2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
اناجون حالا پسرمن وزن تولدش خوب بود3500بود ماه اول هم تقریبا خوب وزن گرفت ولی ماهای بعد نه دیگه منم ...

منم پسرم بهتر بود وزنش 3200 بود اما کلا نسبت به قدش کم بود چون کلا قد بلنده.... 

دخترم اما 2800 بود.... 

خلاصه نگران نباش وزن میگیرن.... 

بعد هر واکنس به کم رشدش شاید کم باشه خلاصه همش مقایسه نکن مهم نتیجه کلیه و نمودارشه.... 

شما همون baby care یا اپلیکیشنهای مشابه رو نصب کنین من الانم نمودارشونو چک میکنم. 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من میخوام مرکزمو عوض کنم دو بار پانکچر و دو بار انتقالم منفی شد بر همین میخوام جای دیگ ...

عزیزم من مرکز امید رفتم خانم دکتر اقاحسینی.تشخیصشون عالیه ازمایشگاه شون هم بسیار خوب، سرعت عملشون بالا، منظمند الکی بیمار رو امروز و فردا نمیکنند و بیارن و ببرنند...فقط تنها ایرادی که داره کل مرکز از خدمات تا پزشک همه خیلی بداخلاقن غیر از ازمایشگاه که خیلی مبادی اداب و مهربونند.میتونی برای مشاوره یک بار بری ارزشش رو داره

سلام بچه ها من میخوام مرکزمو عوض کنم دو بار پانکچر و دو بار انتقالم منفی شد بر همین میخوام جای دیگ ...

عزیزم به جای تغییر مرکز دنبال کسی یا مرکزی باش که علت منفی شدناتو گیدا کنه چون دو تا انتقال منفی داشتی و احتمالا باید علتی داشته باشه.... 

من خودم بعد دو تا منفی دکترم آزهای تکمیلیو برام نوشت و مشکلات خودشونو نشون دادن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم سونو آنومالی هفته 18 تا 22 فک کنم.دغدغه ت خیلیم درسته گلم چون من تا وقتی 5 ماهه شدم چهار پنج ت ...

ممنونم عزیزم ،، من خودم قبل اینکه برم مرکز ناباروری برای قضیه ناباروری چند تا دکتر عوض کردم الان هم احتمال میدن بخاطر شرایطم دکتری که انتخاب میکنمو عوض کنم مخصوصاً که هیچ دکتری مدنظر ندارم و باید بنابه تحقیقات یکیو انتخاب کنم ،،، شما که چندتا دکتر عوض کردید بهتون خلاصه پرونده میدادن که برید دکتر دیگه یا خودتون شفاهاً به دکتراتون وضعیتتونو توضیح میدادید؟؟؟؟

آنا گلی ذخیره بند ناف برای ivf انجام میشه ولی شرایط داره  منم قرار بود انجام بدم ولی زایمان زو ...

آهان شایدم من کلکسیون داروهارو داشتم نشده.... 

چون من همه جی داشتم.... 

بتامتازون... 

انوکسوپارین.. 

پرنیزولون... 

سرم.... 

آنا جان چقدر داخل ببریم؟ چند میل ؟

عزیزم ببخشید قصد دخالت ندارم ولی این کار رو خیییلی کم انجام بدهید مثلا وقتی بچه تون یک هفته شکمش کار نکرد چون باعث تنبل شدن روده ها میشه..

متاسفانه خواهرزاده من هم در کودکی و نوزادی مشکل دفع داشت و دکتر همین راهکار رو داد و خواهرم انجام داد و با اینکه الان دخترش بزرگه هنوز مشکل یبوست و دفع داره که دکتر های دیگه به خواهرم گفتند این کار باعث تنبل شدن روده ها شد و به خواهرم گفت کلا تا یک هفته شکم کودک کارنکنه نیاز به اقدام خاصی نبود

در صورت مشکل فقط میتونید کمر و شکمش رو با روغن زیتون ماساژ بدهید.اگه از یک هفته گذشت جای نگرانی داره.

