2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
پس ما که فامیل نیستیم و عقب افتاده نداریم نیازی نیست بدیم این آزمایش رو درسته؟

نمیدونم عزیزم .برا منم دکتر گفت لازم نیست اما اگه میخوای انجام بدین .چون هزینه اش برامنو شوهری یک ودویست بود دودلم برا انجامش

دوستان شما خبربارداریتون رو به خانواده ها گفتید؟ و اگه نگفتید کی میگید؟ یک ماه دیگه نوبت دکتر دارم ...

من بعد از سونوی قلب دیگه شوهرم طاقت نیاورد، گفتش، ولی به نظرم بگید بهتره،چون اگه دیر بگیم شاید به آی وی آفی بودنمون هم شک کنن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم از چند هفتگی باید استفاده کنیم❤

من از هفته ۱۴ شروع کردم بعد از حمام میزدم، از یه جایی به بعد شکمم شروع کرد به خارش دیگه هرروز زدم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
من از هفته ۱۴ شروع کردم بعد از حمام میزدم، از یه جایی به بعد شکمم شروع کرد به خارش دیگه هرروز زدم.

ممنونم🌷

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
ان شاء الله این ایام بلاتکلیفی و سردرگمی تموم میشه به نیرم تا رسیدن به ثبات نسبی فعلا فقط از لحاظ جس ...

سلام عزیزم دقیقا با شما موافقم ، خودم که اصلا نمییرم بیرون چه برسه به مطب رفتن ،،، همینجوریشم تو خونه تن تن دستامو میشورمو حساسم 

ولی فکر اینکه چرا تموم نمیشه داره ناراحتم میکنه 

همسرم میگه حتما خیریتی درش هست که از پارسال تا حالا قسمت نشده بریم برای شروع درمان ،، تصمیمون این بود بعد عید بریم برای شروع که اینطور شد 

خدا بزرگه ان شاءلله این روزها هم تموم میشه

خداجونم شکرت       
اهان یعنی این بار دوم بود کهivf کردی منفی شد با دارو ۱۵ درواومد درسته فقط مشکلتون dfi بود حودت مش ...

نه من دفعه ی اول توشهر خودمون دوبارانتقال داشتم که یکیش منفی یکیش هم سقط شد برا بررسی علتش اومدم صارم.بله گفتن بادارو۱۲تا۱۵تومن میشه.اره مشکل مافقط dfi تحرک پاپیین وموفولوزی۴درصدهست.کاریوتیپ ژنتیک بررسی میشه

دوستان شما خبربارداریتون رو به خانواده ها گفتید؟ و اگه نگفتید کی میگید؟ یک ماه دیگه نوبت دکتر دارم ...

من به خانواده خودم گفتم ،تو این اوضاع هم شاد میشن و هم اینکه شک نمیکنن تو این شرایط رفتیم آی وی اف کردیم🤣🤣 خانواده همسر ان شاالله بعد غربالگری 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
آره قیمتش نسبت به مراکز دیگه که دوستان میان اینجا میگن بهتره احتمالاً یکی از دلایل شلوغیش هم همینه ، ...

عزیزم این مرکز رویان همون مرکز رویان توی اصفهان نیست؟یا شعبه ی اونه؟ آدرسشو میشه بدی

نمیدونم عزیزم .برا منم دکتر گفت لازم نیست اما اگه میخوای انجام بدین .چون هزینه اش برامنو شوهری یک ود ...

اهان پس انجام ندادین

اخه فکر کنم این ازمایش اکثرا بر اونایی که فامیلن باشه

نه من دفعه ی اول توشهر خودمون دوبارانتقال داشتم که یکیش منفی یکیش هم سقط شد برا بررسی علتش اومدم صار ...

یعنی مشکل اسپرم همسرتون تو ازمایش اسپرم مشخص نبود ولی توdfi مشخص شد درسته؟

چون شوهرم ازمایش اسپرمش خوب بود 

تو تشکیل جنین هم گفتن اسپرمش خوبه

ولی منم دوبار انتقال منفی داشتم

راستی این ازمایش کاریوتایپ هم شما دادین؟

مگه این ازمایش بر کسانی که نسبت فامیلی دارن نیست؟