2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام  بچه ها  ازمایش ایمنی و انعقادی  و  تو روز خاصی از پریودی   باید ...

نه، روز خاصی نداره. من همون روزی که دکتر برام نوشت گفت همین الان برو بده.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

سلام دوستان.من یه سوال داشتم.من ای وی اف کردم و میخام برم برا انتقال.ماه قبل میخاستم طبیعی امتحان کنم کپسول اوبووست و یه قرص دیگه ب اسم فمیبیون ک تقویتی هست برای تخمک گذاری خوردم ولی پریود شدم میخاستم ببینم این ماه ک پریودشدم اشکال نداره برم برا انتقال چون این داروها رو خوردم یابزارم ماه بعدی برم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا!!! اصلا نمیدونستم ایشالا که توام بشی بیشتر سعی کن پونه بخوری پونه عفونتو از بدن خارج میکنی ...

ایشالا...دکتر بهم گفت عنبرنسارا ظاهرا خوب میکنه دراصل چسبندگی میاره

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

سلام مامانها....من ازتون مشورت میخام ممنون که راهنمایی میکنید ...چرا دکترها اینقدر نظراتشون متفاوته؟من با شرایط اسپرم تعداد ۴۵میلیون وحرکت ۳۰ومورفو یک ودی اف ای ۲۷...بعضی پزشکای شیراز گفتن فقططط میکرو ...دیروز رفتم دکتر زنان که قدیمی وباسابقه هست میگه چرا میکرو ...میگم مورفو یک هست میگه مورفو مهم نیست بیا دارو تحریک تخمدان بهت بدم باردار شی اگرم نشدی ای یو ای کن اعتقادی به دی اف ای هم نداشت

دکتر پولکی هم نیست نظرش این بود 

بنظر شما منکه یکساله اقدامم و۲۸سالمه الان مستقیم میکرو کنم .....یابرم تحت نظر دکتر؟اخه وقتی اسپرم ضعیفه تحریک تخمدان اشتباه

قرار بود بیایم تهران میکرو کنیم که کرونا اومد حالاشوهرم ازوقتی دکتر زنان اینو گفته میگه تهران نمیام بریم زیرنظر این

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
ایشالا...دکتر بهم گفت عنبرنسارا ظاهرا خوب میکنه دراصل چسبندگی میاره

فکر نکنم چسبندگی بیاره

کلی پونه خیلی عالیه

روزی یکی و دولیوان بخور

من گاهی میخورم 

هیچ وقت عفونت نداشتم

سلام مامانها....من ازتون مشورت میخام ممنون که راهنمایی میکنید ...چرا دکترها اینقدر نظراتشون متفاوته؟ ...

سلام عزیزم نمیخوام ناامیدت کنم ولی لازم دوستم تجربه خودم رو بگم من و شوهرم هیچ مشکلی نداشتیم و با حرف همین دکترا که نیازی به میکرو نیس وقتی همه چی نرماله و غیره بیخودی ۵ سالی وقت تلف کردم. البته از طرفی هم به دکترا و خودم حق میدم که چند سال با دارو تقویتی امتحان کردم چون ته دل آدم دوس داره طبیعی باردار شه.

سلام خانما ميگم تو اين شرايط كرونا دكترا انتقال ميدن؟؟ من ماه پيش ال دي خوردم الان روز سوم پريودي ...

اره عزیزممم انتقال میدن پیج اینیستا ابن سینا یه پست گداشته برای این دوره خیلی خیالم راحت شد

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ای جااااااانم 😍 😍 😍  خیلی مراقب خودتون باش

من این ماه اووبوست خوردم با فمیبیون میخاستم طبیعی امتحان کنم.ولی پریود شدم میخاستم ببینم این برج اینارو خوردم برم انتقال یا نباید برم بزارم برج دیگه برم.و اینکه به نظرت الان برم بهتره یا اینکه روزه هاموبگیرم برج بعد برم.و دیگه اینکه چرا بعضیا قبل انتقال قرص ال دی میخورن تاثیر داره

بچه ها خواهش میکنم هرکی هرچی اطلاعات داره بهم بگه من دوباره این ماه انتقال دارم همه کاریم قبلا کردم و نشدم مشکل خاصی هم ندارم.تاحالا پی ار پی کردم سرم ای وی ای جی زدم.قرص پردنیزولون خوردم.انوکساپارین زدم.هپارین قبلا زدم.متفورمین مرتب میخورم.چیکار باید بکنم.ای وی اف اولم ۱۳ جنین بود ک نشدم یبارش شد ک سقط شد قلب تشکیل نشد.الانم دوباره میکرو کردم ده تا جنین شد یبار انتقال دادم ومنفی الان بار دوممه