2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی مشکل اسپرم همسرتون تو ازمایش اسپرم مشخص نبود ولی توdfi مشخص شد درسته؟ چون شوهرم ازمایش اسپرمش ...

نه ربطی به فامیلی نداره کاریوتایپ.....همسرمنم که دی اف ای 36 بود دکتر براش کاریوتایپ نوشته اما نداده فعلا

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

دوستان اگر مشکل ضعف اسپرم از کاریوتایپ باشه بارداری امکان داره یا درمانی نداره باید به فکر اهدایی بود؟مشکل ما مورفو لوژی یک ودی اف ای 36 هست که بعد شد 27....دکتر براش ازمایش کاریوتایپ نوشته.....اما هنوز انجام ندادیم ....چون برادر شوهرمم نازا هست خییییلی نگرانم که مشکل ژنتیکی باشه....تاحالا سقط وبارداری نداشتم ومیکرو هم نکردم ..یعنی اینکه برادر شوهرمم مشکل داره نشون میده مشکل همسرم از کاریوتایپ باشه؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
شماها کدوم مرکزید؟من امروز از اصفهان پرسیدم گفتند انجام می دهند

من مشهد میرم عزیزم.چه خوب ک اونجاانجام میدن

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
من مشهد میرم عزیزم.چه خوب ک اونجاانجام میدن

ممنون عزیزم از جوابت.به نظرم اصلا خوب نیست فقط به فکر پولند سلامت مردم اهمیت نداره من خودم می خوام عقب بندازم ولی نمی دونم تا کی؟.تا چه ماهی گفتند انجام نمی دهند؟زمان گفتند بهتون؟

سلام ، من قبل بارداری قندم ۱۲۰ بود بهم گلوکوفاژ دادن شبی یه ۵۰۰ میخوردم که قندم کنترل شده بود ، اینسری که رفتم پیش دکتر گفت ادامه بده تا بعد سونوی قلب اون قل دوم برات ازمایشهای کلی بنویسم ، اما من خودم حس میکنم خیلی در روز قندم میوفته ،بستنی و ابمیوه میخورم بهترم ،امروز صبح ناشتا با دستگاه قند تست دادم ۶۵ بود ، الان بنظرتون قرصمو قطع کنم تا شنبه برم ازمایش بدم برم پیش متخصص غدد ؟یا قرصو ادامه بدم؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
ممنون عزیزم شما با استفاده از این پماد بازم ترک دارید؟؟؟؟

نه عزیزم، فعلاً که خبری از ترک نیست. باید دید تا آخرش چی میشه... 🙈

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
بچه ها قرص یا دارویی داریم که ذخیره تخمدان رو افزایش بده  و هم اینکه دارویی داریم که کیفیت تخم ...

ذخیره رو که نمیشه افزایش داد ولی برای کیفیت تخمک اوابوست خوبه که کمیاب شده، دکتر من بجاش اووژن داده بود بهم.

سلام ، من قبل بارداری قندم ۱۲۰ بود بهم گلوکوفاژ دادن شبی یه ۵۰۰ میخوردم که قندم کنترل شده بود ، اینس ...

بنظرم سرخود قطعش نکن.

بنظرم سرخود قطعش نکن.

نمیدونم واقعا موندم چیکار کنم ، عملا تا هفته دیگه به هیچ دکتری دسترسی ندارم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
نمیدونم واقعا موندم چیکار کنم ، عملا تا هفته دیگه به هیچ دکتری دسترسی ندارم 

میتونی توی واتس اپ به این دکتر پیغام بدی، بپرسی ازش.

https://instagram.com/dr_mehrnush_amiri?igshid=w0prreaz3cz2