2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046382 بازدید | 684510 پست
عزیزم برا ما انجام نمیدن....  یعنی ای دی افی ها....  بازم چک کن اما یادمه برا ماها نمیشد ...

سلام آنا جون.خوبی؟

آره عزیزم ۲۴ روزه.

من زنگ زدم پرسیدم.

گفت بستگی ب داروهایی داره ک استفاده میکنی.

مثلا سرم ivig و ....

اابته من بخاطر کرونا و کنسل شون پروازم‌نتونستم برم اون‌بیمارستان

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
راستی یه چیزی اگه بچه تون مشکل دفع داشت یعنی چند روز گذشت و شکمش کار نکرد دکتر دخترم یه چیزی گفته بو ...

آنا جان چقدر داخل ببریم؟ چند میل ؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم.من زنگ زدم پرسیدم.گفت اگر سرم ivigو اینجور چیزا میزنی نمیشه ، اینا رو گفتم گفت ایرادی نداره ...

اره من سرم زده بودم ۲بار😢

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم اولین بار همون سونو عادی میتونی بری  ولی به نظرم داپلر برو و هم از مطب باید وقت گرفت هم ...

ممنونم عزیزم ، سونو آنومالی یعنی هفته چندم بارداری ؟؟؟ منم دنبال همینم که بیرون رویان یه دکتر خوب پیدا کنم و برم یه جای خلوت ولی یه چیزی که اطلاعی ازش ندارم و ذهنمو مشغول کرده اینه که مثلاً اگه ما نصف کارامونو مثل سونو و چیزهای دیگه رو یه جا بریم و نصف دیگه رو جای دیگه بعد اون دکتر دومی اگه تمام مدارکو ازمون بخواد از کجا بیاریم منظورم اینه مثلاً من سونو قلب برم رویان خب اونجا که مدرکی دست من نمیدن احتمالا سونو میکنن و میگن که قلب تشکیل شده بعدشم داروهامو تو پرونده مینویسن دیگه من بخوام دکترمو عوض کنم باید همه چیو شفاهی بهش بگم ؟؟!! میدونم شاید یکم خنده دار باشه ولی واقعاً یه دغدغمه که اگه وسط کار از کار دکتری یا مرکزی خوشم نیامد خواستم عوض کنم و خلاصه پرونده ندن چکار کنم برای زایمان

اره 4ماهگی 6200بود

خوب بوده که خدا رو شکر.وزن تولدش چند بود؟شیر چی میدادی مگه؟نفسی شاید کم بهش شیر میدی من شیرخشک ب همون اندازه ک یه بچه شیرخشکی میخوره میدم بهش شیر خودمو اصلا حساب نمیکنم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ممنونم عزیزم ، سونو آنومالی یعنی هفته چندم بارداری ؟؟؟ منم دنبال همینم که بیرون رویان یه دکتر خوب پی ...

عزیزم سونو آنومالی هفته 18 تا 22 فک کنم.دغدغه ت خیلیم درسته گلم چون من تا وقتی 5 ماهه شدم چهار پنج تا دکتر عوض کردم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آنا جان چقدر داخل ببریم؟ چند میل ؟

عزیزم فک کنم همین دهانه مقعد باشه کافیه نیاز نیس ببری داخل

سلام نفسي جون ، خوبي عزيزم ؟ خانمي نگران نباش وزن پسرت اصلا كم نيست معمولي هست . 

سلام عزیزم ممنون .نمیدونم والا..اخه ب نسبت وزن تولدش کمه و وزنگیریش کنده.بیشترش هم فک کنم چون رفلاکس داره اینجوره میخام حساس نباشما نمیشه😅

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خوب بوده که خدا رو شکر.وزن تولدش چند بود؟شیر چی میدادی مگه؟نفسی شاید کم بهش شیر میدی من شیرخشک ب همو ...

تولدش3500بود..شیرنان قدیمی بود میدادم دیگه نیست

شیرکم میخوره اصلا من خیلی دوس دارم زیادبدم..ولی ببین مثلا الان ب زور گاهی وعده90تایی میخوره تا چندوقت پیش60تا میخورد درصورتبکه دیدم بچه های ابن سنی 120میخورن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزم  کم و زیاد شدن حجم پریود و عقب و جلو شدنش تا حتی 3 _4 دوره طبیعی هست نگران نباش&nbs ...

قربونت برم عزیزم..پریودشدم بالاخره..کاشکی این ویرووس بره بریم واسه انتقال 

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.

[QUOTE=130888744] عزیزم یه سوال من ۳فرودین به خاطرخونریزی رفتم گفت ۵هفته و۶روزولی امروز که رفتم شده ۶هفته و۶روزچرا این ... [/QUOTE

@زینبی_بابا‍ ‍ میشه لطف کنی نظرتونوبگی

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 

آقا این چه شانس و چه بدبختیه من دارم.دلم میخواد دیگه سرمو بکوبم به طاق😭😭😭اسفند نوبت انتقال داشتم.که پریود نشدم.هرکاری کردم پری باز نشد.الانم زنگ زدم مرکز ناباروری ک میرم.گفتم کی بیام.برا انتقال.گفت هیچ گووووونه پذیرشی نداریم بخاطر این ویروس.گفتم تا کی.گفت شاید تا پایان سال😭😭😭😭من ۱۱ساله ناباروری دارم.و کمتر از ۱ماه دیگه ۳۰سالگیم ب پایان میرسه.خدایا این چه دردی بود.چرا من اینقدررررر بدشانسم اخه.چرااااا😭😭😭😭

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
سلامم من امروز رفتم سونو خدارو شکر قلبش تشکیل شده بود ضربانش 135 بود7 هفته74روز م بود  13 بهمن ...

سلام عزیزم منم رفتم سونو، خدارو شکر قلبش میزد، خواستم ببینم شما اطلاع دارید تو سونو شکمی مشخص میشه یه قلو یا دو قلو بودن جنین، یا سونوها بعدی مشخص میشه؟