2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست
عزیزم یه سوال من ۳فرودین به خاطرخونریزی رفتم گفت ۵هفته و۶روزولی امروز که رفتم شده ۶هفته و۶روزچرا این ...

عزیزم اختلاف تو سونو ها پیش میاد دقت کنین یه تلرانس براش میذارن مثلا سن رو میگه بعد میگه +- یه هفته یا چند روز.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مشهد؟؟ راستی شما هم قبل پانکچر و مصرف داروهای تخمک گذاری دوماه قرص جلوگیری خوردین؟؟دکتر یرا دوماه ب ...

عزیزم زنگ بزن بپرس اما به نظرم نباید همینطگری بهگری همون تعدادی سیکل که قبل شروع برات تجویز شده بود رو بعدا که معلوم بشه میتونن سیکلتو شروع کنن مجدد شروع میکنی.... 

بازم زنگ بزن بپرس... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم  من از هدنرسمون دیروز پرسیدم گفتش ممکنه از 17م بریم حالا بازم خودشون موندن ببینن شرا ...

سلام گلم خوبي چ خبر خبري نشد از کلينيک

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
ممنونم عزیزم 

تيارا جان چيکار کردي نرفتي رويان

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
عزیزم یه سوال من ۳فرودین به خاطرخونریزی رفتم گفت ۵هفته و۶روزولی امروز که رفتم شده ۶هفته و۶روزچرا این ...

سلام گلم، ببخشید من جواب میدم، چون واسه منم همینطور شده بود، کلی نگران شدم الکی، به خودت استرس نده، سونوی بعدی درس میشه من تو اون فاصله سویق گندم و جو خوردم ،البته فکر کنم ربطی نداشت ،کلا این سونوها گاهی اختلاف دارن

ببینین دوستای گلمممممم....  میدونم خیلیاتون منو میشماسین و میدونین که منم مثل شما این راه سخت ...

سلام آنا جون و البته سلام به بقيه دوستان .

خوبي عزيزم ؟ خيلي به يادت هستم هميشه ، كوچولوهات خوبن ؟ خودت چه كار ميكني ؟

نه عزیزم رویان که تعطیلات عید تعطیل هستش،،،  شنبه تماس میگیرم ببینم اصلا باز هستن و نوبت میدن ب ...

گلم میتونی اینترنتی از پروفایلت وارد شی و وقت بگیری، هم نوبت مطب بگیر و هم سونو من اینکار میکردم خیلی راحت تر بود

زینب جون خوبی @زینبی_بابا     @تورک_آنا   &nb ...

عزیزم بر خلاف گذشته ، الان نه میگن ضدعفونی کنین ، نه بتادین و الکل و ....

بزنین. 

پوشکم نباید بیاد روش.

عادی عادی باهاش رفتار میکنن.

راستی برای بانک خون بند ناف اقدام‌کردین؟

من گیج شدم و چون دوقلو بود ، همش دذهنم درگیر زایمان و دکتر و کرونا و وضعیت جنین ها بود ، ب کل یادم رفت.

بعد پشیمون شدم.

من برای بچه اولم انجام دادم.

کاش اینا رو هم انجام میدادم..اگر دوست دارین شما بررسی کنین این موضوع رو.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خانما من هفته ۱۴ هستم هیچ دارویی مصرف نمیکنم،دکترم گفته باید سزارین بشی چون میکرویی هستی و دوباره از ...

من آنوکسا از اول تا آخر داشتم.

البته آخرا هپارین شد.

طبیعی هم زایمان کردم.

اما دکترا راحت قبول نمیکنن ، دکتر خوب و مناسب از الان انتخاب کن اگر حتما طبیعی میخوای.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
من آنوکسا از اول تا آخر داشتم. البته آخرا هپارین شد. طبیعی هم زایمان کردم. اما دکترا راحت قبول نم ...

مرجان تبريك ميگم زايمانتو، خدا حفظش كنه، التماس دعا، ميگم شما يادتونه اوايل بارداري يعني قبل از سونوي قلب علائمي داشتين يا نه؟ درد سينه  يا هرچي؟

...