سلام دوستای گلم. 😔😔من که خیلی دلم گرفته زنگ زدم بیمارستان گفت تا وقتی کرونا هست انتقال انجام نمیدن ...

ناراحت نباش عزیزم توکل کن به خدا..ان شاء الله به زودی زود کرونا میره و شما با موفقیت عمل انتقال رو انجام میدید فقط این دوره انتظار به خودتون برسید ورزش کنید بدنتون رو گرم نگه دارید امیدوارم انتظارتون طولانی نباشه..

سلام آنا جون.خوبی؟ آره عزیزم ۲۴ روزه. من زنگ زدم پرسیدم. گفت بستگی ب داروهایی داره ک استفاده میکن ...

عزیزم تنشون سلامت باشه انشاللخ هیچ وقت به بند ناف و این بحثها نیازی نخواهد بود.... 

قدمشون مبارک عزیزم...

انشالله زیر سایه مامان بابا شاد و سلامت و موفق باشن... . 

آنا جان چقدر داخل ببریم؟ چند میل ؟

عزیزم من فکر کنم همون قسمت پنبه نهایت کامل میرفت.... 

فقط آروم آروم هدایت کن خودت حس میکنی چی به چیه.... 

عزیزم گوش پاک کن معمولیا نه این جدیدا که برا گوش نوزاده.... 

اونا سرشون خیلی بزرگه.... 

سلامم من امروز رفتم سونو خدارو شکر قلبش تشکیل شده بود ضربانش 135 بود7 هفته74روز م بود  13 بهمن ...

سلام عزیزم مبارکتون باشه ان شالله سالم و به شادی بغلتون بگیرید ،، سونو شکمی انجام دادید یا واژینال ؟؟؟؟ ببخشید درست نوشتیه 13 بهمن مگه شما 13 اسفندنبودید؟؟؟

ممنونم عزیزم ،، من خودم قبل اینکه برم مرکز ناباروری برای قضیه ناباروری چند تا دکتر عوض کردم الان هم ...

شما نرفتی سونو هنوز؟دکتر چطور؟؟

معمولا مراکز ناباروری خلاصه پرونده میده بهتون و ازمایشگاه هم برید بهتون میده تاریخچه رو..

البته مرکز امید تهران کلا پرونده رو دست بیمار میده و بیمار باخودش میاره و میبره و مرکز نگه نمیداره..

ممنونم عزیزم ، سونو آنومالی یعنی هفته چندم بارداری ؟؟؟ منم دنبال همینم که بیرون رویان یه دکتر خوب پی ...

والا من رویان رو نمیدونم اما میدونم ابن سینا یه نسخه دست خودمون میداد.... 

حالا غیر اون من یادمه یه بار از ابن سینا برا بیمه از یه تاریخ به بعد خروجی خواستم پرینت گرفتن بهم دادن.... 

میتونی به اون طریقم امتحان کنی بببنی بهت میده مثلا بگی میخوایی هزینه سونوهاتو یا فلان آزمایشاتو بگیری و بگی بیمه جواب سونو و آز و این چیزا میخوان حتما باید بهت چیزی برا ارائه به بیمه بدن خوب!!! 

سلام عزیزم ممنون .نمیدونم والا..اخه ب نسبت وزن تولدش کمه و وزنگیریش کنده.بیشترش هم فک کنم چون رفلاکس ...

اصلا نگران این چیزا مباش چون واقعا حل شدنین.... 

رفلاکسم مذره.... 

وزنم میگیره.... 

من سر دخترم خیلی حساس بودم اما سر پسرم یاد گرفتم سخت نگیرم.... 

برا همینم راحتتر گذشت.... 

چیزی که غیرعادی باشه خیلی مشخصه و حسش میکنی....