2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست

سلام به همه

من امروز زنگ‌زدم مرکز و گفتن از اول خرداد باز میکنیم، خواستم بپرسم که میشه اعتماد کرد و رفت؟ خیلی میترسم ،اصلا چجوری میخوان میکرو رو انجام بدن ،هر دو روز باید بری برای معاینه و جاشم خیلی تنگ و خفه هست و پر از خانوم .

نمیدونم چیکار کنم

از یه طرف باید برم برای آی وی اف و خیلی دلم بچه میخواد از یه طرف دیگه میترسم کرونا نگیرم

سارا جون رفتی نیکان لطفاً بیا اینجا بگو چجوری بود. منم میخوام برم اونجا برای زایمان.

سلام عزیزم.من دیروز رفتم نیکان.بیمارستان خوب و تمیزی بود.فقط یکم لابیش شلوغ بود که اونم فکرکنم به خاطر این بود که بعدازظهر بود و یه سری داشتن کارای ترخیصو میکردن .اول که وارد میشدی با تب سنج کنترل میکردن و بعد راه میدادن تو..کرونایی بستری نداشت.هرکس تو اورژانس  تو بخش خاکستری تستش مثبت میشد میفرستادن نیکان غرب برای بستری.نیکان شرق بستری نمیکردن..

دیگه اینکه گفت هزینه سزارین ۷ تومن.تست کرونا هم میگیرن قبل پذیرش حدود ۶۰۰ هزینه شه

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سارا جون رفتی نیکان لطفاً بیا اینجا بگو چجوری بود. منم میخوام برم اونجا برای زایمان.

راستی اینم هزینه اتلیه شه.

فقط حیف یادم رفت هزینه اتاق وی ای پی رو بپرسم.😕  دو هفته دیگه باز میخام برم.میپرسم میگم 

سلام به همه من امروز زنگ‌زدم مرکز و گفتن از اول خرداد باز میکنیم، خواستم بپرسم که میشه اعتماد کرد و ...

والا اینطور که میگن تا واکسنشو درست نکنن همینه اوضاع.حالا ان شاء الله که تا خرداد ماه کمتر میشه عزیزم.

والا اینطور که میگن تا واکسنشو درست نکنن همینه اوضاع.حالا ان شاء الله که تا خرداد ماه کمتر میشه عزیز ...

چطورییی ننه جان خوبیییی 😍حالت تهوعت خوب شد؟

ای جاننممم کم مونده کاکلی رو بغل بگیری ان شالله بخیرخوشی بارت رو زمین بذاری🙏🏻🌹😍❤️

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام عزیزم خدا رو شکر خوبیم والا من اون موقع هم حلقه میزدم هم پیاده روی داشتم زیاد تاثیر پیاده روی ...

سلام زنگ زدم به مرکزم گفت میتونم قرص پروژسترون مصرف کنم و حتما باید قبل انتقال ی دوره قرص ال دی بخورم دیگه باید تا برج ۴ صبرکنم برای انتقالم 😭ا

خیالت راحت گلم، رویان دیگه اینکاره بودن که تجویز میکردن اغلب دکترهای بیرون چون فیلد ناباروری کار نک ...

زينب جون اين دكتر جديدم هم ميگه شياف مشكلي نداره ميگه آمپول پروژسترون ٥٠ بعد از هفته ١٢ نبايد ميزدم

واقعا چه فرقي بينشون هست؟ مگه جفتشون پروژسترون نيست؟ تازه آمپولا كه دوزشون كمتر از شيافه

اصلا نميفهمم

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
عزیزم احتمالش هست ولی کمه چون منم مثل شما بودم ولی هماتوم نبود  اگر هم هماتوم باشه چاره کار ای ...

خیلی ممنون از راهنماییت عزیزم حتما اینکارو انجام میدم🌷

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
@هومت   کجایییییییییی نننه جان ؟؟؟؟؟

سلام

هیچی😕😕

نینی ما انگار قصد اومدن نداره. هفته ۴۰ هم چهارشنبه تموم میشه😞

دلم نمیخاد سزارین بشم. دکتر گفت هفته ۴۱ دیگه سز میشی😔

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام هیچی😕😕 نینی ما انگار قصد اومدن نداره. هفته ۴۰ هم چهارشنبه تموم میشه😞 دلم نمیخاد سزارین بش ...

قدیمیااا میگن نه ماه و نه روز و نه ساعت زمان بارداری هست و واسه طبیعی این زمان باید طی بشه حالا  درست یا غلط بودنشو نمیدونم ولی زیاد شنیدم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
چطورییی ننه جان خوبیییی 😍حالت تهوعت خوب شد؟ ای جاننممم کم مونده کاکلی رو بغل بگیری ان شالله بخیرخو ...

مرسی عزیزدلم از دعای خیرت. والا دیگه روم نمیشه بیام بگم که حالم هنوز خرابه.کلا از قیافه افتادم انقدر که سختی کشیدم.. التماس دعا مامان کوچولو..از طرف من دستای کوچولوی دخترگلتو ببوس 😍😍😍😍