2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046030 بازدید | 684497 پست
از همه مهمتر شوهره باید اسپرمش نرمال باشه عزیزم باید شوهرت دی اف آی بیاره پایین باید مکمل بخوره حالا ...

اره دیگه تاالان متوجه نشده بودن که شوهرم مشکل داره،دکتررزاقی بهم گف وقتی اسپرم ضعیفه جنین یاتشکیل نمیشه یابشه بعداگرم بگیره سقط میشه،

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بخیه ام جذبی بود و هیچ پمادی نداشتم، گفت از بیمارستان مرخص شدی برو حمام و سه روز بعد هم چسب ضد ...

سلام زینبی جون

خوبی؟گل پسرت خوبه؟

میگم من دیروز رفتم سونو.دورشکم نی نی ده روز کمتر بود نسبت به بقیه فاکتورها.وزنش ۱۵۰۰ بود تو هفته سی .خیلی کمه؟چیکارکنم؟😢

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خانمی که با میکرو باردار شدین وزایمان کردین ماها میتونیم طبیعی زایمان کنیم؟اخه اینهمه شیاف و امپول ا ...

دکتر من تا اینجا هیچ مخالفتی با زایمان طبیعی نکرده.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
بله خونرسانی روهم زیادمیکنه،دکتررزاقی برام توصیه کردن اینبارقبل انتقال حتماانجام بدم

عزیزم پی‌ار‌پی رو حتماً انجام بده. من انتقال چهارمم با پی‌ار‌پی مثبت شد. مشکل ضخامت هم نداشتم توی اون انتقال.

شبیه همین شده گلم بابا اصلا مهم نیست کجا باشه، سلامتی مهمه

عزیزم من قاطی کردم!

شما میگی شناسنامه پسرتون فقط صادره ازش شده شمیرانات، محل تولدش رو زده تهران ولی عروس کوچولو و قاصدک میگن نیکان به دنیا بیاد محل تولدش میشه شهرستان شمیرانات، شهر تجریش.

میشه شفاف سازی کنی. ببخشیدا! 🙈

اره دیگه تاالان متوجه نشده بودن که شوهرم مشکل داره،دکتررزاقی بهم گف وقتی اسپرم ضعیفه جنین یاتشکیل نم ...

رزاقی کدوم مرکزه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
چ جالب

ما یعنی ۵ بار ای وی اف کردین  همه منفی؟    .پیش رزاقیم تاحالا میکرو کردی ؟  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
نمیدونم   ولی  اگه بخای   میتونی بری دکتر مردان  خلاصه هر دکتری بری  باید ش ...

عزيزم ما هم ٤ بار انتقال داديم منفي شده البته من آندومتريوز هم دارم 

ممكنه مشكلمون ازdfi باشه شما انتقالات منفي ميشد بعد dfi دادي؟

البته من جنينام بلاست هم ميشه به نظرت بازم ميتونه مشكل از dfi باشه

دو تا جنين دارم ولي مي خوام اول همسرم آز dfi بده بعدا انتقال بدم يا برم پانكچر دوباره

عزيزم ما هم ٤ بار انتقال داديم منفي شده البته من آندومتريوز هم دارم  ممكنه مشكلمون ازdfi باشه ...

😢😢😢تهرانی ..  حتما بده دی اف ای  اونم تو مرکز ناباروری  ..

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
عزیزم پی‌ار‌پی رو حتماً انجام بده. من انتقال چهارمم با پی‌ار‌پی مثبت شد. مشکل ضخامت هم نداشتم توی او ...

عزيزم طبع شما هم سرده ؟ منم ٤ بار انتقال منفي داشتم به نظرت چون طبعم سرد prp كنم كه خونرساني بيشتر بشه تاثير داره

من هميشه دست و پاهام و زير شكمم سرده 

عزيزم طبع شما هم سرده ؟ منم ٤ بار انتقال منفي داشتم به نظرت چون طبعم سرد prp كنم كه خونرساني بيشتر ب ...

راستش نمیدونم. من اصلاً از طبع و این چیزها سر در نمیارم!