2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
عزیزم بر خلاف گذشته ، الان نه میگن ضدعفونی کنین ، نه بتادین و الکل و .... بزنین.  پوشکم نباید ...

من تحقیق کردم کسانیکه داروهای انعقاد مثل اسپرین و امپول هپارین اینا زدن نمیشد😢

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
مرجان تبريك ميگم زايمانتو، خدا حفظش كنه، التماس دعا، ميگم شما يادتونه اوايل بارداري يعني قبل از سونو ...

مهیا جان بارداری؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانا

سال نو مبارک

تبریک مرجان جون انشالله دوقلوهات خوش قدم و خوش روزی باشند.

محیا جون پیامتو دیدم با تمام وجود ارزو میکنم باردار شده باشی

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

سلام‌مامانا

عیدتون‌مبارک

میگم‌‌من‌بیمارستان‌پیامبران‌‌بهمن‌ماه‌پانچرشدم‌..

میخاستم‌بعدعیدانتقال‌بدم‌که‌این‌کورنااومد‌میخاستم‌ببینم

خبردارید‌‌بااین‌اوضاع‌انجام‌میدن‌یانه؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

خواهرهای‌گلم‌..کیاتوبیمارستان‌پیامبران‌میکروکردن؟؟

آیاراضی‌بودید؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام عزیزممم ابن سینا گفته از ۲۳ باز میشه ولی باز معلوم نیست شرایط چی پیش بیاد من خودم فقط دلم می خو ...

ممنونم‌از پاسخگوییتون.من فقط یکبارپریودشدم بعداز انتقال .مم باید ۲۱پریودبشم.

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستید🌺
من آنوکسا از اول تا آخر داشتم. البته آخرا هپارین شد. طبیعی هم زایمان کردم. اما دکترا راحت قبول نم ...

قدمشون‌مبارک‌باشه‌

خداحفظشون‌کنه‌براتون..

خواهرم‌میشه‌موقع‌شیردادن‌منم‌دعاکنی

خدابعد۱۲‌سال‌دوباره‌‌برای‌دومین‌بارمادرکنه

بعد۴سال‌درمان‌‌‌دیگ‌‌تسلیم‌شدم

میکروکردم..اگه‌‌این‌بیماری‌بزاره‌میخام‌انتقال‌بدم

ببین وقتی شیرت بعد۳ساعت میره یعنی شیرت خوبه دخترت زیاد میخوره طی روز هر چند ساعت میخوره و چه تایمی؟ ...

هر سه ساعت میدم اگر زیاد گریه کنه همون ۲ ساعت ر‌و میدم اولا خیلی خوب میخورد سینه رو ول نمیکرد به تازگی لج میکنه درست مک نمیزنه 😣

وقتی به دنیا اومده بود ۳۲۹۰ گرم بود ماه اول ۷۰۰گرم اضافه کرد ماه دومم ۸۰۰گرم نمیدونم چرا وزنش پایینه فردا دوباره وزن میکنم چون ۲ماه و سه روزه شده دخترم  

دکترش میگفت باید حداقل هفته ای ۲۰۰ گرم یا ۱۵۰ گرم اضافه بشه 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
گلم میتونی اینترنتی از پروفایلت وارد شی و وقت بگیری، هم نوبت مطب بگیر و هم سونو من اینکار میکردم خیل ...

ممنونم از پیشنهادتون عزیزم،  من فقط جواب آزمایشات از پروفایلم میدیدم و همش تلفنی وقت میگرفتم نمیدونم چرا هیچ وقت به ذهنم نرسید مثل شما نوبت بگیرم

مرسى الهامى آره دخترم وارد ٩ ماه شده  واقعا يادش بخير روزهاى سختى بود اما آخرش شيرين شد انشالل ...

خدا برات حفظش کنه 🌺 گلم 

عزیزم زنگ بزن بپرس اما به نظرم نباید همینطگری بهگری همون تعدادی سیکل که قبل شروع برات تجویز شده بود ...

سلاممممم انا جان خوبی فرشتهات خوبن؟😘خوشحالم دوباره می بینمت 🌸

سلام آنا جون و البته سلام به بقيه دوستان . خوبي عزيزم ؟ خيلي به يادت هستم هميشه ، كوچولوهات خوبن ؟ ...

سلام مامان سبحان یه سوال؟مشکلت چی بود شما آی وی اف کردین؟دومی رو طبیعی باردار شدین چه علایمی داشتین و کی بود؟

سلام مامان سبحان یه سوال؟مشکلت چی بود شما آی وی اف کردین؟دومی رو طبیعی باردار شدین چه علایمی داشتین ...

سلام عزيزم ، خانمي من خودم ظاهرا كه مشكلي نداشتم يعني همه دكترها بهم گفته بودن مشكلي ندارم و همسرم واريكوسل داشت كه عمل كرد ولي بعد از عملش هم آي يو آي انجام داديم و چند ماهي هم طبيعي امتحان كرديم ولي باردار نشدم و ديگه رفتيم مركز رويان كه اونجا آي وي اف كردم .

دومي رو هم وقتي دخترم ٨ ماهش بود طبيعي باردار شدم ، هيچ علامتي هم نداشتم فقط پريودم ٨ روز عقب افتاد كه بيبي چك زدم مثبت شد .

سلام عزيزم ، خانمي من خودم ظاهرا كه مشكلي نداشتم يعني همه دكترها بهم گفته بودن مشكلي ندارم و همسرم و ...

مرسی عزیزم خدا بچه هاتو واست حفظ کنه...انشالله که ماها هم دومی رو طبیعی باردار بشیم از خدا عاجزانه میخوام که دل همه رو شاد کنه و یه بچه سالم و صالح عطا کنه