2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045686 بازدید | 684477 پست
عزیزم لیانا جون راست میگه.برو یه دکتردیگه ببینه.ای بابا.اعصابم خورد شد برات 

اخه الان پیش کی برم ؟؟؟

دکتر خوب سراغ دارید دست به تبحر 

تازه اگه منو قبول کنه ،بعدشم داستانی بشه دکترم میگه چون یکی دیگه دست زد اینجوری شده ، ذاتشون عوضیه بخدا خیلی خیلی ناراحتم 😞😞😞😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم تا وقتی تحت نظر پزشک هستی با خیال راحت بزن یه نکته هم به ذهنم رسید بگم، بعد از زایمان هم ...

آخه زينب جون نظر دكترا وقتي باهم فرق ميكنه آدم گيج ميشه اكثرا ميگن نبايد ميزدي ولي رويان ميداد و من اون موقع تخت نظر رويان بودم ديگه نميدونم واقعا كي داره درست ميگه

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
اخه الان پیش کی برم ؟؟؟ دکتر خوب سراغ دارید دست به تبحر  تازه اگه منو قبول کنه ،بعدشم داستانی ...

عزیزم از دوستم پرسیدم واسه خواهرش همین اتفاق افتاده بود بعد چند تا دکتر رفته بود که گفته بودن بدنت به این نخ ها واکنش نشون داده ربطی به دکتر نداره بعد شکمش رو فشار دادن که خون مرده ها خارج بشه بعد گفته بودن میری خونه همسرت فشار بده هروز که خون مرده داخل نمونه ولی بهش کرم و دارو داده فقط چون واسه دوسال پیش این یادش نیست داروهاش چی بوده فقط بعد ۸ماه خوب شده شکمش بعدم دکتره گفته هر وقت خواستی عمل جراحی کنی بگو به این نخ ها حساسیت داری فکر کنم واسه شما هم همینطور بوده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم چطوری؟دیگه اقدام برا بارداری نکردی خواهر؟

سلام ثمین جون  خوبی عزیز دلم کم پیدایی چرا از اسفند دارم اقدام میکنم فقط بعد زایمان یه مقدار پریودم عقب جلو شده 

خودت چکارا میکنی اقدام داری ؟ همش به یادتم ایشالا طبیعی مامان بشی همیشه سر نماز اسمتو میبرم خدا دلتو شاد کنه 🌷

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم خوبی؟گاهی اوقات میام میخونم و میرم چطوری؟در چه حالی؟

قربونت برم عزیزم.یهو یادت افتادم خواستم حالتو بپرسم انشالله همیشه خوب و خوش باشی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام ثمین جون  خوبی عزیز دلم کم پیدایی چرا از اسفند دارم اقدام میکنم فقط بعد زایمان یه مقد ...

لیانا جون نی نی داری؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
نه گلم هیچ اشکالی نداره منم میزدم خیلی زیاد، البته شنیدم چسبندگی میاره ولی هر چی سرچ کردم دیدم این ح ...

سلام خوب هستید نی نی گلتون خوبه تاثیر هم داشت حلقه زدن براتون ؟

دیروز مرکزی که میرم اطلاع دادن که از ۱۳ اردیبهشت شروع به کار میکنن من ۲۱ فروردین پریود شدم اونم با قرص ال دی چون نمیدونستم مرکز کی باز میشه دیگه این سری قرص نخوردم چون دوره هام طولانیه میتونم قرص پروژسترون بخورم تا پریود بشم بعد اینکه اگه پریود شدم باید حتما قرص ال دی بخورم یا نه میتونم قرصای استرادیول که برا انتقال بهم دادن رو استفاده کنم ..؟؟

۳۶  بود  شد ۲۷

خوبی عزیزم من با مشاور مرکز مام آنلاین صحبت کردم وضعیتمو بهش گفتم باهام حرف زدن گفتن باید آزمایشای ایمنی انعقادی بدید که حتما دکتر نصر برای  شما مینویسن البته من قبلا تو شمال انجام دادم چون اینجا خانوما گفته بودن قبل میکرو انجام دادم  ولی دکترم حتی نگاهم بهش ننداخت حالا اگه اونجا برام نوشتن دوباره انجام میدم شاید اونجا دقیقتر هم باشه گفتم بهتون بگم پس دکتر نصر اهمیت میدن به ایمتی انعقادی چون اینجا شنیدم نمی دونم از کی که به این چیزا اهمیت نمیده که تعجب کردم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خوبی عزیزم من با مشاور مرکز مام آنلاین صحبت کردم وضعیتمو بهش گفتم باهام حرف زدن گفتن باید آزمایشای ا ...

سلام  بهار جون   اره  من گفتم   اهمیت نمیده   چون شنیدم  از بقیه  میگم  شاید سدم ای وی جی نمیده شاید  نمیدونم   واقعا  حالا رفتی بهم خبر بده   ..بعد اینکه   ازمایش و برو ازمایشگاه  بهار تهران   بده   دقیقه  من اونجا  دادم..  اصلا به ازمایشگاهای  شهر خودت اعتماد نکن  موفق باشی     عزیز      

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
خوبی عزیزم من با مشاور مرکز مام آنلاین صحبت کردم وضعیتمو بهش گفتم باهام حرف زدن گفتن باید آزمایشای ا ...

بهار میخای مام انجام بدی میکرو  یا  بهمن

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
سلام دوستان به نظرتون بیمارستان صارم بهتره یا نیکان واسه زایمان؟؟

نیکان که خیلی خوبه 

من صارم زایمان کردم ولی خیلی سال پیش اون موقع عالی بود ولی الان فک کنم نیکان بهتره

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اخه الان پیش کی برم ؟؟؟ دکتر خوب سراغ دارید دست به تبحر  تازه اگه منو قبول کنه ،بعدشم داستانی ...

دکتر من مهرنوش امیری.تو کلینیک نیکان.ولی نمیدونم کارش چطوره..

تازگی ها خیلی ها رو میشنوم که اینطوری میشن بعد سزارین.یکی از هم گروهیام تو یه شهر دیگه که بخیه هاش باز شده قراره دوباره بره بخیه کنه بنده خدا..زودتر یه دکتر پیدا کن برو بهت دارو بده ؛با دارو رفعش کنه برات

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