی چهل دقیقه ورزش میکردم ،به نظر خودم خیلی ت ...

چندمین انتقالت مثبت شدی ؟ چندتا گذاشتی؟

جدی منم ۲کیلو و خورده ای کم کردم تا اون موقع که بخوام انتقال بدمم باز میام پایین ایشالا انتقالم اگه ...

من حدود چهار پنج کیلو کم کردم ،بنظرم رحم گرم میشه خیلی تاثیر داره ، یه کار دیگه که انجام دادم تقریبا هر شب رحممو با سیاهدونه چرب میکردم و یه هفته قبل انتقال یه معجونی بود هر شب میبستم به کمرم  

من حدود چهار پنج کیلو کم کردم ،بنظرم رحم گرم میشه خیلی تاثیر داره ، یه کار دیگه که انجام دادم تقریبا ...

چه معجونی یعنی از دوم مری که میرم سیاه دونه بمالم به رحمم؟

چه معجونی یعنی از دوم مری که میرم سیاه دونه بمالم به رحمم؟

بستگی داره رحمتون سرد باشه یا گرم ، من میدونستم رحمم سرد 

عزیزمم اشکالی نداره از کجا فهمیدی؟

واسه سونو قلب که رفتم ،یکیشون ۸ هفته بود و صدای قلبشو شنیدم خداروشکر ،اون یکی ۶ هفته و یکروز ، دکترم گفت ده روز بعد دوباره برو که رفتم اون یکی ۹ هفته بود ولی اون قل همون ۶ هفته و یکروز مونده بود 

واسه سونو قلب که رفتم ،یکیشون ۸ هفته بود و صدای قلبشو شنیدم خداروشکر ،اون یکی ۶ هفته و یکروز ، دکترم ...

اخهههه خدا اون نی نی ناز و سلامت بزار بغلت ایشالا دومیم طبیعی زودی بیاد تو دلت